Àsia
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A les costes de la Mediterrània han florit des de temps immemorials ciutats que com Beirut han sabut rebre i comerciar amb tot tipus de visitants. Fenicis, grecs, bizantins, romans, àrabs … tots han deixat part de la seva història i cultura en aquest petit país. En contrast amb altres països del seu entorn, al Líban s’aixeca una cadena muntanyosa amb cims de més de tres mil metres d’altura i sovint cobertes de neu. Els seus vessants estan cobertes de boscos de cedres i es troben nombrosos i pintorescs pobles. Aquest va ser l’objectiu del nostre trekking, recórrer aquests espais naturals que ens van a aportar una visió diferent d’aquest país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF E / S Casa local / Guest House
3 MAASER CHOUF – CEDRES DE BARUK – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – FONT D’AFQA – TANNOURINE E / S Casa local / Guest House
5 TANNOURINE – RESERVA DE CEDRES DE BCERRI E Hotel
6 RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA E / S Monestir
7 WADI QADISHA – TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A BEIRUT
A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Depenent de l’hora d’arribada, temps lliure per poder prendre un primer contacte amb el país.

DIA 2.- BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BARUK – MAASER CHOUF
Comencem el nostre recorregut dirigint-nos a la pintoresca població de Deir el Qamar amb les seves típiques construccions en pedra, després ens vam traslladar a Barouk (30 min. Aprox.), on comencem una caminada fins Maaser Chouf (4/5 hores aprox.) Que transcorre per la reserva de cedres del Chouf, amb prop d’un milió de cedres i vistes panoràmiques, en moltes ocasions amb els núvols als nostres peus.

DIA 3.- MASASER CHOUF – RESERVA DE CEDRES DE BARUK – VALL BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Al iniciem una passejada per la “Reserva de Cedres de Baruk”, acompanyats d’unes excel·lents vistes sobre la vall de Bekaa. Descendim la vall per una espectacular carretera que baixa 1000 m, fins a la vall de Bekaa, amb grans vistes que mostren un dels grans trets geològics del país, el pas del Great Rift Valley entre la serralada de la muntanya Líban i la del Antilíban. Després ens dirigim cap a la ciutat Omeia de Anjar i les ruïnes greco-romanes de Baalbeck, el major conjunt de temples edificat per Roma en tot l’Imperi. A més podem visitar la mesquita omeia o la font del riu Litani.
Després de les visites trasllat a un hotel amb encant en Baalbeck, del segle XIX.

DIA 4.- BAALBECK – FONT D’AFQA – TANNOURINE
Sortim a vehicle a través de majestuosos paisatges, feia les fonts d’Afqa (2 hores aprox.), A la part alta de la serralada de la muntanya Líban, lloc que commemora el mite del déu semític Tammuz Adonis i continuem fins Aaqura (15 min.), on comencem una caminada en direcció a la població de Tannourine Fowka, un dels llocs més aïllats i pintorescos del país, conegut per les seves fonts i on ens allotjem a una casa local habilitada.

DIA 5.- ​​TANNOURINE – RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI
En aquesta jornada, caminem per la reserva de cedres de Tannourine fins a la reserva de cedres de Bcherri, situat al peu de les pistes d’esquí (la ruta pot patir modificacions en funció de la quantitat de neu que hi hagi).

DIA 6.- RESERVA DE CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA
Iniciem una caminada de descens feia la vall més profund, verd i místic de les valls del llevant mediterrani, passant per diversos monestirs medievals (alguns en ús, altres oberts sense vigilància i algun tancat) que van ser l’epicentre dels cristians maronites del Líban, el més destacat dels quals és Deir Qannoubin. Després des del wadi un petit ascens a peu ens permet arribar al monestir maronita de Mar Lychee, on vam passar la nit.

DIA 7.- WADI QADISHA – TRIPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Descendim en vehicle fins a la línia de costa i ens traslladem a Trípoli, on visitem a peu els seus animats i fascinants socs, centre comercial d’una ciutat àrab decadent, amb parades per conèixer algun dels seus monuments com mesquites o hammanes i especialment la fortalesa de Saint Gilles. Després ens vam traslladar a les grutes de Jeita per fer a peu 3 km de la cova superior i navegar amb barca d’unes dues hores per la inferior. Després de la visita continuació cap a Beirut i després de l’allotjament, disposem de temps lliure, per poder realitzar un recorregut pel seu centre en reconstrucció i el passeig marítim. També és recomanable si hi ha temps gaudir d’un relaxant bany al hamman històric de la ciutat.

DIA 8.- BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT
Hotel fins a les 12 hores. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 920 €
Supl. Habitació Individual 150 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport de Beirut a l’arribada
Visites especificades.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta.
Allotjament en hotels de categoria turista en habitacions dobles amb bany privat. 1 nit en monestir i 1 nit en casa local.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia de parla hispana a partir de 8 viatgers (conductor local amb nocions bàsiques d’español i sense guia per a grups de 2 a 7 persones). Guia local de trekking de parla francesa o anglesa durant els 4 dies de trekking.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat (actualmente gratuït).
Taxes de sortida de Líban (actualment gratuïtes).
Visites i activitats no especificades a l’itinerari. Motos de neu disponibles a Ski Resort (45€ / hora aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades a monuments i reserves naturals (35 USD aprox.).
Guies locals en les visites.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació