Àfrica
Destinació
En Construcció
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A prop de Marrakech s’eleva el Toubkal, la muntanya més alta del nord d’Àfrica, amb una altitud de 4.167 metres. L’objectiu del nostre trekking és ascendir fins al seu cim, envoltat d’alts massissos per sobre dels 3.000 metres d’alçada.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A MARRAKECH Hotel / Riad
2 MARRAKECH – IMLIL – AZIB TAMSOULT E / D / S Campament
3 AZIB TAMSOULT – TIZI’N AGUELZIM – REFUGI DE TOUBKAL E / D / S Campament
4 REFUGI – CIM DE TOUBKAL – REFUGI E / D / S Campament
5 REFUGI – ARMED E / D / S Campament
6 ARMED – VALL DE IMNAN – OUSSERTEK E / D / S Campament
7 OUSSERTEK – OUKAIMDEN – MARRAKECH E / D / S Hotel / Riad
8 MARRAKECH E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A MARRAKECH
A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure.
En el seu afany per enfortir l’islam, els almoràvits guerrers berbers del desert van conquerir Fes i van fundar Marrakech (1070), la ciutat que acabaria per donar nom al regne del Marroc.
La ciutat és un verger d’àmplies avinguda flanquejades de tarongers, palmeres i xicrandes i és també lloc de socs, de ombrejades carrerons, de te amb menta i homes de mirada intensa que poden ser narradors d’històries, músics, ballarins, escriptors públics, tiradors de bonaventura, venedors de pocions, curanderos, apotecaris o simplement habitants d’aquesta meravellosa ciutat.
Aquesta ciutat erigida als peus de l’Atles és coneguda com la perla vermella del sud i encara avui conserva les seves muralles de color vermellós, esquitxades de belles portes com Bab al Jemis, la porta de dijous, o Babe d-Debagh, entrada al barri de els adobers. Destaca la mesquita Koutoubia d’estil almohade amb un majestuós minaret de 77 metres d’altura.
Compta també amb majestuosos palaus fonamentats sobre jardins perfumats, com el palau el Badi la construcció va ser ordenada per Ahmed al Mansur després de la seva victòria a la batalla dels tres reis, i del qual actualment només queden en peu les muralles de terra.
Encara que uns dels majors atractius d’aquesta ciutat, és passejar pels socs que comencen a la plaça de Djamma el Fna, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, la qual s’omple de vida al capvespre, quan els habitants s’animen al so de grups musicals, admirant als encantadors de serps. Són també d’interès a Marràqueix, la Gueliz, o ciutat nova, la menara (un parc de cent hectàrees, en el centre es troba un immens estany del segle XII) o el palmerar amb els seus més de 10.000 hectàrees de palmeres, tarongers, oliveres i pomeres.

DIA 2.- MARRAKECH – IMLIL (1750m) – TIZI M’ZIK (2400m) – AZIB TAMSOULT
Ràpid trasllat a Imlil deixant la calor de Marrakech darrere, trobada amb els nostres mulers i les seves mules que carregaran amb el material, menjar i el nostre equipatge.
Inici del trekking pujant la vall però no lluny del poble de M’zik ens dirigim a la dreta per un camí que ens porta al port de Tizi M’zik (2400m); des d’allí disposem d’una espectacular vista sobre tota la vall de Imlil i el el de Azzazen. Descens per un camí suau fins al nostre campament a Azib Tamsoult en un ambient salvatge.

DIA 3.- AZIB TAMSOULT – TIZIN AGUELZIM (3500m) – REFUGI DE TOUBKAL (3100m)
Jornada una mica dura. Després d’una hora de caminada arribem al famós sender en ziga-zaga que ens porta cap al coll de Aguelzim per veure la cara del Toubkal (4167m) i tenir una vista aèria sobre els voltants. Després el sender ens conduirà suaument al refugi del Toubkal.

DIA 4.- ASCENSIÓ AL PIC TOUBKAL (4167m) – REFUGI – TIZI OUANOUMS (3750m)
Al matí d’hora comença la nostra ascensió pel camí clàssic, a l’oest del Toubkal; un primer coll, un segon i un tercer ens fa arribar als 4000m d’alçada. Continuem cap al cim des d’on vam gaudir d’unes increïbles vistes: al sud apreciem la cadena de l’anti-Atlas i la muntanya de Siroua, ia l’oest tenim l’alt Atles central. Descens fins al campament.

DIA 5.- ​​REFUGI – ARMED (1900m)
Després de l’esmorzar baixem al llarg de la vall fins al marabú de Sidi Chamharouch, on descansem una mica i després seguim la ruta de les mules fins al poble de Armed, on ens allotjem en un alberg. Dinar i a la tarda gaudirem d’un Hammam al poble.

DIA 6.- ARMED – VALL DE IMNAN – OUSSERTEK (2200m)
Sortirem per la Vall de Imlil pujant pel poble de Tamatart per arribar al Tizi que porta el mateix nom del poble, amb una alçada de 2350 metres. Des d’aquí tindrem unes vistes sobre tota la Vall de Imlil i el de Imnan. Continuem baixant fins al poble de Amssakro, on ens espera el nostre cuiner. A la tarda continuem la nostra ruta amb una pujada d’uns 250 metres fins al nostre campament, no lluny del poble d’on són els nostres muleros.

DIA 7.- OUSSERTEK – OUKAIMDEN (2600m) – MARRAKECH
Avui pujarem pel camí de mules fins a arribar a Oukaimden, on ens espera el cotxe. Acomiadarem al nostre equip de muleros i agafarem el cotxe fins Marrakech.

DIA 8.- MARRAKECH
Esmorzar i temps lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grupo de 2 personas 800 €
En base a grupo de 3 a 4 personas 675 €
En base a grupo de 5 a 7 personas 615 €
En base a grupo a partir de 8 personas 550 €
Suplemento Habitación Individual (en Marrakech) 65 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recepció a l’aeroport de Marrakech a l’arribada.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana.
Cuiner i mulers amb les seves mules.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols Ciutat d’origen / Marrakech / Ciutat d’origen.
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking.
Sac de dormir. 
Entrades als llocs a visitar.
Guies locals i visites a Marrakech.
Extres personals.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació