Europa
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Geòrgia posseeix una barreja d’atractius culturals i naturals única al món. Els seus paisatges abasten des dels resorts al Mar Negre, passant per les planes plenes de cultius vinícoles fins arribar a algunes de les més alts cims d’Europa. És en aquest últim punt, concretament a la regió muntanyosa de Svaneti al Nord-oest del país, on té lloc aquest viatge, centrat especialment en el trekking de 4 dies de durada que ens porta des de Mestia fins Ushguli, combinat amb alguna excursió addicional i una visita final a les vinyes per relaxar-te abans de tornar.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 15 AGOST 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
15 AGO VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
16 AGO TIBLISI E / D / S Hotel
17 AGO TIBLISI – MTSJETA – GORI – UPLISTSIJE – KUTAISI E / D / S Hotel
18 AGO KUTAISI – GELATI – TSKALTUBO – ZUGDIDI – MESTIA E / D / S Hotel
19 AGO MESTIA – MULAJI E / D / S Guesthouse
20 AGO MULAJI – ADISHI E / D / S Guesthouse
21 AGO ADISHI – IPRARI E / D / S Guesthouse
22 AGO IPRARI – USHGULI E / D / S Guesthouse
23 AGO USHGULI – GLACIAR DE SHJARA – USHGULI – MESTIA E / D / S Hotel
24 AGO MESTIA – TIBLISI E / D / S Hotel
25 AGO TIBLISI – PAS DE GOMBORI – TSINANDALI – GREMI – KVARELI – VELISTSIJE – TIBLISI E / D / S Hotel
26 AGO VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

15 AGO.- Vol Ciutat d’Origen / Tbilisi
Sortida en vol regular amb destinació a Tbilisi amb escales intermèdies. Arribada a Tbilisi i trasllat a l’hotel.

16 AGO.- Tbilisi
Avui explorarem la capital de Geòrgia amb tota la seva bellesa, els seus carrers estrets, cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres de l’arquitectura moderna. Comencem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudim de la vista espectacular al Casc Antic. Passejarem per les belles carrers estrets i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat. Després gaudirem del panorama magnífic de la ciutat vella i passant a través de l’antiga Fortalesa de Narikala visitarem els històrics Banys de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Més tard, la visita de la tresoreria del Museu d’Història ens assegurarà que Geòrgia realment és el país del famós Velló d’Or.

17 AGO.- Tbilisi – Mtsjeta – Gori – Uplistsije – Kutaisi
Sortida cap a la propera ciutat-museu de Mtsjeta, seu de l’Església Ortodoxa i Apostòlica Georgiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mtsjeta és una de les ciutats més antigues del país, capital del Regne de Geòrgia des del segle III a. AC al segle V d. C. Les esglésies que posseeix constitueixen un bon exemple de l’arquitectura religiosa medieval al Caucas. Allà visitarem la Catedral de Svetitskhoveli (Pilar que dóna la vida) construïda al segle XI – peça important de la història cristiana – i el Monestir de Jvari (segles VI – VII), l’Església de Santa Creu que custodia la creu de fusta sagrada , que va portar Santa Nino abans que Mtsjeta es convertís al cristianisme. Continuarem el viatge cap a la petita ciutat de Gori, fundada per un dels més grans reis de Geòrgia, David el Constructor (1089-1125). És la ciutat natal del famós líder soviètic José Stalin, que va néixer el 1878. Visita al Museu Estatal de José Stalin. Després de la visita sortida cap a la ciutat rupestre de Uplistsije (literalment “fortalesa del Senyor”), un dels assentaments urbans més antics de Geòrgia i punt clau de la famosa Ruta de la Seda per la seva posició estratègica. És un complex tallat en un alt banc rocós al costat del riu Mtkvari que conté diverses estructures, que daten des de l’Edat del Ferro fins a l’Edat Mitjana. Cases, temples, palaus, carrers i escales tallats a la roca van constituir aquesta impressionant i inexpugnable ciutat fins que al segle XIII fos arrasada pels mongoles i posteriors terratrèmols, que van contribuir al seu abandó. Avui dia és un dels llocs d’interès més visitats de Geòrgia. Conclosa la visita continuació fins Kutaisi, la segona ciutat del país.

18 AGO.- Kutaisi – Gelati – Tskaltubo – Zugdidi – Mestia
Visitarem l’espectacular Catedral de Bagrati del segle XI, que és l’obra mestra de l’arquitectura medieval georgiana i l’impressionant Monestir de la Verge en Guelati, amb els seus bells frescos de mosaic. En l’Edat Mitjana va ser el centre educatiu més famós i es deia “Nova Athos” i “Nova Jerusalem”. Després veurem la gruta de Prometeu amb els seus impressionants estalactites i estalagmites, cascades petrificades, perles de les cavernes i llacs subterranis, que s’han mantingut durant mil·lennis d’anys. Continuarem per carretera, arribant al que serà una de les experiències més excitants d’aquest viatge, a l’endinsar-nos en Svaneti, la regió de les muntanyes més altes, glaceres, i les tradicions més antigues. En ruta visitarem la la bella Església Lenjeri, que està decorada amb pintures a l’exterior ia l’interior. Arribada a Mestia i trasllat a l’hotel.

19 AGO.- Mestia – Mulaji
Al matí comencem el nostre camí des Mestia fins al poble de Mulaji. Des d’aquí iniciem la ruta als peus de la Muntanya Tetnuldi. En el camí tenim la possibilitat de gaudir de les vistes boniques que ens envolten.

20 AGO.- Mulaji – Adishi
Avui podem arribar a 2800 metres on gaudirem de precioses vistes de: Glacera Chaneri, Muntanya Ushba (4700m) i Muntanya Laila (4010m). Després baixem fins al remot poble Adishi (2000m), un poble aïllat que de vegades no és accessible ni en 4×4. Hi ha només 5-6 famílies que viuen al poble. Ells ens convidaran a casa i ens serviran menjars tradicionals.

21 AGO.- Adishi – Iprari
Avui caminem a Iprari -un altre poble remot d’Alta Svanetia. Ascendim al Pas de Chjutnieri (2700m) i creuem el riu. Al principi caminarem al llarg del riu i més tard pels camins envoltats de neret. Avui també passem el poble abandonat de Kalde.

22 AGO.- Iprari – Ushguli
Avui caminem fins al poble de Ushguli (2200m), que és el poble habitat més alt d’Europa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El poble és famós per l’abundància de les torres de vigilància i perquè des d’aquí es veu la muntanya més alta de Geòrgia, la Muntanya Shkhara (5068 metres). A Ushguli visita de l’Església de Lamaria (segle XII) i després pujada al turó, on hi ha la Torre de la reina Tamar.

23 AGO.- Ushguli – Glacera de Shkhara – Ushguli – Mestia
Comencem el nostre passeig als peus de la Muntanya Shkhara. Caminem pel meravellós riu Enguri que ens portarà al seu origen, la glacera Shkhara. Retorn a Mestia via Ushguli.

24 AGO.- Mestia – Tbilisi
Esmorzar i sortida cap a Tbilisi (un trajecte de 9 hores). Dinar en ruta. Visita del Palau de Dadiani dels ducs georgians. Arribada a Tbilisi.

25 AGO.- Tbilisi – Pas de Gombori – Tsinandali – Gremi – Kvareli – Velistsije – Tbilisi
Esmorzar. Avui explorarem la part més fèrtil i pintoresca de Geòrgia, Kajetia, que té fronteres amb les grans muntanyes del Caucas per la part nord de la vall Alazani, les cims superen els 3.000 metres d’altura. Aquesta regió és coneguda per ser el bressol de la viticultura i el vi. La rica terra, el sol ardent i el treball dur s’han desenvolupat al voltant de 500 tipus diferents de vi a Geòrgia. La història, cultura i forma de vida dels georgians són personificades en el seu vi. Visita del Palau de Tsinandali, que pertanyia als ducs georgians del segle XIX. Aquí es troba el primer celler fundada per un dels més famosos poetes i figures públiques del segle XIX, Alexander Chavchavadze. Veurem els seus jardins d’estil anglès i provarem una copa de vi. Després visitarem Gremi, monument arquitectònic del segle XVI, amb la seva ciutadella i l’església dels Arcàngels en Kakheti. Per al dinar arribarem al poble d’una família local, on coneixerem la vida dels camperols i veurem els seus jardins, vinyes i tastarem els deliciosos plats casolans amb el vi georgià. Més tard visitarem un celler de 300 anys i degustarem el vi fet a les gerres segons l’antiga tradició georgiana.

26 AGO. Vol Tbilisi / Ciutat d’origen
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen amb escales intermèdies. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 15 a 16 persones 1.620 €
En base a grup de 10 a 14 persones 1.650 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.720 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.795 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.995 €
Suplement Individual 210 €
Taxes Aèries (Aprox.) 106 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tot el recorregut.
Entrades als llocs a visitar.
Aigua embotellada.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Begudes alcohòliques.
Visites no indicades com a incloses a l’itinerari.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació