Àfrica
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Tercera ruta més popular del Kilimanjaro, que inicia l’ascensió per la vessant nord, que ens permetrà tenir unes excel·lents vistes de Kenya durant la primera etapa. L’allotjament és en tenda de campanya.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / KILIMANJARO Hotel
28 DES MOSHI E Hotel
29 DES MOSHI – NALE MURU – SIMBA CAMP E / D / S Campament
30 DES SIMBA CAMP – KIKELEWA CAMP E / D / S Campament
31 DES KIKELEWA CAMP – MAWENZI TARN HUT E / D / S Campament
01 GEN MAWENZI TARN HUT. DIA D’ACLIMATACIÓ E / D / S Campament
02 GEN MAWENZI TARN HUT – KIBO HUT E / D / S Campament
03 GEN KIBO HUT – UHURU PEAK – HOROMBO HUT E / D / S Campament
04 GEN HOROMBO HUT – MARANGU GATE – MOSHI E / D Hotel
05 GEN MOSHI. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Kilimanjaro
Sortida en vol amb destinació a Kilimanjaro amb connexions intermèdies. Arribada, assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

28 DES.- Moshi
Moshi. Dia lliure per preparar l’equip. A la tarda briefing informatiu sobre aspectes pràctics de l’ascensió.

29 DES.- Moshi – Nale Muru – Simba Camp
Sortirem aviat al matí en el vehicle creuant petites poblacions (4-5 hores) fins arribar al pintoresc poble de Nale Muru (1.950 m). Aquí trobarem a l’equip de portadors; després del registre a l’entrada del parc, comença la caminada endinsant-nos ja per un camí que ens portarà a través de blatdemorars i plantacions de patates. Més tard entrarem ja en boscos de pins. A partir d’aquí comença l’ascensió, suau però constant, creuarem zona de bosc en la qual podrem trobar-nos amb una mica de fauna. El bosc començarà a fer-se menys espès fins a arribar a Simba Camp (2.750 m). El camí és a prop de la “First Cave” a l’extrem de la zona d’erm, des d’aquí tindrem grans vistes sobre la plana kenyà.

30 DES.- Simba Camp – Kikelewa Camp
Iniciarem un constant ascens fins a la “Second cave” on esmorzarem. Prendrem un petit camí que, a través de l’erm cap als afilats pics de Mawenzi. Després d’altres 10 km arribarem al camp Kikelewa en un protegit vall amb propers senecis gegants – vegetació típica de l’alta muntanya de la zona -, la Kikelewa Cave està també a prop.

31 DES.- Kikelewa Camp – Mawenzi Tarn
Avui afrontarem un curt però pronunciat ascens per vessants coberts d’herba amb grans vistes i gairebé absoluta sensació de naturalesa salvatge. Poc després de deixar enrere la vegetació arribarem a la llacuna de Maawenzi, en un espectacular circ situat just a sota dels pics Mawenzi. A la tarda tindrem temps per explorar la zona.

01 GEN.- Mawenzi Tarn. Dia d’aclimatació
Dia d’aclimatació en alçada. Una bona opció per avui és pujar fins els pics de Mawenzi (per sobre dels 5.000 m) per tornar al campament prop de la llacuna.

02 GEN.- Mawenzi Tarn – Kibo Huts
Avui creuarem la zona (saddle) que uneix els pics de Mawenzi amb Kibo. Zona de paisatge lunar que ens portarà just al peu de la paret del cràter de Kibo. Passarem la resta del dia descansant i preparant-nos per l’atac al cim.

03 GEN.- Kibo – Uluru Peak (5.895m) – Horombo Hut
Ens aixecarem sobre les 23:30 per a un petit refrigeri. L’objectiu és ascendir abans de la sortida del sol per arribar al pic Uhuru poc després de l’alba. Marxarem per un terreny de morrena o potser amb neu fins Gilman ‘s Point a la vora del cràter (5.861 m), Des d’aquest punt podrem tenir vistes sobre el cràter i sobre el gel del cim. Dues hores més de camí al llarg de la vora del cràter ens portaran a aconseguir la veritable cim de la muntanya, el pic Uhuru (5.895 m). A partir d’aquí iniciarem el descens fins Kibo on esmorzarem i podrem descansar una mica. Recuperarem els nostres paquets i tornarem a creuar el “saddle” fins Horombo on passarem la nit.

04 GEN.- Horombo – Marangu Gate – Moshi
Sortirem aviat per creuar una zona d’erm fins al refugi de Mandara on dinarem. Continuarem després la caminada creuant zona de boscos per arribar a la porta del parc cap a les 2 – 2 de la tarda. Aquí ens acomiadarem dels nostres acompanyants durant la nostra aventura a la muntanya. Un vehicle ens portarà fins a l’allotjament a Moshi on podrem prendre la nostra ben guanyada dutxa i descansar en condicions.

05 GEN.- Moshi. Vol de tornada a Ciutat d’origen
Temps lliure fins el trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro per sortir en vol amb destinació a Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a la nostra Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.670 €
Preu Base per persona (Oferta primeres places) 2.515 €
Supl. Habitació Individual (només a Moshi) 99 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat pels trasllats indicats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Portejadors necessaris, guia de muntanya de parla anglesa i cuiner durant l’ascensió.
Entrades als parcs.
Dia adicional a la muntanya per a una millor aclimatació.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking.
Visites a les ciutats ni entrades (excepte als parcs).
Visats.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.75 Basat en 4 ressenyes
7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa.

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares.

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari

Classificació