Europa
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Possiblement una de les millors rutes de trekking de Geòrgia i del Caucas. La ruta de Mestia a Ushguli són 5 jornades de caminades moderades, recorrent valls remotes, pobles medievals, creuant colls i passos de muntanyes, observat magnífiques glaceres i amb vistes als cims més alts del país. Dormint cada nit en cases locals, podrem degustar la rica gastronomia i conèixer de primera mà, la cultura d’aquests pobles caucasians. El viatge s’inicia a la capital de Tbilisi i vam acabar a l’extrem oest, a la ciutat de Batumi, banyada pel Mar Negre.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI E Hotel
3 TIBLISI – MTSKHETA – KAZBEGUI E / S Casa local
4 KAZBEGUI – JADA – TIBLISI E Hotel
5 TIBLISI – TREN A ZUGDIDI – MESTIA E / S Casa local
6 MESTIA – INICI DEL TREK – MULAJI E / D / S Casa local
7 MULAJI – TREK A ADISHI E / D / S Casa local
8 ADISHI – TREK A IPRALI E / D / S Casa local
9 IPRALI – TREK A USHGULI E / D / S Casa local
10 USHGULI – TREK MT. GURI – MESTIA E / D / S Casa local
11 MESTIA – BATUMI – PLATGES MAR NEGRE E Hotel
12 BATUMI. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA: 1 – Vol Ciutat d’origen / Tbilisi
Embarcament en vol amb destinació Tbilisi. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA: 2 – Tbilisi: visita ciutat
Esmorzar i visites per la ciutat antiga, visita de les Esglésies ortodoxes, la Catedral, la Sinagoga i la Mesquita, el barri dels banys de sofre i la fortalesa. A la zona nova, seguirem per l’Avinguda Rustavel per veure el Teatre, el Parlament, les galeries d’art i els animats cafès.
Tarda lliure.

DIA: 3 – Tbilisi – Mtsjeta – Kazbegui
Sortida cap a Mtsjeta, antiga capital, centre religiós de Geòrgia i punt important en l’antiga Ruta de la Seda. Anem a visitar l’històric Monestir Jvari i la Catedral Svetitsjoveli, tots dos declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de la part antiga de Mtsjeta, les troballes arqueològiques de la ciutat antiga, les ruïnes dels palaus reals, banys romans i tombes dels reis i nobles de període antic. Continuarem la nostra ruta cap al nord, seguint l’espectacular carretera militar. En ruta visitarem el complex arquitectònic de Ananuri. Iniciarem una espectacular ruta per carretera cap al nord, al llarg del riu Térek, fins arribar a Kazbegui, la ciutat principal de la regió. Des Kazbegui farem una agradable caminada de 1,5 hores a través d’una bonica vall i boscos que ens portaran a Gergeti, església de la Trinitat situada a 2.170 m. Si el temps ho permet es pot veure un dels majors glaceres del Caucas, en la Muntanya Kazbegui (5.047 m). Allotjament en pensió.

DIA: 4 – Kazbegui – Jada – Tbilisi
Esmorzar i sortida per descobrir la trencada de Jada. Comencem la caminada i baixarem fins al poble Kvesheti. A la tarda retorn a Tbilisi.

DIA: 5 – Tbilisi. Tren a Zugdidi – Mestia
A primera hora del dia, trasllat a l’estació de tren per dirigir-nos a Zugdidi. Arribada i en Zugdidi visitarem el palau de Dadiani. Després de la visita, trobada amb els vehicles de muntanya que ens acompanyaran cap al nord, la regió de Svaneti. Arribada a Mestia, centre turístic de la regió i vistes guiades com ara el Museu local. Tarda lliure a Mestia.

DIA: 6 – Trek Mestia – Mulaji (4.5 hrs)
Iniciem la ruta des del centre de Mestia seguint el riu contra corrent. En sortir de Mestia, es pot observar el ràpid creixement urbanístic que està patint la ciutat. En pocs minuts ens trobem amb les primeres vessants que a poc a poc van pujant metres per una zona boscosa. La pujada no és molt dura però és contínua fins a superar la part més alta de l’etapa. Ja en zona de prats, des de dalt es pot observar tota la vall de Svaneti i el pic Tetnuldi (4.858 m). Seguim endavant descendint lentament i creuem els pobles de Mulkhura i Zhamushi, tots ells amb les seves característiques torres de defensa. Arribem de nou a l’alçada del riu Mulkhura i trobarem el poble on dormirem. Arribada i temps lliure. Sopar i allotjament a casa local.

DIA: 7 – Trek Mulaji – Adishi (6 hrs)
Aquesta és potser l’etapa més exigent de tota la ruta, pel desnivell positiu que ens trobem.
Després d’esmorzar sortida de Mulaji, creuem el riu i seguim un camins que en poc temps es converteix en un sender molt estret amb pendent. Seguim el sender paral·lel a un torrent, cada vegada més pendent que passa per una zona boscosa. Coincidim amb el camí que utilitzen els animals per pujar a les pastures més alts. Arribem als 2500 m d’alçada i creuarem uns prats alpins que a l’hivern es converteix en pista d’esquí. Seguirem durant uns minuts el camí de les instal·lacions dels telecadires fins a trobar de nou un sender que ens portarà cap a la vall de Adishi. Les vistes panoràmiques des d’aquest punt ens permetran observar les boniques formacions dels pics Ushba (4.700 m) i Laila (4.010 m). El camí segueix fins arribar a la vall de Adishi. El poble de Adishi és un petit poble amb prou feines 5 o 6 famílies. Imprescindible visitar les pintures romàniques que hi ha a la petita capella local.
L’allotjament en cases locals és aquí el més senzill de tota la ruta, però alhora el més autèntic. (Limitat nombre d’habitacions, banys exteriors i limitada electricitat i aigua calenta).

DIA: 8 – Trek Adishi – Iprali (7 hrs)
Iniciem la caminada remuntant la vall, seguint el riu cap amunt. Passarem per alguna petita ermita aïllada i alguna cabana per guardar animals. Arribarem a un punt on cal creuar el riu i en funció del cabal necessitarem ajuda amb cavalls per creuar-lo. Al final de la vall trobarem l’impressionant glacera de Adishi. És a partir d’aquest punt que el camí comença a pujar serpentejant i amb preus vistes a la glacera. Al final de la pujada arribem al pas de Chkhuntieri (2.655 m) amb unes impressionants vistes panoràmiques. Comencem el descens que girant cap a la dreta seguirem el curs del riu Khaldechala. Finalment arribarem a Iprali. Sopar i allotjament a Iprari.

DIA: 9 – Trek Iprali – Ushguli (4 hrs)
Al matí, després de l’esmorzar sortida seguint uns quilòmetres la carretera cap Ushguli. Un cop Davra Uschguli deixem la carretera i seguim un corriol que puja pel vessant esquerre del riu. En poc temps estarem caminant per la part alta de la gargante que forma el riu Enguri. Finalment davant nostre apareixerà el poble més alt d’Europa habitat, Ushguli (2.400 m). Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, Ushguli és famós per la gran quantitat de torres defensives i per la seva perfecta ubicació, sota la mirada del pic Shkhara (5.068 m), el més alt del país. Arribada a i visita de l’església Lamaria datada del segle XII. Sopar i allotjament a casa local.

DIA: 10 – Trek Ushguli – Guri – Fi trek i tornada a Mestia (4 hrs)
Des Ushguli caminada cap a la Muntanya Guri (2.970m), un mirador natural que permet dominar tota la vall des del seu cim. En primer lloc el camí comença per un pendent suau que és cada vegada més acusada. Els darrers 50 metres són els més exigents però quan s’arriba al cim s’obre el panorama fantàstic. No només s’observa el llogaret Ushguli (composta per 3 petits llogarets), sinó també els cims de Shkhara (5.068 m) i Tetrnuldi (4.617 m). Retorn a Ushguli i trasllat en vehicles a Mestia a la tarda.

DIA: 11 – Mestia – Batumi – Platges de la mar negre
Esmorzar i sortida a primera hora del Mestia cap al sud, direcció a la ciutat costanera al mar negre, Batumi. Arribada i temps lliure per recórrer els seus boulevards o explorar les seves platges. Nit en hotel.

DIA: 12 – Batumi – Vol de tornada a ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure a la ciutat de Batumi. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en vol de tornada a la ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 1.190 €
Grup de 10 a 15 persones (Oferta 4 Primeres Places) 1.090 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.330 €
Grup de 6 a 9 persones (Oferta 4 Primeres Places) 1.220 €
Suplement Individual 170 €
Taxes Aèries (Aprox.) 230 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Tots els trasllats segons itinerari.
Transport en minibús per les carreteres principals amb A/C.
Transport en vehicles 4×4 en la regió muntanyosa de Svaneti.
Bitllet de tren Tiblisi – Zugdidi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el viatge.
Excursions i visites segons itinerari.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes aèries.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació