Amèrica del Sud
Destinació
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

La ruta més emblemàtica per als amants del trekking que en la seva primera etapa recorre gran part de la serralada tropical més alta del planeta, “La Serralada Blanca”, entre pics nevats, llacs i llacunes, camins zigzaguejants, fauna única i exòtica vegetació. La segona etapa ens porta a Cuzco travessant segles d’història, on hi haurà temps de visitar els emblemes del poderós imperi Inca i les belleses de l’art colonial, abans d’iniciar el mític recorregut pel Camí Inca cap al Machu Picchu.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LIMA Hotel
2 LIMA – HUARAZ E Hotel
3 HUARAZ E Hotel
4 HUARAZ – CASHAPAMPA – LLAMACORRAL E / D / S Tendes campanya
5 LLAMACORRAL – TAULLIPAMPA E / D / S Tendes campanya
6 TAULLIPAMPA – HUARIPAMPA E / D / S Tendes campanya
7 HUARIPAMPA – VAQUERÍA – HUARAZ E Hotel
8 HUARAZ – LIMA E Hotel
9 VOL LIMA / CUZCO E Hotel
10 CUZCO E Hotel
11 CUZCO – HUAYLLABAMBA E / D / S Tendes campanya
12 HUAYLLABAMBA – PACAYMAYO E / D / S Tendes campanya
13 PACAYMAYO – WIÑAYHUAYNA E / D / S Tendes campanya
14 WIÑAYHUAYNA – MACHU PICCHU – CUZCO E Hotel
15 CUZCO E Hotel
16 CUZCO – LIMA E
OPCIÓ SALKANTAY    
11 CUZCO – ACHUPATA E / D / S Tendes campanya
12 ACHUPATA – COLCAPAMPA E / D / S Tendes campanya
13 COLCAPAMPA – PLAYA E / D / S Tendes campanya
14 PLAYA – LLACTAPATA – AGUAS CALIENTES E / D Hotel
15 AGUAS CALIENTES – MACHU PICCHU – CUZCO E Hotel
16 CUZCO – LIMA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consulta Opció Salkantay a la fitxa tècnica adjunta del viatge.

Dia 01. Lima
Recepció a l’Aeroport Internacional Jorge Chávez i trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 02. Lima – Huaraz
Esmorzar. Trasllat a l’estació per agafar bus de línia regular amb destinació Huaraz, punt de partida per a les principals excursions per aquest important enclavament andí. Allotjament.

Dia 03. Huaraz
Esmorzar. Dia lliure per recórrer la ciutat.

Dia 04. Huaraz – Cashapampa – Llamacorral
Esmorzar. Partint de la ciutat de Huaraz al nord del Carreró d’Huaylas descendim per una autopista (1h) fins a la ciutat de Caraz (2,300m), des d’on vam començar a ascendir cap a la Serralada Blanca (2h) per una carretera de terra fins al petit poblat de Cashapampa (2,900m), on prenem contacte amb el nostre personal de muntanya: guies, cuiners, traginers i altres components de l’expedició per donar inici a la caminada. Iniciem el trek internant per la trencada Santa Creu per muntar el nostre primer campament a Llamacorral (3,650m)

Dia 05. Llamacorral – Taullipampa
Esmorzar. Seguim el trek per l’àmplia i plana trencada de Santa Creu, creuant les llacunes de Ichiccocha i Jatuncocha; arribem a Quisuar on vam iniciar una caminada lateral cap al camp base de l’Alpamayo per la trencada Arhuaycocha des d’on es té esplèndides vistes del Quitaraju (6,040m), Alpamayo (5,947m), Artesonraju (6,025m) i altres, per després creuar cap al nostre campament a Taullipampa (4,000m) al peu de l’impressionant Taulliraju (5,830m).

Dia 06. Taullipampa – Huaripampa
Esmorzar. Aquest serà un dia llarg i fatigós. Pujant per un escarpat i zigzaguejant camí entre l’impressionant Taulliraju i flanquejats per la llacuna de color turquesa de Taullicocha arribem a Punta Unió (4,750m) des d’on s’albira el Chacraraju (6,112m), Artesonraju (6,025m), Piràmide (5,885m ), Huandoy (6,395m), Alpamayo (5,940m), Santa Creu (6,259m), Rinrihirca (5,810m), Taulliraju (5,830m) i altres; cap al flanc oriental de la Serralada Blanca vam començar a baixar per les llacunes de Morococha a l’àmplia i llarga trencada de Huaripampa creuant boscos de quenuales i agradables prats andins. Ens acostem al nostre campament a Huaripampa (3,600m).

Dia 07. Huaripampa – Vaqueria – Huaraz
Esmorzar. Seguim descendint fins al petit poble andí d’Colcabamba (3,350m) i després vam començar a ascendir cap a Vaqueria (3,700m) on vindrà a buscar-nos el nostre vehicle per ascendir cap Portachuelo de Llanganuco (4,765m) 2h des d’on es té esplèndides vistes del Huascarán nord (6,768m), Huascarán sud (6,650m), Chopicalqui (6,354m), Huandoy (6,395 m), Pisco (5,752m). Dinar. Descendim en vehicle per la trencada de Llanganuco visitant les llacunes del mateix nom, anomenades també: Orkon-cocha i Chinan-cocha, i vam arribar a Huaraz. Allotjament.

Dia 08. Huaraz – Lima
Esmorzar. Matí lliure per visitar el mercat o passejar per la ciutat. A mig matí, trasllat a l’estació per prendre bus de línia regular amb destinació Lima. Recepció i trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 09. Vol Lima / Cuzco
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a Cuzco, l’antiga capital de l’imperi. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure per poder iniciar el contacte amb l’antiga ciutat imperial.

Dia 10. Cuzco
Esmorzar. Dia lliure per a activitats personals i gaudir d’aquesta acollidora ciutat visitant antics palaus Inques, belles esglésies, museus i monuments, entre d’altres atractius. Allotjament.

Dia 11. Cuzco -Wayllabamba
Ens recolliran a l’hotel sobre les 05.00h del matí per dirigir-nos a través de la vall sagrat fins a Ollantaytambo on ens aturarem per uns 45 minuts.
Visita de l’entorn i poble d’Ollantaytambo, per després dirigir-nos-hi quilòmetre 82, on iniciarem una caminada no gaire forçada ia ritme d’aclimatació per arribar al primer complex arqueològic de Llactapata situat a mitja hora del quilòmetre 88 de la via fèrria i situat a 2550m d’alçada, on ens aturarem per un lapse de 30 minuts per visitar aquest complex arqueològic i després continuar la nostra caminada fins Wayllabamba (3.000m) on acamparem. Nit en tendes. Dinar i sopar inclosos.

Dia 12. Huayllabamba – Pacaymayo
Després de l’esmorzar vam iniciar la segona jornada (la més difícil del circuit), per arribar al pas de Warmihuañusca a 4,200 m. Caminarem a través de la Vall de Huayllabamba observant la naturalesa i el canvi ecològic de la zona mentre seguim l’ascens fins a arribar al lloc denominat Yunca Ximpa, des d’on s’aprecien espectaculars vistes de les muntanyes, valls i nevats. Arribarem a Llulluchapampa (a 3,750 m.s.n.m.), des d’aquest punt podrem apreciar la vall de Huayanay i el primer pas situat a 4,200 (m.s.n.m) Warmiwañusca, anomenat també dona morta i acamparem al sector denominat Pacaymayu. Dinar i sopar inclosos. Nit en tendes.

Dia 13. Pacaymayo – Wiñayhuayna
Esmorzar. Aquest dia ens trobem amb el més espectacular del Camí Inca, destacant l’impressionant grup arqueològic de Wiñayhuayna, a més de Phuyupatamarca i les seves fonts d’aigua encara en ple funcionament. Pujarem el segon pas anomenat Runkurakay que es troba a (3.860 m), a diferència dels dies anteriors aquesta etapa tindrà una diferència de dues hores més de caminada, ja que es podrà visitar el petit complex de Sayacmarca i gaudir de les valls i nevats , per després continuar al complex de Phuyupatamarca, fent un petit recorregut, per després baixar 3 quilòmetres fins al lloc anomenat Wiñaywayna on visitarem el complex del mateix nom i lloc on acamparem.

Dia 14. Wiñayhuayna – Machupicchu – Cuzco
Esmorzar. El dia més esperat, l’esforç serà recompensat, després de poc més de dues hores de caminada, quan s’arriba a la porta del sol des d’on gaudirem amb una impressionant vista de Machu Picchu, Huayna Picchu i de les muntanyes que envolten la ciutadella.
La visita guiada del Complex arqueològic inicia sobre les 08.00 hrs i dura unes 02 hores, tindran temps lliure per continuar amb la visita de la ciutadella pel seu compte. Es pot també optar per pujar a la muntanya jove (Huayna Picchu) i acostar-se al Pont Inca. Tren de tornada a Cuzco. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 15. Cuzco
Esmorzar. Un altre dia lliure per poder continuar amb les visites i activitats personals en aquesta acollidora ciutat.

Dia 16. Vol Cuzco / Lima
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Lima.

PREUS PER PERSONA
TREK INCA TREK SALKANTAY
En base a grup de 2 persones 2.600 € 2.550 €
En base a grup de 3 persones 2.230 € 2.150 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.150 € 2.100 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.085 € 2.040 €
En base a grup de 8 a 9 persones 2.025 € 1.985 €
En base a grup a partir de 10 persones 2.000 € 1.960 €
Suplement Individual 460 € 400 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recepció als aeroports i ciutats a l’arribada.
Trasllats especificats en el programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions especificades.
En tots els trekking: farmaciola de primers auxilis, oxigen i ràdios de comunicació.
Assegurança d’assistència en viatge.
Serveis inclosos en cada ruta concreta descrits en la fitxa tècnica del viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Equip personal de trekking.
Sac de dormir.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no especificades.
Entrades als llocs a visitar (excepte entrada d’un dia al Machu Picchu).
Entrada al PN de Huaraz.
Guies en les ciutats.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs. 

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació