Àsia
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

A les costes de la Mediterrània han aparegut des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs… tots ells han deixat part de la seva cultura i història en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, aquí s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’altura, sovint coberts de neu. Les seves vessants estan plenes de boscos de cedres on també es troben nombrosos i pintorescs pobles.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 25 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
25 MAR VOL BARCELONA / ESTAMBUL / BEIRUT Hotel
26 MAR BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF E / S Casa local
27 MAR MAASER CHOUF – RESERVA DE BARUK o KHREIBET – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
28 MAR BAALBECK – FONT D’AFQA. TREK DE TANNOURINE A HADATH EL JOBBE E / S Casa local
29 MAR TREK DE HADATH EL JOBBE A CEDRES DE BCHERRI E Hotel
30 MAR TREK CEDRES DE BCHERRI A WADI QADISHA E / S Monestir
31 MAR WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
01 ABR VOL BEIRUT / ESTAMBUL / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

25 MAR.- VOL BARCELONA / BEIRUT
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Beirut a la nit, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

26 MAR.- BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra. Arribada a Barouk a mig matí i inici de l’excursió de Baruk a Maaser Chouf (5 hores de durada) que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, la major reserva natural del país, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus. Maaser és un poble pintoresc del Mont Líban envoltat de boscos de coníferes, nevats des de desembre fins al febrer. Sopar i allotjament en alberg de Sant Miquel de Maaser o a casa local de la regió de Baruk.

27 MAR.- MAASER CHOUF – RESERVA DE BARUK o KHREIBET – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Al matí passeig a peu per la reserva de Cedres de Baruk amb vistes sobre la Vall de Bekaa, o bé caminada fins a la població de Khreibeh, o si la neu ho dificulta en el seu lloc passeig a peu a l’ample de la Vall de Bekaa per veure la tranquil·la vida de camperols i beduïns en aquest fèrtil vall envoltada per les serralades del Mont Líban i l’Antilíban. El descens a la vall es fa per l’espectacular carretera que descendeix des dels 2000 metres fins als 1000 metres, a la Vall de Bekaa. Les grans vistes mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada del Mont Líban i la de l’Antilíban.
Sortim en direcció a la ciutat Omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per Roma en tot l’Imperi. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani. Allotjament i esmorzar a l’històric Hotel Palmyra amb encant (segle XIX).

28 MAR.- BAALBECK – FONT D’AFQA. TREK DE TANNOURINE A HADATH EL JOBBE
Sortida des de Baalbeck en direcció a la part alta de la serralada de la Muntanya Líban, on gaudim de paisatges majestuosos fins arribar a les fonts d’Afqa, lloc que commemora el mite del déu Adonis. Al migdia passarem per Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts, i iniciarem una caminada per la reserva de Tannourine en direcció a la població de Hadath el Jobbeh, situada sobre Wadi Qadisha. Sopar i allotjament a casa local habilitada.

29 MAR.- TREK DE HADATH EL JOBBE A RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI
Sortida del trekking que ens portarà fins a la reserva de cedres de Bcherri, al peu de les pistes d’esquí (durada 6 hores). El camí es modificarà en funció de la quantitat de neu que hi hagi en els diversos itineraris. Allotjament en hotel de Bcherri.

30 MAR.- TREK CEDRES DE BCHERRI A WADI QADISHA
Iniciem un trekking de 5 o 6 hores (descens tot el dia) de la vall més profunda, verda i mística de les valls del llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del país en el passat. El més destacat de tots és Deir Qannoubin, a unes 3 hores de l’inici de la caminada. Al principi del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir de Mar Lychee. Sopar i allotjament a casa local.

31 MAR.- WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Descens en vehicle fins a la línia de la costa i trasllat fins a Trípoli.
Visita a peu de les seves animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per conèixer algun monument com mesquites o hammams i especialment de la fortalesa de Saint Gilles. Si el temps ho permet bany en l’únic Hammam històric de la ciutat per recuperar-nos del cansament acumulat. A continuació, excursió a les Grutes de Jeita i visita d’aquest espectacular conjunt de grutes creat per la naturalesa, amb altures de fins a 120 metres. Recorrerem la zona superior a peu (3 km) i la inferior amb barca (2 hores). Resta de la tarda lliure a Beirut pel centre en reconstrucció i el passeig marítim. Allotjament en hotel.

01 ABR.- VOL BEIRUT / BARCELONA
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​via Istanbul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.200 €
Suplement Habitació Individual 165 €
Suplement Hotel 4* a Beirut (preu per persona i nit) 25 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Activitats i visites especificades.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Guia local de trekking de parla anglesa o francesa durant els 4 dies de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades a monuments i reserves.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació