Amèrica del Sud
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Ruta de 14 dies a la Conquesta dels cims més importants d’Equador al cor dels Andes: Cotopaxi (5897 m) i Chimborazo (6310 m). Dirigit als amants de l’esport i naturalesa i aficionats de la muntanya. El programa ofereix una aclimatació progressiva a fi d’incrementar les possibilitats d’èxit.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hostal
2 QUITO. DIA LLIURE E Hostal
3 QUITO – GUAGUA PICHINCHA – CHAUPI E / P / S Alberg
4 CHAUPI – ILINIZA NORD – TIGUA E / P / S Posada
5 TIGUA – QUILOTOA E / P / S Lodge
6 QUILOTOA – RUMIÑAHUI – PEDREGAL E / P / S Hisenda
7 PEDREGAL – LIMPIOPUNGO – REFUGI COTOPAXI E / P / S Refugi
8 REFUGI – CIM COTOPAXI – BAÑOS E / P Hotel
9 BAÑOS E Hotel
10 BAÑOS – REFUGI CHIMBORAZO E / P / S Refugi
11 REFUGI – CIM CHIMBORAZO – RIOBAMBA E / P Hotel
12 RIOBAMBA – CUENCA E Hotel
13 VOL CUENCA / QUITO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Quito
Sortida en vol amb destinació Quito amb connexions intermèdies. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 2.- Quito. Dia lliure
Dia lliure per visitar la ciutat de Quito, capital de l’Equador i Patrimoni Cultural de la Humanitat. Quito és una de les ciutats més belles d’Amèrica del Sud, posseeix un centre històric que conserva la seva arquitectura colonial. La ciutat es troba encaixada al fons d’una vall, envoltada de muntanyes. A Quito pots visitar el centre colonial: Basílica del Voto Nacional, la Catedral, el palau de govern, la Compañía de Jesús, Plaza de San Francisco, Santo Domingo, El Panecillo, entre d’altres. Des de Quito pots visitar també la ciutat Meitat del Món i museus. Nit a l’hotel.

Dia 3.- Quito – Guagua Pichincha – Chaupi
Sortida molt al matí en direcció sud cap a la base del volcà Guagua Pichincha; guagua en kiwcha significa nen. Aquest volcà que domina la ciutat de Quito és famós per la seva permanent activitat eruptiva, l’última i que va cobrir la ciutat de cendres va ocórrer en 1999. La caminada s’inicia a 3750 metres aproximadament per arribar al cim principal des d’on es poden observar fumaroles i dipòsits de sofre. Més o menys 6 hores de caminada. Trasllat a l’alberg al Chaupi. Sopar i nit a l’alberg.

Dia 4.- Chaupi – Iliniza Nord – Tigua
Trasllat molt d’hora en vehicle fins a la Mare de Déu o el punt més alt a fi d’iniciar el nostre ascens al Illiniza Nord, cim de menor dificultat que el Pic Sud. Aproximadament 7 hores de caminada. Trasllat a Tigua. Sopar i allotjament a la posada.

Dia 5.- Tigua – Quilotoa
Trek des de la posada cap a la llacuna del Quilotoa travessant bells paisatges de la Serralada dels Andes. En el camí podem observar també les barraques de les petites comunitats indígenes. Temps aproximat de caminada 5 ½ hores. Arribada a Quilotoa. Allotjament i sopar a l’alberg de la comunitat.

Dia 6.- Quilotoa – Rumiñahui – Pedregal
Molt d’hora al matí, trasllat en vehicle fins a la base del Rumiñahui (4.712 metres) i inici de l’ascens a peu, creuant vasts erms envoltats de bells paisatges andins: valls, muntanyes i volcans circumdants. Amb cel serè es poden apreciar Els Illinizas i el Majestuós Chimborazo, el nevat més alt de l’Equador. Descens i nit en una hisenda.

Dia 7.- Pedregal – Limpiopungo – Refugi Cotopaxi
En aquest dia és opcional una caminada per “El Pucara del Salitre”, un fort militar de l’antic imperi Inca, que es va usar per monitoritzar els “incananes” o camins que condueixen a l’Amazònia ia la vall de Latacunga. Altrament, temps de descans en la hisenda per preparar per a l’ascens. Trasllat al refugi. Pràctiques al glacial. Nit al refugi o eventualment en el càmping en cas que el refugi estigui ple, cosa que pot ocórrer en temporada alta.

Dia 8.- Refugi – Cim Cotopaxi – Baños
Aquesta muntanya amb els seus 5.897 metres d’altura, és el volcà actiu més alt del món; columnes de fum s’eleven contínuament cap al cel. Posseeix un cràter de 500 a 700 metres d’ample i 365 metres de profunditat, i presenta un paisatge en el qual sobresurten llomes i morros, constituint un escenari d’impressionant bellesa. Sortida sobre la 1 de la matinada per arribar al cim, des dels 4.825 m fins al cim. L’ascensió no és tècnicament difícil però les condicions climàtiques si són determinants. Es requereixen l’ús de grampons, piolet i una bona forma física. L’ascens s’inicia a la nit per trobar la neu en les millors condicions. Es faran servir entre 5 i 7 hores. Descens, refrigeri i trasllat a Baños. Arribada i temps lliure per gaudir d’aquesta encantadora vila termal amb les seves piscines, places i bon ambient. Nit en hotel.

Dia 9.- Excursions i descans a Baños
Excursió per la ruta de les cascades. Caminada cap al Pailón del Diable. Temps lliure per relaxar-se en aquesta ciutat termal. Nit a l’hotel.

Dia 10.- Baños – Refugi Carrel o Whymper
Sortida cap a la reserva faunística Chimborazo a on trobarem alpaques i altres camèlids. Sortida cap al primer refugi del Chimborazo conegut com Germans Carrel (4.800 metres) i continuació fins al segon refugi Edward Whymper (5.000 metres). Temps per aclimatació i pràctica de l’equip en les glaceres circumdants. El refugi Whymper està en adequació pel que és possible que s’adormi al refugi Carrel.

Dia 11.- Refugi Carrel – Cim Chimborazo – Riobamba
Sortida a l’alba per arribar el cim més alt de l’Equador. L’ascensió és més tècnica i demana una bona forma física. Trajecte de 8 a 12 hores entre ascens i descens. Descens al refugi i des d’allí al vehicle per continuar cap a l’hotel a Riobamba per prendre un merescut descans. Nit a l’hotel.

Dia 12.- Riobamba – Tren – Cuenca
Sortida cap a Cuenca, la més bella ciutat colonial del país, situada al fons d’una rica vall a 2.541 metres d’altitud, i banyada pels rius Tomebamba, Turquí, Yanuncay i Machángara, i en certa manera, el punt d’equilibri entre les altures nevades de la serralada i la plana humida dels tròpics. Excursió opcional a bord del tren dels Andes, un extraordinari trajecte al llarg de la coneguda Nas del Diable (es requereix d’una reserva avançada d’aquesta excursió donat la quota limitat al tren). Depenent del dia de la setmana es pot visitar un dels mercats tradicionals com Guamote (dijous). Si el temps ho permet, parada a Ingapirca, la més important zona arqueològica Inca de l’Equador, petita fortalesa enclavada en una bonica vall. Arribada a Cuenca. Nit a l’hotel.

Dia 13.- Vol Cuenca / Quito / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol domèstic a Quito i enllaçar amb el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

Dia 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 persones 3.025 €
En base a grup de 3 persones 2.695 €
En base a grup de 4 persones 2.545 €
En base a grup de 5 a 6 persones 2.435 €
En base a grup de 7 a 10 persones 2.195 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 – 400 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Cuenca / Quito.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en minibús o vehicle privat, segons número de participants.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Visites i excursions indicades a l’itinerari.
Guia local d’alta muntanya i guies locals adicionals per a les ascensions (un guia per cordada, cordada de 02 persones).
Equip tècnic (cordes, arnés i piolet).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Bitllet tren dels Andes.
Entrades als llocs a visitar i parcs nacionals (consultar fitxa tècnica).
Visites i excursions no especificades.
Equip personal de trekking i ascensions (bossa de dormir, botes, làmpara, crampons, ropa especial de muntanya, guants, ulleres, etc).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació