Per fer la reserva, pots trucar al 93 454 37 03, enviar e-mail a bcn@viatgesindependents.cat, o venir a la nostra oficina d’ Av. Diagonal 337 (entre c/ Girona i c/ Bailén) de Barcelona.

ELS PRIMERS PASSOS:

1) Hauràs especificar el viatge que t’interessa realitzar, el nombre total de viatgers, i la data concreta que vols viatjar.

2) Si l’agència de viatges et confirma disponibilitat, hauràs d’emplenar el següent FORMULARI DE RESERVA amb totes les teves dades, i fer un dipòsit del 40% aprox. (No es considera plaça confirmada, fins que no estigui el dipòsit del viatge realitzat). En ocasions especials que s’hagin d’emetre amb antelació els bitllets d’avió, Viatges Independents & Trekkings, podrà sol·licitar el 100% de l’import total del bitllet d’avió en concepte de lliurament a compte. En cada cas se li notificarà al client abans de l’emissió del bitllet per a la seva acceptació.

COM REALITZAR EL PAGAMENT DEL DIPÒSIT:

1) Per a realitzar el pagament del dipòsit, pots venir a la nostra oficina d’ Av. Diagonal 337 de Barcelona, ​​i pagar en metàl·lic.

2) Pots fer un ingrés o transferència al número de compte: BBVA ES96 0182-0206 – 34-0208533870 indicant el nom de les persones que viatgen.

3) Pots pagar amb targeta, emplenat l’apartat C del FORMULARI DE RESERVA.

QUAN FER EL PAGAMENT DE LA RESTA DEL VIATGE i ENTREGA DE LA DOCUMENTACIÓ.

La resta de l’import s’abonarà en el moment en que l’agència ho sol·liciti, i en tot cas uns 15 dies abans de la sortida prevista, coincidint amb l’entrega de la documentació. La documentació del viatge, s’entregarà a la nostra oficina d’ Av. Diagonal 337 de BARCELONA, en el moment de fer el pagament de la resta del viatge, o s’enviarà per missatgeria si així ho sol.licita el client.

CONTRACTE DE VIATGES COMBINAT

La signatura del contracte de viatges combinat és obligatòria i es realitzarà en el moment del lliurament de la documentació del viatge. Si la documentació s’envia per missatger, és obligació del passatger, enviar el Contracte de Viatges Combinat, a l’agència, abans de la sortida del viatge.