Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

La vall de Zanskar, a la regió de Ladakh, és un dels llocs més remots de l’Himàlaia, aïllat de la influència dels monsons, on natura salvatge i tradicions que han seguit vigents al llarg dels segles es barregen en una bella combinació que podràs gaudir al llarg d’aquest viatge. Aproximadament la meitat del viatge se centra en el trekking que penetra a l’Himàlaia des de Zanskar Sumdo fins Padum, en 6 jornades intenses passant per impressionants passos de muntanya, valls profundes, cascades, i poblets i monestirs aïllats. La resta del viatge és cultural i es proposa mostrar les tradicions i arquitectura tibetanes que influencien aquesta regió, destacant els monestirs a Lamayuru i a la localitat de Leh.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2019: 03 i 06 AGOST
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / DELHI Hotel
2 ARRIBADA A DELHI. VISITES E Hotel
3 DELHI – CHANDIGARH – MANALI E Hotel
4 EXCURSIÓ DES DE MANALI E / P Hotel
5 MANALI – KEYLONG – JISPA – DARCHA – ZANSKAR SUMDO E / S Tenda
6 ZANSKAR SUMDO – CHUMIK NAKPO (TREK) E / D / S Tenda
7 CHUMIK NAKPO – SHINGO LA – LAKHANG (TREK) E / D / S Tenda
8 LAKHANG – KARGYAK (TREK) E / D / S Tenda
9 KARGYAK – PURNE (TREK) E / D / S Tenda
10 PURNE – PHUKTAL MONASTERY – GYALPOG (TREK) E / D / S Tenda
11 GYALPOG – SURLE – ICHAR (TREK) – PADUM E / D / S Hotel
12 PADUM – KARGIL E / S Hotel
13 KARGIL – LAMAYURU – LEH E / S Hotel
14 LEH E / S Hotel
15 LEH – DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Barcelona / Delhi
A l’hora prevista agafarem el vol amb destinació Delhi amb escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Delhi. Visites
Arribada de matinada a Delhi, assistència i trasllat a l’hotel per descansar. Posteriorment, es realitzarà una visita guiada de la ciutat de Delhi, passant primer pel Fort Vermell i la Mesquita de Jama Masjid (la més gran de l’Índia). Prenem després un Rickshaw per travessar el barri històric de la ciutat i seguim amb visites al Pati Real (Raj Ghat). Després veiem la versió Índia de l’Arc de Triomf francès, l’Índia Gate, un record als 70.000 soldats morts lluitant al costat dels Britànics durant la I Guerra Mundial. Finalment, al vespre, visitarem el temple Sikh de Bangla Sahib. Trasllat de tornada a l’hotel i nit a Delhi.

DIA 3.- Delhi – Chandigarh – Manali (2.050m)
D’hora al matí pujem al tren d’alta velocitat Shatabdi, que va des de Delhi fins a Chandigarh i que ens portarà tan sols 3 hores i 10 minuts fins a la destinació. A Chandigarh ens trobarem amb el guia del trekking que ens dirigirà a l’autobús que ens servirà per arribar a Manali en un trajecte d’unes 8 hores per carretera. Pararem per sopar a mig recorregut. A l’arribada a Manali, farem el check-in a l’hotel i passarem la nit en aquesta localitat, ja als peus de l’Himàlaia, a 2050 metres d’altitud sobre el nivell del mar.

DIA 4.- Excursió des de Manali
Per descansar una mica del llarg trajecte del dia anterior i per anar-nos aclimatant a l’alçada, avui farem una excursió des Manali que ens portarà a veure alguns dels llocs més rellevants de la localitat i a caminar pels seus voltants i admirar les vistes a l’Himàlaia i seus cims nevats. Cap al tard visitarem una família local a casa per viure en primera persona el seu estil de vida i tradicions. Més tard, trasllat a l’hotel de Manali per passar la nit.

DIA 5.- Manali – Keylong – Jispa – Darcha – Zanskar Sumdo (3.800m)
Avui tornarà a ser un dia llarg de carretera, en el qual recorrerem tot just 140 km però que ens portarà entre 7 i 8 hores recórrer, pel fet que es tracta d’una carretera que s’endinsa a l’Himàlaia, salvant tot tipus d’obstacles naturals. Anirem parant pel camí per admirar els diferents punts d’interès. A l’inici conduirem a través del majestuós Rohtang la, una vall de tons verdosos molt afable. Més endavant, creuarem Keylong i els seus petits pobles tribals, així com la localitat de Chinab, situada a la confluència dels rius Chandra i Bhaga. Podrem veure alguns monestirs als voltants i després seguirem fins al poble de Jispa i finalment fins Zanskar Sumdo, després d’haver creuat Darcha i Palamó i ja situats a més de 3.800 metres d’altitud. Just al costat de Zanskar Sumdo es troben els pobles de Chikka i Rareek, prop dels quals plantarem les tendes de campanya per passar la nit.

DIA 6.- Zanskar Sumdo – Chumik Nakpo (4.500m) (TREK)
Avui comença la primera jornada de trekking. Avançarem per la vall que s’obre a la nostra dreta seguint un torrent que procedeix de les neus de Shingo-la. En arribar a Chumik Nakpo escoltarem les històries dels guies de trekking locals que han caminat per aquests senders al llarg dels últims anys. Ens aproparem a un prat al costat del poble per acampar i passar la nit.

DIA 7.- Chumik Nakpo – Shingo La (5.090m) – Lakhang (4.060m) (TREK)
Des de Chumik Nakpo, avui creuarem un dels llocs més espectaculars del trekking, el pas de Shingo-la, situat a 5.090 metres d’altitud, una alçada per recordar per a tots aquells que mai hagin passat dels 5.000 m d’altitud. La pujada, des de 4.500 m, serà moderada al principi, deixant les valls verdes al fons i entrant en terreny rocós sense vegetació. És possible que trobem una mica de neu a mesura que arribem al pas, que ens proporcionarà vistes espectaculars si el clima és adequat, amb diversos pics nevats i glaceres com a teló de fons. Després de descansar, seguim ara descendint per l’altre costat travessant una glacera i una zona rocosa fins arribar a la zona d’acampada de Lakhang, al costat d’un petit torrent, on acamparem i passarem la nit.

DIA 8.- Lakhang – Kargyak (4.010m) (TREK)
Al matí desmuntem el campament en Lakhang i, després d’un complet esmorzar, sortim a caminar creuant primer un torrent per seguir al seu costat dret durant un bon tros. Després d’una estona caminarem per sobre d’una zona plena de roques despreses i tornarem a creuar un torrent. Després d’una hora de camí passarem al costat del pic del Gomborangjum i baixarem finalment fins a arribar a Kargyak. Cap al tard, donarem una volta per visitar Kargyak i finalment tornarem al campament on passarem la nit.

DIA 9.- Kargyak – Purne (3.650m) (TREK)
Després d’esmorzar ens posarem en camí cap al proper destí, Purne, que és una zona Budista. Cada vegada que trobem un Chorten (Stupa) en el camí, hauràs recordar-te de rodejar per l’esquerra, en sentit de les agulles del rellotge, tal com mana la tradició i per respecte a la religió local. Arribarem seguint per la riba dreta del riu fins al poblet de Tanze, molt petita però amb un interessant monestir en ruïnes. A poca distància de tanza, creuarem un pont fins a la riba esquerra i pujarem una mica fins Kuru, un poble dedicat a la criança de bestiar. Després d’una estona caminant arribarem a Testa, un poble preciós. Seguirem descendint per la riba esquerra i farem després un curt ascens fins Yal. Des d’aquí, descens molt pronunciat fins a un gran pont que creuarem per arribar a Purne, on passarem la nit al campament.

DIA 10.- Purne – Phuktal Monastery – Gyalpog (3.800m) (TREK)
Avui farem un trek d’anada i tornada des de Purne fins al proper Monestir de Phuktal, un edifici del segle XI incrustat en una paret de roca i situat sota una cova amb pintures budistes. EL monestir pertany a la secta dels Gelupas i la cova és una deu la aigua es considera que tens propietats curatives. Pujarem pel marge dret del riu Tsarap fins a unes impressionants gorges i, després de creuar el riu, pujarem fins a un petit altiplà ple de chorten i motius religiosos. Des d’aquí obtindrem una de les vistes més especials d’aquest trekking.

DIA 11.- Gyalpog – Surle – Ichar (3.800m) (TREK) – Padum
Avui és l’últim dia del trekking i caminarem en descens suau seguint la riba del riu a través de la regió de Zanskar, passant per alguns Chortens pel camí. Travessarem els petits poblets de Char, Harsami i Surle. El camí puja i baixa freqüentment, amb alguns trams una mica complicats, fins que arriba a una gran esplanada coberta de flors al final de la qual es troba el monestir de Mune. El camí descendeix després fins arribar al costat de la carretera, en Ichar, on acaba el trekking i un taxi ens estarà esperant per portar-nos per carretera fins Padum, el centre administratiu de la vall del Zanskar. A l’arribada a Padum, check-in a l’hotel i temps per descansar còmodament per primera vegada en 6 dies.

DIA 12.- Padum – Kargil
Avui al matí sortirem en vehicle privat en direcció a Kargil (230 km) a través del Pas de Pensila, a 4.205 metres d’alçada. De camí pararem per menjar. Visitarem el monestir de Rangdum i, amb una mica de sort, pot ser que pel camí ens creuem amb algunes marmotes. La bellesa d’aquesta regió es realça encara més amb la visió dels pics de Kun (7.035 m) i de Nun (7.135 m) com a teló de fons. Arribarem a Karkil al vespre, on pernoctarem en un hotel.

DIA 13.- Kargil – Lamayuru – Leh
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a la localitat de Leh (220 km). De camí, ens desviarem una mica per visitar el famós monestir Budista Tibetà de Lamayuru. Aquest monestir és un dels més grans i antics de Ladakh i posseeix una població de 150 monjos residents, encara que en el passat havia arribat a albergar a més de 400, que ara es troben repartits en altres monestirs dels voltants. A la fi de la tarda hauríem d’arribar a Leh i fer check-in a l’hotel on passarem la nit.

DIA 14.- Leh. Visites
Després de l’esmorzar ens dedicarem a visitar els monestirs al voltant de la localitat de Leh. Visitarem primer l’antiga capital i casa dels reis del Ladakh, la població de Shey. El palau està assentat en una posició estratègica controlant la vall de l’Indus. El temple principal conté una enorme estàtua de Buda esculpida per artesans Nepalesos. Ens dirigirem després als monestirs de Thiksey, un complex monàstic de grans dimensions que resulta espectacular vist des de la base, ja que està situat ocupant tota la part superior d’un turó. Va ser fundat al segle XV per monjos Gelukpas. Finalment, farem una visita al monestir de Hemis, a 45 km al sud de Leh. Es tracta també d’un dels més grans i famosos de la zona, regentat per monjos de l’ordre de Drkpa. Després de les visites tornarem al centre de Leh i pernoctarem al nostre hotel.

DIA 15.- Vol Leh / Delhi
D’hora al matí trasllat a l’aeroport de Leh per prendre un vol amb destinació a Delhi. A l’arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure per visitar Delhi o descansar a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

DIA 16.- Vol Delhi / Barcelona
Molt d’hora trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Arribada a Barcelona el mateix dia i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.515 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.745 €
En base a grup de 5 a 7 persones 2.865 €
Suplement Sortida 03 Agost 70 €
Suplement Habitació Individual 355 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
  GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Leh / Delhi.
Recepció a l’aeroport de Delhi i trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats especificats en vehicle privat amb conductor i sense A/C (la temperatura és agradable a l’Himàlaia).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de trekking de parla anglesa des de Chandigarh fins a Leh.
Guia local cultural de parla anglesa durant les visites a Leh del dia 14 de l’itinerari.
Entrades en les visites a Leh, Manali i Delhi.
Tot el material comú d’acampada per als dies de trekking (tendes, colxoneta, cuiner, assistent). Servei de mules que portaran el nostre equipatge des de Zanskar Sumdo fins a Ichar (màxim 20 Kg per persona).
Permís de trekking, acampada i taxa mediambientals.
Assegurança d’assistència en viatge amb cobertura de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia.
Activitats no especificades.
Alimentació no especificada en el quadre.
Sac de dormir.
Propines i extres personals.
Pagament per a utilitzar vídeo o càmera en els diferents recintes.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació