Europa
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge per als amants de la natura, la vida rural i la història. Podríem parlar d’un viatge cultural amb caminades, però segurament ens quedem curts per definir aquest fantàstic viatge. Realitzarem una ruta activa per la Romania profunda, observant paisatges bellíssims, història viva a cada ciutat, tradicions i folklore en els pobles i un ric patrimoni cultural.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BUCAREST Hotel
2 BUCAREST – CÀRPATS MERIDIONALS: MOECIU DE SUS E / P / S Casa rural
3 CÀRPATS MERIDIONALES: TREK DELS ÓSSOS – MOECIU DE SUS E / P / S Casa rural
4 CÀRPATS ORIENTALS: PIATRA CRAILIU – ZARNESTI – LLAC ROIG E / P / S Hotel
5 MOLDOVA: SENDERISME AGAPIA – SUCEVITA E / P / S Casa rural
6 BUCOVINA: MONESTIRS DE MOLDOVITA – SUCEVITA – MARGINEA E / P / S Casa rural
7 BUCOVINA – VALL DE BISTRITA E / P / S Casa rural
8 MARAMURES: SENDERISME I VISITA ESGLÉSIES DE FUSTA – CEMENTIRI DE SAPANTA – SIGHETU MARMATEI – VADU IZEI E / P / S Casa rural
9 VADU IZEI – SENDERISME FRONTERA AMB UCRAÏNA – VADU IZEI E / P / S Casa rural
10 VADU IZEI – CÀRPATS OCCIDENTALS: CLUJ – SENDERISME VALL RIU ARIES E / P / S Hotel
11 SENDERISME MUNTANYES APUSENI – SIBIEL E / P / S Casa rural
12 CÀRPATS MERIDIONALS: SENDERISME MUNTANYES CINDREL – SIBIU – SIBIEL E / P / S Casa rural
13 SIBIEL – BUCAREST E / P / S Hotel
14 VOL BUCAREST / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Barcelona / Bucarest
Sortida del vol nocturn amb destinació Bucarest. Arribada de matinada assistència i trasllat a l’hotel a l’aeroport.

DIA 2.- Carpats Meridionals: senderisme Massís de Bucegi – Moeciu de Sus
Després de l’esmorzar sortim en ruta cap als peus dels Carpats Meridionals per la Vall del Riu Prahova.
Trasllat en vehicle fins a l’estació de muntanya de Sinaia. Després seguim fins a Busteni on agafarem un telecabina que ens deixa a 2.150 metres, a la part alta del massís de Bucegi. Des d’allà començarem la travessa caminat cap a l’oest i pujant fins a les formacions rocoses conegudes com les Babele (les Velles) a 2.200 m. A partir d’aquí comença la caminada de baixada per la Vall Ialomita fins Moeciu. Allà ens estarà esperant el bus per portar-nos a la casa rural a Moeciu de Sus, on soparem i ens allotjarem.

DIA 3.- Carpats Meridionals: trobada amb els óssos – Moeciu de Sus
Esmorzar i ruta de senderisme al parc nacional Piatra Craiului, conegut com el massís de puntes de calcar. Una bella ruta d’unes 5 hores i 650 m de desnivell que ens fa descobrir els pobles més alts del país, pels llocs on s’han rodat diverses pel·lícules. Després del congost, pujada cap al refugi Curmatura, pausa per dinar i baixada cap Zarnesti on el bus ens espera per a un breu trasllat al punt de trobada amb els rangers de la regió.
Marxa al bosc en un silenci total per arribar a un punt d’on es poden veure óssos (observatori). Retorn a la mateixa casa local per sopar i passar la nit.

DIA 4.- Carpats Orientals: Piatra Craiului – Zarnesti – Llac Vermell
Esmorzar. Sortim de la casa de Daniela amb parades possibles al Castell Bran i a la ciutat de Brasov. Després tindrem un trasllat de 02 hores fins a la zona del Llac Vermell. Avui farem una ruta de senderisme suau, fins arribar a l’hotel on ens allotjarem

DIA 5.- ​​Moldàvia, Bucovina i Sucevita
Deixem Transsilvània per viatjar cap a l’est, a Moldàvia, passant per l’impressionant congost de Bicaz. Després de 01 hora aproximadament, farem una breu ruta per la regió de Agapia. Trobarem monestirs amb molt d’encant i menys visitats que els de Bucovina.
Després seguim amb el bus fins al centre de la regió de Bucovina, famosa precisament pels monestirs. Es passa pel monestir de Voronet, el més famós pels frescos exteriors. Allotjament durant 2 nits en una acollidora casa al poble de Sucevita, prop del monestir amb el mateix nom.

DIA 6.- Bucovina: monestirs de Moldovita, Sucevita, Marginea
Senderisme a la regió dels monestirs, visitant els monestirs de Sucevita i Moldovita. Caminem pels paisatges verds de Bucovina. De tornada visitarem també un taller de ceràmica negra típica d’aquestes poblacions. Tornem a Sucevita a la tarda

DIA 7.- Bucovina – Vall de Bistrita
Sortida de Bucovina. Emprenem una ruta d’aproximadament dues hores cap a la regió de Maramures que transcorre al costat del brau Riu Bistrita, prop de la frontera amb Ucraïna.
Pararem al bonic poble de Ciocanesti, amb cases decorades amb els motius dels vestits tradicionals de la regió. Seguirem fins al pas Prislop on començarem una ruta de 4 hores per les muntanyes de Rodna, passant per la cascada Cailor. Soparem i ens allotjarem a la localitat de Borsa.

DIA 8.- Maramures: senderisme i visites
La jornada d’avui serà més relaxada, després de l’esmorzar sortirem en ruta per visitar esglésies de fusta i el famós cementiri alegre de Sapanta, i la petita ciutat de Sighetu Marmatiei, amb una barreja d’ètnies (romanesos, hongaresos, ucraïnesos, jueus .. .), on va néixer Eli Wessel (premi nobel de la pau). Creuarem l’altra banda del riu Tisa. Arribarem al poble de Vadu Izei on ens allotjarem en una casa local.

DIA 9.- L’última frontera d’Europa
Avui farem una caminada en una zona fora dels camins coneguts, tindrem un transfer d’una hora fins a una zona molt a prop de la frontera amb Ucraïna. Farem una caminada per petits pobles encantadors i com ancorats enrere en el temps. Retorn a la casa de Vadu Izei on ens esperen per sopar.

DIA 10.- Carpats Occidentals
Després d’esmorzar, deixem la família que ens ha rebut durant els últims dies per emprendre un viatge d’unes 5 hores cap al sud, amb parades en ruta. En una d’aquestes parades farem una caminada per la muntanya Gutai.
Tornem al centre de Transilvània passant per Cluj Napoca. Arribarem al bonic vall del Riu Àries per fer nit en un hotel -castell.

DIA 11.- Muntanyes de Trascau a les Muntanyes Apuseni
Al matí sortirem a caminar de nou per la zona per anar després a la trobada del minibús i continuar el viatge per arribar al poble de Sibiel, a prop de Sibiu. Ens allotjarem en una casa rural.

DIA 12.- Carpats Meridionals: Muntanyes Cindrel
Des de l’estació de muntanya de Paltinis, començarem avui l’última caminada (400 mts de pujada des de l’estació i retorn). Podrem parlar amb pastors i gents locals durant la caminada. A la tarda, podrem visitar el museu d’icones en vidre o anar fins a la ciutat de Sibiu (capital europea de la cultura 2007). Allotjament a la casa rural de Sibiel.

DIA 13.- Sibiel – Bucarest
Esmorzar. Sortida cap a Bucarest (aproximadament 5 o 6 hores de bus). Vista panoràmica per la ciutat per descobrir els principals monuments de la capital romanesa. Sopar en un restaurant de la ciutat. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de matinada cap a Barcelona.

DIA 14. Vol Bucarest / Barcelona
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 persones 1.880 €
En base a grup de 7 persones 1.805 €
En base a grup de 8 persones 1.740 €
En base a grup a partir de 9 persones 1.670 €
Suplement Habitació Individual 145 €
Taxes Aèries (Aprox.) 100 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Vehicle tipus minivan o minibús (segons tamany del grup).
Guia acompanyant especialista de muntanya amb nocions de parla hispana durant tota la ruta.
Hotel day use a Bucarest l’últim dia de ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes durant els àpats i extres personals.
Entrades als llocs a visitar (pagament directe en destí).
Propines al guia i conductor.
Ampliació de cobertures de l’assegurança de viatge.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació