Amèrica del Sud
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Ruta de 14 dies a la Conquesta dels cims més importants d’Equador al cor dels Andes: Cayambe (5789 m) i Chimborazo (6310 m). Dirigit als amants de l’esport i naturalesa i aficionats de la muntanya. El programa ofereix una aclimatació progressiva a fi d’incrementar les possibilitats d’èxit.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hotel
2 QUITO – OTAVALO E Hotel
3 OTAVALO – CUBILCHE – ZULETA E / S Comuna
4 ZULETA – IMBABURA – ZULETA E / P / S Comuna
5 ZULETA – CAYAMBE – ESCUELA E / P / S Refugi
6 CAYAMBE – CUMBRE – PEDREGAL E / P Hosteria
7 PEDREGAL – RUMIÑAHUI – CHAUPI E / P / S Alberg
8 CHAUPI – ILLINIZAS NORD – BAÑOS E / P / S Hotel
9 BAÑOS – RUTA CASCADES – REFUGI CARREL E / P / S Refugi
10 REFUGI – CUMBRE CHIMBORAZO – RIOBAMBA E / P Hotel
11 RIOBAMBA – TREN – CUENCA E Posada
12 CUENCA E Posada
13 VOL CUENCA / QUITO / CIUTAT D’ORIGEN E
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Quito (2.850m)
Sortida en vol amb destinació Quito amb connexions intermèdies. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 2.- Quito – Otavalo
Visita de la ciutat de Quito, capital de l’Equador i Patrimoni Cultural de la Humanitat. Quito és una de les ciutats més belles d’Amèrica del Sud, posseeix un centre històric que conserva la seva arquitectura colonial. Es troba encaixada al fons d’una vall, envoltada de muntanyes. Visita del centre colonial: Basílica del Vot Nacional, la Catedral, Palau de Govern, La Companyia de Jesús, Plaça de Sant Francesc, Sant Diumenge. Continuació cap a Otavalo. Nit a l’hotel

Dia 3.- Otavalo – Zuleta
La ciutat d’Otavalo i els seus voltants és coneguda pels seus mercats artesanals, cultura i tradicions ancestrals causa de l’alta població indígena. Visita del mercat artesanal, depenent del dia d’operació ja que el mercat més gran i turístic es porta a terme el dissabte. En cas que la visita no coincideixi amb el mercat o no hi hagi interès en la visita de mercats es pot reemplaçar amb un Trekking a la zona de Zuleta al volcà de Cubilche (5 a 6 hores aproximadament) o complementar amb la visita de la comuna indígena de Zuleta. Nit en una casa de la comuna.

Dia 4.- Zuleta – Imbabura (4.630m) – Zuleta
Sortida molt d’hora cap al volcà Imbabura, un volcà inactiu que se situa a 4630 msnm. L’ascens presa de 5 a 6 hores i el retorn de 2 a 3 hores. Una bona condició física i aclimatació són claus arribar al cim. Durant aquesta caminada podem observar un paisatge andí espectacular; en dies clars es podrà també observar els volcans Cotacachi, Cayambe, la reserva de l’Angel i la ciutat de Ibarra. Retorn a la comuna. Nit en una casa de la comuna.

Dia 5.- Zuleta – Refugi Cayambe
Sortida molt d’hora cap al Volcà Nevat del Cayambe, l’únic que es troba travessat per la línia equatorial latitud 0, així com la seva temperatura; aquest és el punt més alt i fred a l’Equador. Ascens al refugi d’alta muntanya

Dia 6.- Cayambe – Cim Cayambe (5789m) – Àrea Pedregal
Iniciarem l’ascens d’aquesta cimera de matinada. De 5 a 6 hores seran suficients per coronar. El descens pren aproximadament 3 hores. La ruta demana una molt bona forma física. Trasllat cap a la zona del Pedregal, propera al parc Cotopaxi. Nit en una hisenda acollidora des d’on podrem observar en dies clars l’imponent volcà Cotopaxi.

Dia 7.- Àrea Pedregal – Rumiñahui – Chaupi
Molt d’hora al matí, trasllat en vehicle fins a la base del Rumiñahui (4.712 metres) per iniciar l’ascens a peu, creuant vasts erms envoltats de bells paisatges andins: valls, muntanyes i volcans circumdants. Amb cel serè podrem apreciar Els Illinizas i el Majestuós Chimborazo, el nevat més alt de l’Equador. Descens i trasllat a Chaupi. Nit a l’alberg.

Dia 8.- Chaupi – Illinizas nord (5.164 m) – Baños
Trasllat cap a Virgen (3900 ms) o cap al punt més alt accessible on iniciarem la nostra ascensió al Illiniza Nord, de menys dificultat per escalar que el Illiniza Sud. Es requereix una bona condició física per realitzar aquest ascens. Descens al punt d’inici després de coronar i trasllat a Baños, vila termal coneguda per les seves piscines, places i ambient fan d’aquest un lloc molt acollidor. Allotjament en hotel.

Dia 9.- Baños – Ruta Cascades – Refugi Carrel (4.800m)
Excursió per les rutes de les cascades. Trasllat a Riobamba, cap a la zona del parc Chimborazo per iniciar una petita aclimatació i revisar les tècniques en glaceres. Nit al refugi.

Dia 10.- Refugi Carrel – Cimera Chimborazo (6.310m) – Riobamba
Sortida a l’alba per iniciar l’ascens i arribar al cim. L’ascensió és més tècnica i demana una bona forma física, de 8 a 10 hores de caminada. Descens al refugi i des d’allí al vehicle per continuar cap al nostre hotel a Riobamba per descansar. Allotjament en hotel.

Dia 11.- Riobamba – Tren – Cuenca
Excursió opcional des de Alausí a bord del tren dels Andes, un extraordinari trajecte al llarg de la coneguda Nas del Diable (es requereix d’una reserva avançada d’aquesta excursió donat la quota limitat al tren). Continuació cap a Conca. Si el temps ho permet, parada a Ingapirca, la més important zona arqueològica Inca de l’Equador, petita fortalesa enclavada en una bonica vall. Arribada a Cuenca. Nit a l’hotel.

Dia 12.- Cuenca
Cuenca, la més bella ciutat colonial del país, situada al fons d’una rica vall a 2.541 metres d’altitud, i banyada pels rius Tomebamba, Turquí, Yanuncay i Machángara, i en certa manera, el punt d’equilibri entre les altures nevades de la serralada i la plana humida dels tròpics. El xofer i guia tornen a Quito via terrestre. Visita de la ciutat amb guia local. Visita de la ciutat colonial, les seves places, parcs i esglésies. Tarda lliure per visitar museus o per comprar artesanies. Nit a l’hotel.

Dia 13.- Vol Cuenca / Quito / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol domèstic i enllaçar amb el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

Dia 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 persones 3.265 €
En base a grup de 3 persones 3.025 €
En base a grup de 4 persones 2.660 €
En base a grup de 5 a 6 persones 2.580 €
En base a grup de 7 a 8 persones 2.420 €
Suplement Habitació Individual (només hotels) 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 100 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Cuenca / Quito.
Trasllat aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en minibús o vehicle privat, segons número de participants.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local d’alta muntanya i guies locals adicionals per a les ascensions. Guia local a Cuenca.
Equip tècnic (cordes, piolet, arnés…).
Assegurança de viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no especificades.
Bitllet tren dels Andes.
Equip personal de trekking.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació