Fa més de 15 anys que Viatges Independents & Trekkings (abans com Trekking & Aventura Barcelona i ara com Viatges Independents & Trekkings) ha estat present durant alguns anys, a la FIRA DE TURISME DE BARCELONA.

Pel nostre estand, ens visiten molts dels nostres clients i amics, que ens coneixen des de fa més de 35 anys, també coneixem nous viatgers i gent interessada en els nostres viatges, i ens retrobem cada any amb els nostres col·legues de professió que hi són presents també. És una experiència molt enriquidora i interessant per a tots!

 

El 2010, vam començar les nostres xerrades culturals, on parlem de la realitat actual dels diferents països. Vam començar amb IRAN, tenint el privilegi d’escoltar Nazanin ARMANIAN en 4 ocasions. La xerrada va tenir molt èxit, omplint el local en 24 hores des de la primera convocatòria, i així fins a 4 ocasions. Nazanin Armanian, escriptora i politòloga iraniana, exiliada a Espanya des de 1983, ens va fer enamorar-nos de l’Iran més real, enigmàtic i desconegut, i ens va apropar a la Realitat Actual del país i la seva gent.

 

 

Fotos de les xerrades sobre IRAN amb NAZANIN ARMANIAN, organitzat per VIATGES INDEPENDENTS & TREKKINGS, i amb la col·laboració de TURKISH AIRLINES.

Després de l’Iran, hem fet moltes altres xerrades sobre la realitat actual del PRÒXIM ORIENT, EMIRATS ÀRABS I OMAN, d’ ETIÒPIA, de MADAGASCAR, de NEPAL, de JAPÓ … i molts més.

           

Si estàs interessat /a, en rebre informació de les nostres properes xerrades culturals o de les nostres novetats i grups garantits… et pots inscriure a la nostra newsletter, enviant e-mail a bcn@viatgesindependents.cat o trucant al 93 454 37 03, o ens pots seguir a facebook T’esperem !!

 

A principis del 2016, vam obrir la nova oficina situada a l’Av. Diagonal 337 de Barcelona (entre els carrers Girona i Bailen).

Sempre ubicats al barri de l’Eixample de Barcelona, vam començar fa més de 35 anys en un petit local del carrer Girona, programant els nostres viatges i acompanyant als nostres grups; quan el local es va fer petit ens vam traslladar a Gran Via de les Corts Catalanes cantonada Urgell, que va ser el nostre refugi durant 30 anys, i com l’equip ha anat creixent, a principis del 2016 ens vam instal·lar a la nostra nova oficina d’Avinguda Diagonal on us esperem !!

 

 

                       Fotos de la inauguració de la nova oficina, el 24 de febrer del 2016.