Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

L’illa de Madeira es presenta com una muntanya de lava i basalt sobre les aigües de l’Atlàntic. El seu interior és extremadament accidentat, un laberint de barrancs verds sobre els quals discorren les levadas, antigues sèquies que distribuïen l’aigua per tota l’illa. Avui aquests canals s’han reconvertit en camins que són la via perfecta per recórrer a peu l’illa, i ens proporcionen unes vistes extraordinàries sobre l’oceà.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A FUNCHAL. TRASLLAT A PORTO MONIZ Hotel
2 PORTO MONIZ. CAMINADA CRISTO REI A FLORENÇAS E Hotel
3 PORTO MONIZ. CAMINADA PICO DAS PEDRAS – CALDEIRA VERDE – ILHA E Hotel
4 CAMINADA BOCA DA CORRIDA – ENCUMEADA. TRASLLAT A FUNCHAL E Hotel
5 FUNCHAL. CAMINADA A FUNDURAS E Hotel
6 FUNCHAL. CAMINADA PENÍNSULA DE SAO LOURENÇO E Hotel
7 FUNCHAL. CAMINADA DELS PICS ARIEIRO A RUIVO E Hotel
8 FUNCHAL E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E 

DIA 1.- ARRIBADA A FUNCHAL. TRASLLAT A PORTO MONIZ
Arribada a l’aeroport de Funchal. Funchal és una capital pintoresca situada en una gran badia i envoltada de verdes muntanyes. Destaquen els monuments de l’època manuelina, palaus, esglésies i fabulosos jardins. El centre de la ciutat és un conjunt de laberíntics carrers amb pujades i baixades pronunciades, que conviden a un a perdre’s per descobrir lentament aquesta ciutat. Trobada amb el nostre vehicle i trasllat a Porto Moniz (1 hora). Allotjament a l’hotel.

DIA 2.- CAMINADA CRISTO REI – FLORENÇAS. PORTO MONIZ
Avui anirem de l’interior de l’illa cap a la plana deserta seguint la levada. Al llarg del camí trobarem coves, cascades i fins i tot algun pastor amb les seves vaques o cabres. Aquest camí ens porta fins Rabaçal. A continuació un llarg túnel de 800 metres ens conduirà fins a la unió amb una altra levada, que ens portarà de baixada fins a Florenças. A la tarda el vehicle ens portarà de tornada a Porto Moniz.

DIA 3.- CAMINADA DE PICO DAS PEDRAS – CALDEIRA VERDE – ILHA. PORTO MONIZ
Després de l’esmorzar conducció fins al Pico das Pedras. Inici de la caminada que primer ens condueix fins a les cases de Queimadas. A partir d’aquí, s’inicia una de les considerades millors levadas de Madeira, que va fins Caldeira Verde. De tornada, es pren un camí de baixada, que amb un ràpid desnivell ens porta al poble d’Ilha. Una gran caminada per la seva varietat, veurem des dels boscos més verds i humits fins a les vistes més àmplies de la costa nord. Des de Ilha ens recollirà el vehicle per al trasllat fins a Porto Moniz.

DIA 4.- CAMINADA DE BOCA DA CORRIDA – ENCUMEADA. FUNCHAL
Conduirem cap a les muntanyes i el vehicle ens deixarà en un bonic balcó natural anomenat Boca da Corrida. A partir d’aquí comença la caminada més llarga del viatge. Només començar a caminar, el camí ens regala unes fabuloses vistes del Curral das Freiras. Un bonic i pintoresc poble amagat entre valls. La ruta que seguirem era un d’aquests camins utilitzats per connectar els pobles abans que existissin carreteres. A dues hores de caminada per sender planer trobem una desviació per pujar al Pico Grande (opcional 1 hora). A partir d’aquí, la resta del trajecte és tot descens suau fins al punt d’arribada. Passem per sota els penya-segats del Pico Grande, per una zona més aviat àrida. Els últims quilòmetres creuem un bosc de nogueres i passem per unes antigues terrasses sense cultius. Arribada a Encumeada, on diverses cafeteries ens poden servir algun refresc mentre gaudim d’unes bones vistes panoràmiques de la regió. Trasllat a Funchal.

DIA 5.- ​​CAMINADA DE FUNDURAS. FUNCHAL
Aquesta ruta té el seu inici al mirador de la Portela, des d’on es pot veure la bellesa de les poblacions de Porto da Cruz i Faial, al costat de la imponent roca de la Penha d’Aguia. El passeig segueix pel carretera forestal de la Serra das Funduras, entrant de seguida en el sender que s’endinsa per la magnífica floresta Laurisilva. Al llarg del camí per aquesta floresta podrem admirar l’extraordinària bellesa de la flora i fauna endèmica de l’illa de Madeira. El verd intens dels arbres i de la vegetació, el melodiós cant dels ocells i tot l’ambient envoltant és gairebé màgic i irreal. Temps per gaudir de la natura mentre caminem i aprofitem els locals adequats per fer un picnic i relaxar-nos una estona.
Més endavant trobarem la Casa das Funduras, una casa de camp preciosa que dóna suport a l’activitat forestal de la zona. Al costat de la casa hi la baixada per als Maroços, que porta els caminants fins al centre de la població d’aquesta zona. Al llarg de la baixada observarem els tradicionals terrenys de plantació (“poios”), que componen aquest fantàstic paisatge agrícola, característic d’aquesta zona. Retorn a Funchal.

DIA 6.- CAMINADA PENÍNSULA DE SÃO LOURENÇO. FUNCHAL
Esmorzar i trasllat en vehicle fins a Sao Lourenço, la península nord-est de Madeira. Iniciem la caminada per sobre d’uns penya-segats que ens ofereixen unes magnífiques vistes de tots dos costats de la península. Les parets de roca d’origen volcànic, mostren la seva erosió per la fúria de l’oceà Atlàntic. Aquesta àrea és seca i deserta i ofereix un gran contrast amb la resta de l’illa, que és més aviat humida. Retorn a Funchal. Nit a Hotel.

DIA 7.- CAMINADA DELS PICOS ARIERO A RUIVO. FUNCHAL
A primera hora sortida cap al Pic do Arieiro (1.818 m), punt de partida per a la desafiant caminada que recorre la carena fins arribar al pic més alt de l’illa, el Ruivo (1.862 m). Les vistes en dies ben clars són espectaculars, però l’efecte de núvols baixos encara pot fer-ho més especial. De baixada passarem per davant els pics Gato i Pico das Torres amb certes formacions suggerents fins arribar a la Achada do Teixeira. Trobada amb el nostre vehicle i tornada a Funchal.

DIA 8.- FUNCHAL
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per compte del client i fi del viatge.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 750 €
En base a grup de 6 a 9 persones 870 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 60 €
Suplement Habitació Individual 230 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllat aeroport Funchal – hotel a Porto Moniz.
Transport en furgonetes de 8 seients durant les excursions.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Visites i excursions especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Guia acompanyant en el trasllat d’arribada aeroport – hotel.
Trasllat de sortida hotel a Funchal – aeroport.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Visites no especificades.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació