Europa
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Els Alts Tatres són un petit massís muntanyós que condensa tots els paisatges del seu veí Alps. Els seus cims són d’una altitud més modesta però es mantenen entre els 2.000 i 2.500 metres d’altitud. El meravellós paisatge que vertebrarà el nostre recorregut per aquesta cadena muntanyosa està compost per les valls de Mengusovská i Biela Voda, els llacs de Strbské i Popradské Pleso, coves, abruptes congostos i camins tallats a la roca.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
13 ABR ARRIBADA A VIENA. TRASLLAT A BRATISLAVA Hotel
14 ABR BRATISLAVA – PN CHOCKSKÉ VRCHY – LIESKOVEC E / P / S Casa rural
15 ABR LIESKOVEC. CAMINADA PN ALTS TATRES E / P / S Casa rural
16 ABR LIESKOVEC. CAMINADA PN ALTS TATRES E / P / S Casa rural
17 ABR LIESKOVEC. CAMINADA EN LA REGIÓ DE SPISS E / S Casa rural
18 ABR LIESKOVEC. CAMINADA EN EL PN SLOVENSKY RAJ E / P / S Casa rural
19 ABR LIESKOVEC – BRATISLAVA E Hotel
20 ABR BRATISLAVA – VIENA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P /SOPAR = S

13 ABR.- Arribada a Viena. Trasllat a Bratislava
Arribada a Viena i trasllat en bus regular a Bratislava. Arribada i allotjament en hotel.
La capital d’Eslovàquia, Bratislava, amb uns 500.000 habitants, se situa 100 metres sobre el nivell del mar, a la vora del mític Riu Danubi i als peus de les primeres estribacions de la serralada dels Carpats. Es tracta d’una de les ciutats més antigues d’Europa Central, amb assentaments que es remunten a l’Edat del Bronze. El centre històric és un entramat de carrers de vianants del més pur disseny imperial de l’època austro-hongaresa, destacant un bon nombre de places, palaus i esglésies. D’entre aquests monuments, té especial interès la gran torre de la Michalská, amb un arc a la base, que va ser una de les entrades principals a la ciutat quan encara existia el perímetre emmurallat. Però si un monument representa l’estampa de Bratislava, aquest és el castell d’origen medieval, assentat sobre un turó que domina tota la ciutat. Per darrere d’aquest enclavament s’estén una vasta extensió de boscos.

14 ABR.- Bratislava. Tren al nord del país. Vall de Kvacianska – Lieskovec
Sortida en tren cap al nord del país fins a arribar a la població de Liptovský Mikuláš (4 hores), situada al centre de la vall del riu, on es concentren fins a 5 reserves naturals de la serralada dels Carpats, la serralada més llarga d’Europa (1.500 kms. des de l’oest d’Eslovàquia fins al sud de Romania). Aquesta impressionant serralada concentra la major biodiversitat dins del continent europeu, donat el seu caràcter com a frontera natural entre les regions boreals i les regions mediterrànies. La fauna salvatge més representativa són óssos, llops, linxs i cérvols, que es donen cita aquí formant les poblacions més nombroses.
Justament, la primera excursió a la reserva Chockské vrchy, ens descobreix a petita escala els paisatges de muntanya més típics en aquestes latituds d’Europa; densos boscos de coníferes, grans altiplans coberts de neu bona part de l’any i petites poblacions rurals de gran essència. La nostra excursió penetra per la Vall de Kvacianská a través d’esplèndids boscos per acabar al poblet de Velké Borové (desnivell positiu 400 metres). En acabar l’activitat, trasllat en minibús privat fins Lieskovec (45 minuts), barri pertanyent al municipi de Tatranská Strba, als peus del Parc Nacional dels Alts Tatres. Ens allotgem en una confortable casa rural on establim una perfecta base d’operacions per a la resta del programa.

15 ABR.- Lieskovec – Llacs Strbske i Popradské Pleso – Lieskovec
Enllacem aquests dos fantàstics llacs coberts pel gel sota grans cims i extensos boscos de coníferes. Segons les condicions podem progressar per la Vall de Mengusovská per admirar la grandesa alpina dels Alts Tatres. Un càlid refugi al costat del llac de Popradské Pleso ens permet recuperar forces abans de la tornada.

16 ABR.- Lieskovec – Tatras Blancs – Lieskovec
Trasllat fins a l’entrada de la vall de Biela Voda (30 minuts), el qual ascendim fins l’enclavament de Zelené Pleso, on destaca la presència d’un refugi de muntanya molt atractiu, emplaçat sota un circ d’origen glacial amb grans parets d’uns 800 metres de longitud.

17 ABR.- ​​Lieskovec. Ciutats antigues de Spiss – Lieskovec
Dia de recuperació realitzant visites turístiques a la llegendària Regió de Spiss. A Spišské Podhradie es concentren el monestir més important d’Eslovàquia, el Castell de Spiss (considerada la fortificació medieval més gran de l’Europa Central i que és Patrimoni de la Humanitat), i l’Església de Zehra (decorada amb frescs gòtics). Per acabar entrem a Levoca, la segona capital amb el seu perímetre també emmurallat. Destaca la catedral gòtica i les cases nobles renaixentistes. Finalment arribarem a Poprad, una gran ciutat amb nombrosos comerços i un centre balneari.

18 ABR.- Lieskovec. Parc Nacional Slovensky Raj – Lieskovec
Trasllat fins Podlesosk, entrada principal d’aquest parc nacional, la característica són els barrancs calcaris, pels quals es progressa utilitzant passos equipats entre escales i passarel·les. En funció de les condicions, farem un o altre tipus de circuit circular, tenint com a punt intermedi el paratge de Klastorisko (refugi i ruïnes d’un monestir).

19 ABR.- Lieskovec – Bratislava
Sortida a mig matí des de l’estació de Tatranská Strba, per arribar a principis del vespre a Bratislava (5 hores). Ens trobem de nou a la capital d’Eslovàquia. Podem fer una passejada vagarejant pel nucli antic de vianants, que ens convida a fer compres i a gaudir d’algun dels nombrosos locals on sopar i relaxar-nos en un animat ambient.

20 ABR.- Bratislava – Viena. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar i sortida cap a Viena. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 890 €
Suplement Habitació Individual 200 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport a l’arribada.
Trasllats especificats a l’itinerari.
Transport per carretera en minibús privat.
02 nits d’allotjament en hotel 3* a Bratislava.
05 nits d’allotjament en casa rural en habitacions dobles a Lieskovec.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Trajectes en tren especificats amb seient reservat en 2ª classe.
Tren-cremallera i tramvia segons itinerari.
Guia local de parla hispana.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades a monuments.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
15 agost, 2016

És un viatge de trekking molt agraït, en el qual estàs en tot moment rodejat de bonics paisatges. Els camins són fàcils, sense cap dificultat tècnica, de manera que no presenten cap dificultad per qui està acostumat a caminar de tant en tant per la muntanya.
Menció especial a la Bea, la guia, que va ser molt amable i ens ho va fer passar molt bé.

Deixar un comentari

Classificació