Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A les costes de la mar Mediterrània han crescut des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots ells han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’alçada i sovint cobertes de neu. Els seus vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest va ser l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens aportaran una visió diferent d’aquest país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 28 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL BARCELONA / BEIRUT Hotel
29 DES BEIRUT – DEIR EL QAMAR. EXCURSIÓ DE BARUK A MAASER CHOUF E / S Casa local
30 DES MAASER CHOUF: RESERVA DE CEDRES DE BARUK o KHREIBET – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
31 DES BAALBECK – AFQA. TREKKING TANNOURINE – HADATH EL JOBBE E / S Casa local
01 GEN TREKKING HADATH EL JOBBE – CEDRES DE BCHERRI E Hotel
02 GEN TREKKING CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA E / S Monestir
03 GEN WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
04 GEN VOL BEIRUT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

28 DES.- VOL BARCELONA / BEIRUT
Sortida del vol regular a Beirut amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada de matinada a Beirut, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

29 DES.- BEIRUT – DEIR EL QAMAR. EXCURSIÓ DE BARUK A MAASER CHOUF
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Després ens vam traslladar a Baruk (30 min. Aprox.), On vam començar una caminada fins Maaser Chouf (4/5 hores aprox.) Que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus. Sopar i allotjament en alberg Sant Miquel de Maaser oa casa local.

30 DES.- MASASER CHOUF: PASSEIG RESERVA DE BARUK o KHREIBET / VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Al matí vam iniciar una passejada per la “Reserva de Cedres de Baruk”, acompanyats d’unes excel·lents vistes sobre la Vall de Bekaa o bé realitzar una caminada fins a la població de Khreibet, o si la neu ho dificulta, podem fer una passejada a peu a l’ample de la vall de Bekaa per observar la tranquil·la vida de camperols i beduïns en aquest fèrtil vall envoltada per les serralades de la Muntanya Líban i el Antilíban.
Descendim la vall per una espectacular carretera que baixa 1000 m, amb grans vistes que mostren els principals trets geològics del país, com el pas del Great Rift Valley entre la serralada de la muntanya Líban i la del Antilíban.
Després ens dirigim cap a la ciutat omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per Roma en tot l’Imperi. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del Riu Litani. Després de les visites trasllat a un hotel amb encant del segle XIX a Baalbeck.

31 DES.- BAALBECK – FONT DE AFQA. TREK DE TANNOURINE A HADATH EL JOBBE
Sortim a vehicle a través de majestuosos paisatges cap a les fonts d’Afqa (2 hores aprox.), A la part alta de la serralada de la muntanya Líban, lloc que commemora el mite del déu semític Tammuz Adonis. A mig matí vam passar per la població de Tannourine, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país. Farem una caminada de 4-5 hores fins a la població de Hadath el Jobbe. Sopar i allotjament en una casa local.

01 GEN.- TREK DE HADDATH EL JOBBE A RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI
Al matí iniciem un trekking que ens portarà fins a la Reserva de Cedres de Bcherri, al peu de les pistes d’esquí (6 hores). L’itinerari es modificarà en funció de la quantitat de neu acumulada en els diferents camins. Allotjament en hotel.

02 GEN.- TREKKING RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA
Iniciem una caminada de descens feia la vall més profund, verd i místic de les valls del llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban. El més destacat de tots ells és Deir Qannoubin, situat a 3 hores de l’inici del trekking.
Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir maronita de Mar Lychee, on soparem i passarem la nit.

03 GEN.- WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Descendim en vehicle fins a la línia de costa fins a Trípoli, on vam visitar a peu els seus animats i fascinants socs, amb parades per conèixer algun dels seus monuments com mesquites o hammanes, i especialment la fortalesa de Saint Gilles.
Després visitarem les espectaculars Grutes de Jeita (amb altures de fins a 120 metres) recorrent a peu 3 km de la cova superior i navegant amb barca unes dues hores per la cova inferior.
Resta de la tarda lliure a Beirut per visitar opcionalment seu centre en reconstrucció i el passeig marítim. També és recomanable si hi ha temps gaudir d’un relaxant bany en l’únic hamman històric de la ciutat.

04 GEN.- VOL BEIRUT / BARCELONA
De matinada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.155 €
Suplement Individual 145 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Activitats i visites especificades.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla anglesa.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar inclòs.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia local de trekking (parla anglesa o francesa) durant els 4 dies de trekking.
Guia acompanyant de parla hispana a partir de 8 viatgers.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban.
Visites i activitats no especificades a l’itinerari.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades a monuments i reserves naturals (35 USD aprox.).
Guia de parla hispana per a grups inferiors a 8 persones.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació