Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

L’illa de Madeira s’aixeca com una muntanya de lava i basalt sobre les aigües de l’Atlàntic. El seu interior és extremadament accidentat, un laberint de barrancs verds sobre els quals discorren les levadas, antigues sèquies que distribuïen l’aigua per tota l’illa. Avui aquests canals s’han reconvertit en senders que són la via perfecta per recórrer a peu l’illa, amb unes vistes extraordinàries sobre l’oceà.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A FUNCHAL Hotel
2 CAMINADA PENÍNSULA DE SAO LOURENÇO. MACHICO E Hotel
3 CAMINADA EN FUNDURAS. MACHICO E Hotel
4 CAMINADA DE PICO DAS PEDRAS, CALDERA VERDE HASTA ILHA – PORTO MONIZ E Hotel
5 CAMINADA CRISTO REI – FLORENÇAS. PORTO MONIZ E
Hotel
6 CAMINADA BOCA DA CORRIDA – ENCUMEADA. RIBEIRA BRAVA E Hotel
7 CAMINADA DELS CIMS ARIEIRO A RUIVO. FUNCHAL E Hotel
8 FUNCHAL E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E 

Dia 1.- Arribada a Funchal
Arribada a l’aeroport de Funchal. Trasllat a l’hotel i temps lliure. Funchal és una capital pintoresca situada en una gran badia i envoltada de verds muntanyes. Destaquen els monuments de l’època manuelina, palaus, esglésies i fabulosos jardins. El centre de la ciutat, és un conjunt de laberíntics carrers amb pujades i baixades pronunciades, que conviden a un a perdre per descobrir lentament aquesta ciutat.

Dia 2.- Caminada península de Sao Lourenço. Machico
Esmorzar i trasllat en vehicle fins a Sao Lourenço, la península nord-est de Madeira. Iniciem la caminada per sobre d’uns penya-segats que ens ofereixen unes magnífiques vistes de tots dos costats de la península. Les parets de roca d’origen volcànic, mostren la seva erosió per la fúria de l’oceà Atlàntic. Aquesta àrea és seca i deserta i ofereix un gran contrast amb la resta de l’illa, que és més aviat humida. Retorn a Machico. Nit a Hotel.

Dia 3.- Caminada a Funduras. Machico
Aquesta ruta té el seu inici al mirador de la Portela, des d’on es pot veure la bellesa de les poblacions de Porto da Cruz i Faial, al costat de la imponent roca de la Penha dÁguia. El passeig segueix pel carretera forestal de la Serra das Funduras, entrant de seguida en la sendera que s’endinsa per la magnífica floresta Laurisilva. Al llarg del camí per aquesta floresta podrà admirar l’extraordinària bellesa de la flora i fauna endèmica de l’illa de Madeira. El verd intens dels arbres i de la vegetació, el melodiós cant dels ocells i tot l’ambient envoltant és gairebé màgic i irreal. Gaudeixi de la natura mentre camina i aprofiti els locals adequats per fer un picnic i relaxar-se una mica.
Més endavant trobarà la “Casa das Funduras”, una casa de camp bellíssima que dóna suport l’activitat forestal de la zona. Al costat de la casa hi la baixada per als Maroços, que porta als caminants fins al centre de la població d’aquesta zona. Al llarg de la baixada observarem els tradicionals terrenys de plantació ( “poios”), que componen aquest fantàstic paisatge agrícola, característica d’aquesta zona.

Dia 4.- Caminada de PicO das Pedras a Ilha. Porto Moniz
Després de l’esmorzar conducció fins al Pic das Pedras. Inici de la caminada que primer ens condueix fins a les cases de Queimadas. A partir d’aquí, s’inicia una de les considerades millors levadas de Madeira, que va fins Caldeira Verda. De tornada, es pren un camí de baixada, que amb un ràpid desnivell ens porta al poble d’Ilha.
Una gran caminada per la seva varietat, veurem des dels boscos més verds i humits fins a les vistes més àmplies de la costa nord. Des Ilha ens recollirà el vehicle per traslladar-nos fins a Porto Moniz.

Dia 5.- Caminada CristO Rei – Florenças. Porto Moniz
Avui anirem de l’interior de l’illa cap a la plana deserta seguint la “duta”. Al llarg del camí trobarem coves, cascades i fins i tot algun pastor amb les seves vaques o cabres. Aquest camí ens porta fins Rabaçal. A continuació un llarg túnel (800 m.) Ens conduirà fins a la unió amb una altra “duta” que ens portarà de baixada fins Florenças. A la tarda el vehicle ens traslladarà de tornada a Porto Moniz.

Dia 6.- Caminada de Boca da Corrida – Encumeada. Ribeira Brava
Conduirem cap a les muntanyes i el vehicle ens deixarà en un bonic balcó natural anomenada Boca de Correguda. A partir d’aquí comença, la caminada més llarga del viatge. Només començar a caminar, el camí ens regala unes fabuloses vistes del Curral das Freiras. Un bonic i pintoresc poble amagat entre valls. La ruta que seguirem, era un d’aquests camins utilitzats per connectar els pobles entre si, abans de haguessin carreteres.
A dues hores de caminada per sender planer, trobem un desviament per pujar al Pic Gran (opcional 1 h). A partir d’aquí, la resta del trajecte és tot descens suau fins al punt d’arribada. Passem per sota els penya-segats del Pic Gran, per una zona més aviat àrida. Els últims quilòmetres, creuem un bosc de nogueres i passem per unes antigues terrasses sense cultius. Arribada a Encumeada, on diverses cafeteries ens poden servir algun refresc mentre gaudim d’unes bones vistes panoràmiques de la regió.

Dia 7.- Caminada dels cims Arieiro a Ruivo. Funchal
A primera hora sortida cap al Pic do Arieiro (1.818 m), punt de partida per a la desafiant caminada que recorre la carena fins arribar al pic més alt de l’illa, el Ruivo (1.862 m). Les vistes en dies ben clars són espectaculars, però l’efecte de núvols baixos encara pot fer-ho més especial. De baixada passarem per davant els pics Gat i escaig des Torres amb certes formacions suggerents fins arribar a la Achada do Teixeira. Trobada amb el nostre vehicle i tornada a Funchal.

Dia 8.- Funchal
Trasllat a l’aeroport per compte pròpia i fi del viatge.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 750 €
Oferta 4 Primeres Inscripcions (grup de 10 a 15) 690 €
En base a grup de 6 a 9 persones 890 €
Oferta 4 Primeres Inscripcions (grup de 6 a 9) 840 €
Suplement Habitació Individual 230 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllat d’arribada aeroport – hotel.
Transport en furgonetes de 8 seients.
Allotjament en hotels en habitacions dobles amb bany privat, excepte a la Pousada Vinhaticos (hostal rural).
Alimentació especificada en el quadre.
Guia local de parla hispana durant totes les caminades.
Visites i excursions especificades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllat de sortida hotel – aeroport.
Alimentació no especificada en el quadre. 
Entrades als llocs a visitar.
Visites no especificadeas.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació