Europa
Destinació
6 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

L’Illa de Skye, situada al costat de la costa oest d’Escòcia, és la més gran de les illes que componen les Hèbrides Interiors. És coneguda per la seva extraordinària bellesa natural i la seva fascinant història. Glencoe, considerada la vall més espectacular de les Highlands, és un lloc evocador per moltes raons. Impressionants pics s’eleven cap al cel a més d’interessants formacions geològiques que fascinen al viatger amb la seva presència. Les seves nombroses muntanyes i les grans muralles rocoses oculten misterioses valls que faran les delícies de qualsevol excursionista. També explorarem Ben Nevis, la muntanya més alta del Regne Unit. La seva travessia proporciona una experiència inigualable en un escenari natural que no es troba en cap altra part del Regne Unit.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EDIMBURG – BEINN DORAIN – FORT WILLIAM G House / Hotel
2 FORT WILLIAM – ILLA DE SKYE E G House / Hotel
3 ILLA DE SKYE (CIRCUIT DE LOCH CORUISK) E G House / Hotel
4 ILLA DE SKYE – MUNTANYES DE KINTAIL – FORT WILLIAM E G House / Hotel
5 ASCENSIÓ A BEN NEVIS – FORT WILLIAM E G House / Hotel
6 FORT WILLIAM – VALL DE GLENCOE – EDIMBURG E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Edimburg – Beinn Dorain – Fort William
Començarem el nostre fascinant viatge de senderisme a Edimburg, la bella capital d’Escòcia. Al matí ens dirigirem per carretera cap a Fort William. Abans pujarem el pic de Beinn Dorain, que es tracta d’una muntanya fàcilment reconeguda pels viatgers que creuen els Highlands ja que té una forma de piràmide coberta d’herba.
Des Bridge of Orchy es pot accedir fàcilment fins al coll que posteriorment porta al seu cim.

Dia 2.- Fort William – Nord de l’illa de Skye
Des Fort William ens dirigirem per carretera fins al nostre destí d’avui: l’espectacular illa de Skye. Explorarem la zona nord de l’illa, una de les àrees geològiques més espectaculars de l’illa.
Aquest “paisatge encantat” amb increïbles vistes, atmosfèrics racons i estranyes formacions rocoses, té l’aparença d’una catedral gòtica natural surrealista. Un lloc màgic. Nit a Portree.

Dia 3.- Sud de l’illa de Skye (circuit de Loch Coruisk)
Loch Coruisk, situat al mateix cor de les muntanyes Cuillins, és sens dubte el més espectacular i remot de tots els llacs d’Escòcia. És accessible només en vaixell o a peu i es troba envoltat d’algunes de les muntanyes més impressionants del país. Aquest màgic racó està embolicat en antigues llegendes segons una de les quals un Kelpie – o cavall d’aigua a la mitologia escocesa – habita dins les seves aigües. En el nostre acostament en vaixell cap a aquesta zona salvatge tindrem l’oportunitat d’observar les foques que resideixen en les seves rodalies.

Dia 4.- Illa de Skye – Muntanyes de Kintail – Fort William
A les muntanyes de Kintail es troba el dramàtic Vall de Glen Shiel, envoltat per cims majestuoses. A la zona sud d’aquesta vall explorarem una de les seves serralades més belles, amb set cims unides per la muntanya coneguda com “The Saddle” – La Cadira – una de les ascensions més boniques d’Escòcia i la conquesta ofereix unes vistes fantàstiques d’aquesta meravellosa regió.

Dia 5.- Ascensió a Ben Nevis
Ben Nevis (1344m) no és simplement la muntanya més alta del Regne Unit. La seva ascensió juntament amb la de Carn Mor Dearg (1220m), proporciona una travessa de muntanya inigualable, en un escenari natural que no es troba en cap altra part de les Illes Britàniques i constitueix una de les ascensions més espectaculars de les Highlands.
Avui tenim davant nostre un fascinant recorregut, que va des d’un boscós vall fins a una cimera alpina passant per un altiplà aspra i rocosa. Començarem a pujar per la coneguda com “ruta dels turistes” fins a la llacuna Lochan Meall an t-Suidhe, en arribar a la qual ens desviarem en direcció nord travessant una plana de bruguerars per començar a ascendir novament sobre abruptes i rocoses vessants travessant la lloma alta que ens portarà fins al cim d’aquesta emblemàtica muntanya.

Dia 6.- Fort William – Vall de Glencoe – Edimburg
El sender d’avui ens portarà fins a l’històric Lost Valley of Glencoe (Vall Perduda de Glencoe). Aquest remota vall penjant, encaixat entre les impressionants cims de Glencoe, és famós per haver servit d’amagatall als lladres de bestiar i als seus caps de bestiar robades durant l’època en la qual aquest lloc va ser dominat pel clan MacDonald de Glencoe. En acabar l’excursió, tornarem a Edimburg.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.240 €
Suplement Habitació Individual 330 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 8
SERVEIS INCLOSOS Transport en vehicle privat amb conductor.
05 nits d’allotjament en hotels locals o guest houses de 3* en habitacions dobles amb bany.
Alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de muntanya de parla hispana, anglesa i francesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Alimentació no especificada en el quadre.
Allotjaments a Edimburg i nits extres si el client ho sol·licita.
Equip personal de trekking.
Visites i activitats no especificades.
Entrades als llocs a visitar.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació