Àfrica
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta és probablement unes de les rutes més boniques del Kilimanjaro. Els portejadors portaran tot el nostre equip i les provisions necessàries, i un cuiner estarà disponible per a preparar tots els àpats. L’allotjament serà en tendes. Aquesta ruta ofereix als excursionistes aventurers una “Exposició de diapositives» durant 6 dies.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA AEROPORT KILIMANJARO. TRASLLAT A ARUSHA Hotel
2 ARUSHA – MACHAME GATE (1490M) – MACHAME CAMP (2980M) E / D / S Tenda campanya
3 MACHAME CAMP – SHIRA CAMP (3840M) E / D / S Tenda campanya
4 SHIRA CAMP – LAVA TOWER (4630M) – BARRANCO CAMP (3950M) E / D / S Tenda campanya
5 BARRANCO CAMP – BARAFU CAMP (4550M) E / D / S Tenda campanya
6 BARAFU CAMP – UHURU PEAK (5895M) – MWEKA CAMP (3100M) E / D / S Tenda campanya
7 MWEKA CAMP – MWEKA GATE (1980M) – ARUSHA E / D Hotel
8 ARUSHA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Trasllat a l’aeroport de Kilimanjaro a Moshi.
Trasllat des de l’aeroport de Kilimanjaro a Moshi. Allotjament a l’hotel.

Dia 2. Arusha – Machame Gate (1490m) – Machame Camp (2980m)
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia per fer una reunió informativa. Més tard sortida per carretera fins al poble de Machame (1.490m). Aquí ens trobarem als portadors que estaran preparant l’equip. És el moment per fer les últimes compres abans d’iniciar l’ascensió. Continuació fins Machame Gate, tràmits d’inscripció i inici de l’ascensió, entrant immediatament al bosc tropical. Dinar a meitat de camí i arribada a Machame Camp a la tarda. Els portadors (que han arribat abans) muntaran les botigues al moment de la seva arribada. La temperatura a la nit pot baixar fins als 0 graus.

Dia 3.- Machame Camp (2980m) – Shira Camp (3840m)
Esmorzar molt d’hora. S’inicia la jornada amb una pujada del voltant d’una hora pel bosc i d’unes dues hores més per un pendent suau per erms. Després de dinar i un petit descans, continuarem fins a la cresta rocosa sobre l’altiplà de Shira. Aquí tindrem la possibilitat de contemplar unes vistes espectaculars i albirar les glaceres. Després d’una curta caminada arribarem al campament de Shira a 3.840m. Els portadors poden bullir aigua per beure i rentar-se abans de servir el sopar. La temperatura d’aquest campament és més freda que a la nit anterior.

Dia 4.- Shira (3840m) – Renta Tower (4630m) – Barranc Camp (3950m)
La ruta es dirigeix ​​cap a l’est per un semi-desert i un paisatge rocós que envolta Renta Tower, on l’altitud és de 4.630m. Després d’una caminada de 5 hores se servirà el menjar en una àrea designada abans d’ascendir al camí de pedres de Renta Tower. Sens dubte, avui és el dia més dur des del començament del trekking. En aquest punt és on per primera vegada els escaladors poden començar a sentir els efectes del mal d’alçada. Després de dinar, descens d’uns 680m a la zona de Barranco Camp, per a més tard pujar a l’altura de 4.600 metres a Renta Tower. El descens cap al campament serà de 2 hores (aprox.) I ofereix l’oportunitat de fer fotos de la Western Breach i Breach Wall. Des del campament, situat en una vall sota Great Barranc Wall, es pot apreciar una posta de sol inoblidable, mentre s’espera el sopar.

Dia 5.- Barranc Camp (3950m) – Barafu Camp (4550m)
Després de passar la nit al Great Barranc Wall, iniciarem el camí fins l’imponent Glacera Heim, que normalment resulta ser més fàcil del que s’esperava.
La ruta segueix cap avall a través de la Vall Karanga, i s’uneix amb la ruta d’Mweka. Ens dirigirem cap a la cresta i després d’una hora aproximadament, arribarem a Barafu Hut ( ‘Barafu’ en suahili vol dir gel). Es tracta d’una àrea desolada, totalment exposada als vents omnipresents. Les botigues es munten en una zona estreta i pedregosa.
L’ascens al cim, que està a 1.345m, s’efectuarà aquesta mateixa nit. Prepararem l’equip, bastons i roba tèrmica per a la temptativa al cim, sense oblidar la llanterna ni una bateria extra per la càmera (per prevenir la congelació de l’aigua, serà millor portar-la en un termos). Aquest dia ens ficarem al llit d’hora, al voltant de les 19.00h, ja que ens aixecarem molt aviat, al voltant de les 23.30h.

Dia 6.- Barafu Camp (4550m) – Uhuru Peak (5895m) – Mweka (3100m)
Després d’un te i unes galetes, iniciarem el camí en plena nit. Ens dirigirem cap al nord-oest i pujarem a través del pedregar cap Stella Point a la vora del cràter, la qual cosa ens portarà unes 6 hores. Per a molts, arribar fins Stella Point (5.685m) suposa el més dur, físicament i mentalment, de tota la ruta. Després d’un breu descans gaudint d’un magnífic alba (sempre que el temps ho permeti) prendrem el camí, normalment nevat, que ens porta al Uhuru Peak. El temps per arribar al cim depèn de les condicions climatològiques. No ens aturarem molt temps al cim perquè no se’ns faci molt difícil emprendre la marxa a causa del fred i la fatiga. Trigarem unes 3 hores per baixar fins Barafu, on després d’un curt però merescut descans i recollirem la resta de l’equipatge abans de seguir baixant fins Mweka Hut (3.100m). La ruta no és difícil, baixarem per un camí rocós a l’erm fins a arribar, finalment, al bosc, on trobarem el campament. En aquesta zona, a la tarda-nit, és freqüent que hi hagi boira o pluja.

Dia 7.- Mweka Camp (3100m) – Mweka Gate (1980m) – Arusha
Després d’esmorzar, farem una curta caminada, de 3 hores aproximadament fins a la porta del parc. A la porta de Mweka, ens registrarem i rebrem el certificat d’haver arribat al cim. Als que hagin arribat a Stella Point (5.685m) se’ls donarà el certificat verd i els que van arribar a Uhuru Peak (5.895m) rebran el certificat d’or. Des de la Porta de Mweka seguirem descendint fins al llogaret de Mweka, per un camí, normalment enfangat, de 3 km. (1hora). En el llogaret se’ls servirà un esmorzar calent. Retorn a Arusha i allotjament a l’hotel.

Dia 8.- Moshi. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. Hotel fins a les 12 hores. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 a 10 persones 1.720 €
Suplement grup de 3 persones 110 €
Suplement grup de 2 persones 275 €
Dia Extra d’Aclimatació 215 €
Suplement Habitació Individual (en hotel) 100 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport.
Trasllats especificats.
Transport en vehicle privat per als trasllats fins a / des de Machame Gate.
Allotjament en hotel en habitacions dobles amb bany privat a Arusha i tenda de campanya de dues places durant l’ascensió.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia local de parla anglesa, portejadors i cuiner durant l’ascensió.
Entrada al parc i taxes d’acampada.
Material d’ús col·lectiu.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking.
Sac de dormir.
Activitats i visites no especificades.
Entrades als llocs a visitar excepte parcs especificats com a inclosos.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Visats.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.75 Basat en 4 ressenyes
7 agost, 2016

Ascender el Kilimanjaro rodeados de bonitos y cambiantes paisajes, además de la flora del parque es una bonita experiencia que recomiendo a todo el mundo. Personalmente no tenía experiencia en alta montaña pero no ha habido ningún problema mayor.

16 agost, 2016

El trekking al Kilimanjaro es de una belleza espectacular. Cada día es una aventura diferente con paisajes canviantes. Cabe destacar la amabilidad de los porteadores que nos recibían cada momento con una sonrisa

2 octubre, 2016

Muy contenta con el trekking al Kilimanjaro. No tuvimos ningún problema, el ambiente del grupo fue genial y terminamos alcanzando la cima todos. Los paisajes son preciosos y espectaculares.

11 gener, 2017

Muy satisfechos con el viaje, todo el grupo hicimos cima y el paisaje es maravilloso. El guía estuvo muy atento a todo y la comida muy bien

Deixar un comentari

Classificació