Àsia
Destinació
Trekking
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Realitzar caminades per Capadòcia permet descobrir els nombrosos atractius naturals i culturals que aquesta regió de Turquia ofereix, considerada com un enorme museu a l’aire lliure. La ruta es complementa amb l’estada a Estambul, ciutat d’unió entre orient i occident, on realitzarem també una jornada de senderisme urbà.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KAYSERI / CAPADÒCIA S Hotel
2 CAPADÒCIA E / D / S Hotel
3 CAPADÒCIA E / D / S Hotel
4 CAPADÒCIA – KAYSERI. VOL A ESTAMBUL E Hotel
5 ESTAMBUL E Hotel
6 ESTAMBUL E Hotel
7 ESTAMBUL E Hotel
8 VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Vol Ciutat d’origen / Kayseri / Capadòcia
Sortida en vol de línia regular amb destinació Kayseri, amb connexió intermèdia. Arribada a Kayseri, trobada amb el corresponsal i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2. Capadòcia
Esmorzar bufet en hotel i senderisme a la zona. Ens traslladarem en vehicle, aproximadament un trajecte de mitja hora, fins Ibrahimpasa. Aquest llogaret d’Anatòlia, a 10 km de Urgup i que encara no és un lloc molt turístic. Farem una passejada des Ibrahimpasa fins Ortahisar, que durés aproximadament una hora i mitja. Al llarg del passeig per la vall es podran contemplar les coves, els colomers i les vinyes. Per aquest passeig ha prou amb anar proveït de sabates còmodes per caminar i que no rellisquin. Continuació cap a la Vall Üzengi, aproximadament a una hora i mitja. Caminarem a continuació per la vall de Gomeda, visitant les seves esglésies bizantines. Aquestes valls, encara que són dels menys visitats de la regió, estan considerats entre els més bells de Capadòcia, per la seva ubicació i als seus formacions rocoses. Finalitzat la vall, caminada cap a Mustafapasa (Sinasos), un poble on habitaven els grecs fins a 1920, any en què es van traslladar novament a Grècia. En aquest poble podem veure les antigues cases gregues que mostren per la seva arquitectura i el seu ornamiento l’estil dels «Rum», és a dir, dels grecs que vivien a Turquia. Realitzarem el dinar en un restaurant local de la zona. Finalitzada la jornada de senderisme, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3. Capadòcia
Esmorzar bufet en hotel i represa del programa de senderisme. Sortida en vehicle cap a Üçhisar, que és el poble de major altitud de la zona que posseeix la millor vista panoràmica de la regió de Capadòcia. El Castell de Uchisar està excavat en un bloc de roca i està compost en el seu interior per prop de 270 cavernes. La pujada al castell d’Uçhisar, a través de les seves escales, dura aproximadament uns 10 minuts.
Vall Guvercinlik (Vall de coloms). Caminarem 10 minuts per arribar a la Vall dels coloms. L’entrada a la vall és empinada, pel que es requereixen sabates adequades per caminar. En aquesta vall hi ha un túnel de 2 quilòmetres. Encara que tingui algunes parts destruïdes, es pot visitar. Com es pot comprovar pel nom de la vall, la seva característica essencial són els milers de nius de coloms excavats a la roca. L’abonament que proporcionava aquestes coloms era important per a l’agricultura de la zona, especialment per al cultiu de la vinya. Dinar en un restaurant típic de la zona. Continuació del programa, visitant la Vall de Goreme. En aquesta vall els primers cristians van trobar un refugi segur, van construir habitatges, esglésies i convents excavats a la roca, decorats amb ornaments en vermell i nombrosos símbols. Els frescos i dibuixos daten, sobretot, dels segles XI i XII. Continuarem caminant cap a la Vall de Kiliçlar. En aquesta vall podrem veure els millors exemples de les tan conegudes Xemeneies de Fades. El passeig dura 2 hores. El poble de Cavusin, al contrari que el de Mustafapasa, va ser repoblat amb els turcs que van arribar de Grècia el 1920, i que es van instal·lar a les coves transformant-les en cases. Podrem observar, al llarg de la visita, aquesta transformació pas a pas. Finalitzada la jornada, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4. Capadòcia – Kayseri. Vol a Istanbul
Esmorzar. Temps lliure fins a l’hora convinguda per al traslladat a l’aeroport, on a continuació agafarem el vol domèstic amb destinació a Istanbul. Arribada a Istanbul, trasllat a l’hotel, allotjament i resta del dia lliure.

Dia 5. Istanbul. Senderisme urbà per la ciutat antiga
A les 09:00 sortida de l’hotel. Caminarem cap a la Plaça Hipòdrom, L’emperador romà Septimo Severo, construeixo aquest lloc, emplaçat a l’oest de la Mesquita Blava, l’any 203, i més tard va ser ampliat per Constantí el Gran. Durant l’època Bizantina, l’Hipòdrom era el centre de les activitats civils. No només les carreres de carros i les lluites de gladiadors van tenir lloc aquí, també es celebraven actes en honor de l’Emperador. Continuarem el nostre programa amb la visita a la Mesquita Sultan Ahmet Camii (Mesquita Blava), una de les mesquites més impressionants d’Istanbul. Està emplaçada a l’est de l’Hipòdrom, enfront de Santa Sofia. El Sultà Ahmet la va fer construir, quan tenia 20 anys, com a rèplica a l’Església de Santa Sofia. Va dirigir les seves obres l’arquitecte Mehmet Aga, un dels deixebles de Sinan. És coneguda també com ” Mesquita Blava ” per les seves rajoles verd-blavosos que la decoren. Visitarem la Cisterna Basílica; aquesta cisterna és la més gran i impressionant en el seu gènere. Aquest gegantí dipòsit va ser construït al segle VI. L’aigua que venia del Bosc de Belgrad, a 19kms., Era utilitzada per al subministrament dels palaus. La seva capacitat era de 80.000m3. Els seus 336 columnes, que suporten la volta de maó, estan distribuïdes en 12 files de 28 columnes cadascuna, amb capitells d’estil corinti bizantí.
Si els clients desitgen visitar algun dels museus que detallem a sota, podran fer-ho de forma opcional, acompanyats pel mateix guia. Les entrades d’aquests museus corren per compte del client)
Caminarem cap a Plaça Beyazit i el mercat de llibres, “Sahaflar Çarsisi”. La gent interessada en llibres i els que volen comprar miniatures i llibres manuscrits han de visitar aquest mercat. És un lloc freqüentat pels estudiants i els interessats en llibres antics. Continuem el nostre passeig en els carrerons antigues de la zona cap al Gran Basar. En 1461 Sultan Mehmet II va fer construir el primer mercat de fusta, al que avui es coneix com ” Eski Bedesten ”. Després de patir molts incendis, va ser reconstruït en 1894. En l’actualitat, l’edifici està tancat per murs i voltes, ocupant una superfície aproximada de 200.000 m2. Conté al voltant de 5000 botigues que conformen un gegantí laberint de carrers i passadissos. Després arribarem al barri Eminönü i visitarem el Basar Egipci (de les espècies), construït l’any 1660 pel Sultà Hatice, amb els impostos recaptats al Caire, pel comerç dels productes amb Egipte, principalment herbes i espècies. Es pot menjar en algun restaurant típic que hi ha als mercats.
Continuarem el nostre senderisme urbà pel famós Barri de Tahtakale, darrere del basar de les espècies, amb els seus mercats i venedors ambulants, on entre els llocs es poden trobar productes d’origen europeu, des de medicaments afrodisíacs, fins a aparells electrònics, rellotges de diferents marques, telèfons mòbils, joguines, perfums i materials de papereria, etc. Cap a les 17 hores, fi del programa de senderisme urbà, amb possibilitat de tornar a l’hotel o continuar pel nostre compte explorant els secrets que guarda la part antiga de la ciutat d’Istanbul.

Dies 6 i 7. Istanbul
Dies lliures en règim d’allotjament i esmorzar per continuar visitant la ciutat i els voltants per compte propi.

Dia 8. Vol Istanbul / Ciutat d’origen
Hotel fins a les 12 hores. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 1.045 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.090 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.170 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.340 €
Suplement Habitació Individual 200 €
Taxes Aèries (Aprox.) 205 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats especificats.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Transport en vehicle privat, tamany segons grup, en la región de Capadòcia.
Entrades a museus, esglésies i valls segons itinerari en les jornades de senderisme a Capadòcia.
Guia de parla hispana per a les jornades de senderisme a Capadòcia i el dia de senderisme urbà a Estambul. 
Transports en taxi, tramvia i busos a Estambul.
Entrades al Museo de la Cisterna Basílica i propines a la Mesquita a Estambul.
Assegurança de viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Taxes aèries i suplement de carburant.
Visat d’entrada a Turquia (15 € aprox).
Activitats i visites no especificadaes.
Propines.
Extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació