Àsia
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
9 dies
Duració

El trekking del sud de la vall del Riu Baliem discorre a través de petits assentaments Dani, profunds canons i altes muntanyes. Recorrem la part més impressionant de la vall i descobrirem els pobles de Wamena, Klise, Tangma, Wamerek, Wesagalep i Userem. El nivell de trekking és mitjà-alt per a persones que facin un nivell mínim d’esport. L’autèntica dificultat del trekking no està en les distàncies ja que són curtes, sinó en el desnivell i sobretot en el propi sender, que en molta parts és estret, amb pedres o arrels. El trekking es torna bastant més difícil si plou, ja que en moltes parts del sender cal anar molt a poc a poc si el sòl està mullat.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL JAKARTA / JAYAPURA A bord
2 VOL JAYAPURA / WAMENA Hotel
3 WAMENA – KLISE (TREKKING) E / D / S Acampada
4 KLISE – WAMEREK (TREKKING) E / D / S Acampada
5 WAMEREK – WESAGALEP (TREKKING) E / D / S Acampada
6 WESAGALEP – USEREM (TREKKING) E / D / S Acampada
7 USEREM – WAMENA (TREKKING) E Hotel
8 VOL WAMENA / JAYAPURA E Hotel
9 VOL JAYAPURA / JAKARTA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Possibilitat de realitzar alguna extensió opcional en finalitzar el trekking. Extensions TORAJA TOUR (Sulawesi), Raja Ampat (platja) i BALI, a la fitxa tècnica del viatge.

DIA 1.- VOL JAKARTA / JAYAPURA
Arribada a Jakarta, tràmits d’immigració i enllaç amb el vol a Jayapura. Vol nocturn. Nit a bord.

DIA 2.- VOL JAYAPURA / WAMENA
Arribada a Jayapura i enllaç amb el vol de Jayapura a Wamena, capital de la Vall de Baliem. Un cop allà deixarem les nostres bosses a l’hotel i, a continuació, visitarem el mercat de Wamena. Retorn a Wamena per dormir.

DIA 3.- TREKKING WAMENA – KLISE
Esmorzar i sortida amb cotxe fins al poble de Sogokmo, des d’on iniciarem el trekking en direcció sud fins al poble Dani de Klise. La caminada discorre per un camí pla durant aproximadament 1,5 h fins a l’assentament de Kurima, des d’on el sender puja durant mitja hora per a més endavant planejar de nou fins al poble Dani de Klise, on passarem la nit.

DIA 4.- TREKKING KLISE – WAMEREK
Avui pujarem durant una hora aproximadament fins a la cruïlla amb el sender que ens portarà de baixada a Tangma i Wamerek. Durant aquest trajecte gaudirem de magnífiques vistes del Riu Baliem i el seu afluent, el Riu Mugi. A partir d’aquest punt prendrem un sender difícil de baixada fins al poble de Tangma. Aquest camí és especialment dificultós en el seu tram de baixada. Des de Tangma el camí es fa fàcil fins arribar al poble de Wamerek. Acampada al poblet de Wamerek.

DIA 5.- ​​TREKKING WAMEREK – WESAGALEP
Després d’esmorzar, continuarem baixant pel sender que porta fins al pont penjant de Wesagalep. Durant aquest tram tindrem magnífiques vistes de la gola del riu Baliem, i passarem per petits poblats Dani. En arribar al riu, creuarem el pont penjant de Wesagalep (pont de fusta i lianes). A partir del pont una llarga pujada ens portarà fins al poble de Wesagalep, caminarem aquest tram molt a poc a poc a causa del fort desnivell del sender. Acampada a Wesagalep.

DIA 6.- TREKKING WESAGALEP – USEREM
Després d’esmorzar farem una forta pujada fins al cim del turó del poble de Wesagalep. Durant aquest camí passarem per una zona selvàtica i altres zones de plantacions de “ubi” (moniatos). Després un sender de camí més fàcil ens portarà de baixada fins a un petit rierol afluent del Riu Baliem, on podrem prendre un bany i descansar. A continuació el sender puja i baixa moderadament seguint el vessant de Baliem fins al poble de Userem, on acamparem.

DIA 7.- TREKKING USEREM – WAMENA
Sortirem d’hora al matí per tornar al poble de Sogokmo. Aquest tram, de baixada en la seva major part, només presenta petites dificultats en llocs on el sender s’estreny molt i cal passar amb cura. Al llarg del camí trobarem bastants assentaments Danis. En arribar al Riu Mugi, el sender de fa més fàcil fins Sogokmo, on ens esperaran els nostres cotxes per tornar a Wamena. Allotjament a l’hotel de Wamena.

DIA 8.- VOL WAMENA / JAYAPURA
Trasllat a l’aeroport de Wamena per volar de tornada a Jayapura. Trasllat a l’hotel i resta de la tarda lliure. Nit a Jayapura.

DIA 9.- VOL JAYAPURA / JAKARTA
Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport de Jayapura. Vol a Jakarta i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.920 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.985 €
Suplement Habitació Individual 115 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols interns Jakarta / Jayapura / Wamena / Jayapura / Jakarta (o Bali o Makasar en extensions opcionals).
Trasllats indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trekking amb guia de parla anglesa, cuiner, portejadors i permisos d’acampada.
Permís Surat Jalan per a viatjar per la zona d’Irian Jaya.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visats.
Alimentació no especificada en el quadre.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació