Àsia
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
18 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Trekking en la regió dels Annapurnes en el que assolim els 5.415 metres d’altura a Thorong La. Gaudirem en tot moment d’un paisatge espectacular, mentre avancem per poblets tibetans i de l’ètnia gurung, que ens rebran amb la hospitalitat pròpia del poble nepalí. 

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 31 OCTUBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
31 OCT VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
01 NOV ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
02 NOV KATHMANDÚ – BESHISAHAR (850 M) – PUMA (1.850 M) E / D / S Lodge
03 NOV PUMA – GHALE GAON (2.016 M) E / D / S Lodge
04 NOV GHALE GAON – KHUDI (792 ) E / D / S Lodge
05 NOV KHUDI – BAHUNDANDA (1.398 M) E / D / S Lodge
06 NOV BAHUNDANDA – CHAMJE (1.410 M) E / D / S Lodge
07 NOV CHAMJE – DHARAPANI (1.943 M) E / D / S Lodge
08 NOV DHARAPANI – CHAME (2.713 M) E / D / S Lodge
09 NOV CHAME – PISANG (3.200 M) E / D / S Lodge
10 NOV PISANG – MANANG (3.540 M) E / D / S Lodge
11 NOV MANANG E / D / S Lodge
12 NOV MANANG – THORONG PHEDI (4.450 M) E / D / S Lodge
13 NOV THORONG PHEDI – THORONG LA (5.415 M) – MUKTINAH (3.780 M) E / D / S Lodge
14 NOV MUKTINAH – JOMSON (2.713 M) E / D / S Lodge
15 NOV VOL JOMSON / POKHARA / KATHMANDÚ E Hotel
16 NOV VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
17 NOV ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

31 OCT.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
A l’hora prevista presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Kathmandú amb escales intermèdies. Nit a bord.

01 NOV.- KATHMANDÚ
A l’arribada, recepció a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Resta del temps lliure a la ciutat. Kathmandú, la capital del Nepal, es troba enmig d’un espectacular vall. Aquesta ciutat alegre i colorista com poques, posseeix bellíssims monuments i racons, a més de mercats i carrers com Makhan Tole, en la qual encara es respira molt profundament l’ambient d’una localitat nepalesa de l’Edat Mitjana. Destaca la plaça Durbar, que situada al cor de l’antiquíssima ciutat, és el nucli històric fonamental. Altres monuments d’interès són el Palau Reial, conegut com Hanuman Dhoka i residència de l’antiga dinastia Malla, i l’elegant pagoda de Narayana Mandir.
Als barris del sud de la capital, molt menys freqüentats, poden contemplar-se vells santuaris i atrotinats edificis que proporcionen un ambient diferent al que ja visitat.
A 6 km trobem la ciutat de Patan, un veritable santuari d’art religiós i profà. S’estén a l’altra banda del Riu Bagmati des Kathmandú i es prea dels seus temples i artesans, a més d’haver acollit la creació de les belles obres que decoren la sorprenent plaça Durbar, plena de la major mostra d’arquitectura newari del Nepal. Bhagdaon, la vella Bhaktapur, va ser la capital del país durant la dinastia Malla. Està situada a 35 km al sud-est de Kathmandú i pot considerar-se la més medieval de les tres urbs principals de la Vall de Kathmandú.

02 NOV.- KATHMANDÚ – BESHISAHAR (850 M) – PUMA (1.850 M)
Sortim en vehicle cap a Beshisahar (6 hores aprox.), on iniciem la nostra primera caminada fins Puma.

03 NOV.- PUMA – GHALE GAON (2.016 M)
Després de la primera alba amb vistes a l’Himàlaia, comencem la caminada fins a Ghale Gaon.

04 NOV.- GHALE GAON – KHUDI (792 M)
Al matí sortim per un camí de selva fins arribar als penya-segats on es recol·lecta la mel salvatge i on es troba la cova Batasay. Continuem a través dels bancs del Riu Khudi, via Tarapu, fins al poble de Khudi i les seves piscines naturals.

05 NOV.- KHUDI – BAHUNDANDA (1.398 M)
Després de gaudir de l’alba amb vistes al Himalchuli II, sortida cap a Bahundanda, amb magnífiques vistes sobre el Riu Marshyangdi i el Manaslu Himal.

06 NOV.- BAHUNDANDA – CHAMJE (1.410 M)
Continuem la jornada cap a Chamje, on passem la nit a una alçada similar a la del dia anterior.

07 NOV.- CHAMJE – DHARAPANI (1.943 M)
Seguim cap a Dharapani, poblada principalment per tibetans i Manangis, amb una escola i un petit monestir. La vall comença a encaixar, i el bosc reemplaça progressivament als cultius en terrasses.

08 NOV.- DHARAPANI – CHAME (2.713 M)
Després de mitja hora de caminada, arribem a Bargachhap (2.100 m), des d’on es pot veure el cim de l’Annapurna II. Continuem el trekking, passant per Lattamarang (2.454 m), fins a Chame, centre oficial del districte de Manang. El poblet està situat sota un imponent penya-segat a la riba del Riu Marshyangdi i prop apareixen el Lamjung Himal (7.000 m) i el Manaslu (8.156 m).

09 NOV.- CHAME – PISANG (3.200 M)
La ruta ascendeix fins als 3.000 m d’alçada, i les condicions canvien a un clima d’alta muntanya, i pot baixar la temperatura a la nit diversos graus sota zero. La població en aquesta zona de l’Himàlaia està fonamentalment composta per tibetans i això es reflecteix en l’arquitectura (comencen a predominar els sostres plans a les cases). A la tarda arribem al poblet de Pisang, amb les seves chorten i munemanis. Al capdavant tenim l’Annapurna II, l’Gangapurna i les glaceres que baixen dels cims.

10 NOV.- PISANG – MANANG (3.540 M)
Comencem el dia amb una important pujada cap gyaru, sent cada vegada millor la vista sobre l’Annapurna II, per després baixar cap a Ngawal. El paisatge en aquesta zona és més àrid. De nou ascendim cap a Bryase, un pintoresc poble enfilat en un vessant, i finalment continuem cap a Manang, animada població amb més de dues-centes cases on acaba la jornada. Aquest dia tenim unes excel·lents vistes de la vall de Manang i del Tilicho Peak (7.132 m).

11 NOV.- MANANG
Aquest dia el dediquem al descans i aclimatació, tot i que tenim la possibilitat opcional de realitzar una curta ascensió, que permet contemplar una bella vista de l’Annapurna IV, II i la glacera Dome. També es pot baixar fins a les mateixes cascades de gel, que es desplomen del Gangapurna.

12 NOV.- MANANG – THORONG PHEDI (4.450 M)
Primer dia de trekking en direcció al coll Thorong La, que creuarem l’endemà. Disposem de bones vistes sobre els pics del massís dels Annapurnes, Gangapurna, Rock Noel, Thorong Peak, Chulu est i oest, Yakawa Kang, etc. Lentament ascendim cap al nord-oest, travessant la vall de Jorsang Khola, per un petit pont de fusta a 4.300 m, per continuar cap a Thorong Phedi, un lloc espectacular, situat sobre els 4.450 m, on passem la nit.

13 NOV.- THORONG PHEDI – THORONG LA (5.415 M) – MUKTINATH (3.780 M)
Sortida molt d’hora per creuar el coll, punt més alt de la ruta, utilitzat des de fa centenars d’anys per comunicar la Vall de Marshyangdi amb el Kali Gandaky. Arribem al coll després d’unes cinc hores de marxa amb un paisatge grandiós: el cim del Thorong Peak i al fons el Dhaulagiri (8.150 m).
Descendim a Muktinath (3.780 m) amb les seves cases de pedra amb finestres de fusta tallada, un castell ruïnós i un gompa al capdamunt. Aquí hi ha dos temples de gran importància, on arriba en pelegrinatge gent del Nepal i de l’Índia.

14 NOV.- MUKTINATH – JOMSOM (2.713 M)
Descendim a través d’un escenari desèrtic i impressionant, seguint l’antiga ruta de les caravanes del Kali Gandaki, acompanyats d’impressionants vistes sobre el massís dels Nilgiris (7.061 m) i del Dhaulagiri: conegut com la “Muntanya Blanca” (8.167 m) .

15 NOV.- VOL JOMSOM / POKHARA / KATHMANDÚ
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en un curt i espectacular vol cap a Pokhara (930 m). A l’arribada, connexió amb un vol a Kathmandú. Resta del dia lliure a Kathmandú.

16 NOV.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
Esmorzar i dia lliure fins l’hora indicada per al trasllat a l’aeroport on agafarem el vol a Barcelona amb escales intermèdies. Nit a Istanbul, inclosa en el preu.

17 NOV.- ARRIBADA A BARCELONA
Arribada del vol a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.815 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.935 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.055 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.215 €
Suplement Habitació Individual (només a hotels) 215 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Vols domèstics Jomson / Pokhara i Pokhara / Kathmandú.
Transport per carretera Kathmandú – Besisahar en vehicle privat.
Trasllats especificats.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Activitats especificades.
Guia local de parla anglesa i portejadors durant el trekking.
Permís de trekking als Annapurnes.
Assegurança de viatge de trekking.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Visites i activitats no especificades a Kathmandú i la vall.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Visat Nepal (40 USD aprox. i 2 fotografies).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació