Antàrtida
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una oportunitat única per formar part d’un viatge d’expedició. La idea és passar per l’Estret de Gerlaiche i endinsar-nos cap al sud fins a arribar a l’illa de Petermann. Durant la ruta realitzarem diferents activitats polars (kayak, raquetes de neu, senderisme…) i observarem la fauna present únicament en el continent Antàrtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 EMBARCAMENT A USHUAIA S Barco
2 a 3 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DRAKE E / D / S Barco
4 a 9 PENÍNSULA ANTÀRTICA E / D / S Barco / Campament
10 a 11 NAVEGACIÓ PEL PASSATGE DRAKE. EN RUTA CAP A USHUAIA E / D / S Barco
12 DESEMBARCAMENT A USHUAIA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Aquest itinerari és orientatiu. Els programes d’activitats i visites poden variar depenent del gel o de les condicions meteorològiques, o bé per tenir millors oportunitats de veure la fauna salvatge. L’itinerari final de cada viatge serà establert pel cap d’expedició a bord. La flexibilitat és imprescindible en aquests creuers d’expedició.

DIA 1.- EMBARCAMENT A USHUAIA
Ushuaia és la ciutat situada més al sud de la terra i capital de la província de Terra del Foc. Coneguda com la ciutat del “Fi del Món”, està situada a riba del canal Beagle i envoltada a l’oest per les muntanyes Martial ia l’est per la muntanya Olivia, oferint un paisatge únic combinant muntanyes, mar, glaceres i boscos. La capritxosa topografia ha generat una ciutat summament pintoresca que combina colors i desnivells amb la silueta dels Andes com a fons. És apreciable el contrast entre els seus moderns edificis i les cases de fusta amb sostres de xapa a dues aigües, que li donen una particular característica.
A la tarda accés al moll i embarcament. Sortida i navegació a través d’aquest escenari durant tota la nit.

DIES 2 I 3.- PASSATGE DRAKE
Durant dos dies, es navega a través del Passatge de Drake. Creuant la convergència antàrtica, barrera biològica que separa les aigües temperades de les polars, s’arriba a la zona circum-Antàrtica.
En aquesta zona tenim l’oportunitat de veure diferents espècies d’aus: albatros viatgers, albatros de cap gris, albatros de cella negra, petrell del cap, petrell oceànic, petrell blau, petrell antàrtic, etc.
A prop de les Illes Shetland del Sud, veiem els nostres primers icebergs.

DIES 4 A 9.- PENÍNSULA ANTÀRTICA
Navegarem directament a la coneguda com “Alta Antàrtida”, passant per les Illes Melchior i el canal de Schollaert, entre l’Illa Brabant i l’Illa Anvers. Navegarem cap al Canal de Neumayer, on posicionarem el nostre vaixell per realitzar múltiples activitats. En aquest entorn alpí hi ha grans oportunitats per descobrir la zona a peu, en zodiac o durant les excursions en caiac. Els amants del senderisme trobaran oportunitats d’usar raquetes de neu a les excursions prop de la costa o de caminar cap els turons i miradors naturals més a l’interior.

Planegem quedar-nos dues nits ancorats per tal de passar dues nits al campament. Visitarem l’antiga estació d’investigació britànica, que ara treballa al museu i l’oficina de correus a Port Lockroy, a l’illa Goudier. A prop de Port Lockroy també podem oferir un desembarcament a Jougla Point, on podem observar pingüins Gentoo i diferents espècies d’aus. Intentarem trobar foques lleopard, foques cangrejeras i balenes.

Si les condicions meteorològiques són bones i ens permeten navegar a través de l’espectacular Canal Lemaire, passarem per Booth Island fins a arribar a Petermann Island, una zona molt bona per trobar balenes geperudes i balenes Minke, a més de pingüins adelaida. Triem un altre campament prop de l’activitat del següent dia.

Les oportunitats per fer excursions en caiac, passejades per glaceres o muntanyisme són excel·lents en aquesta zona. En Neko Harbour tindrem l’oportunitat de posar un peu al continent antàrtic, que ens ofereix un magnífic paisatge. Passarem la nit a Paradise Bay amb un campament erigit a terra.
Sortirem d’hora al matí a través de les Illes Melchior cap al mar obert pel Passatge Drake. Tindrem una vegada més l’oportunitat de veure moltes aus marines.

DIES 10 I 11.- PASSATGE DRAKE. A RUTA CAP A USHUAIA
En la nostra ruta cap al nord a través del Passatge Drake serem novament escortats per una gran quantitat d’aus marines.

DIA 12.- DESEMBARCAMENT A USHUAIA
Desembarcament a Ushuaia al matí i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Ortelius – Quàdruple Ull de Bou (Oferta 04 Novembre) 5.600 €
Ortelius – Doble Ull de Bou (Oferta 04 Novembre) 6.850 €
Ortelius – Quàdruple Ull de Bou 6.150 €
Ortelius – Doble Ull de Bou 7.600 €
Plancius – Quàdruple Ull de Bou 6.300 €
Plancius – Doble Ull de Bou 7.750 €
* Consultar dates de sortida i barco a utilitzar en la fitxa tècnica adjunta
SERVEIS INCLOSOS Trasllat d’equipatge des d’Ushuaia fins al vaixell.
Transport a bord del vaixell indicat (Ortelius o Plancius segons data de sortida).
Allotjament en camarots dobles, triples o múltiples; segons opció escollida.
Pensió completa a bord incloent snacks, cafè i te.
Durant les sortides del vaixell, totes les activitats oferides (kayak, raquetes de neu, senderisme, taller fotogràfic…), així com les excursions standard en terra i zodiac, són gratuïtes.
Ús gratuït de botes de goma i raquetes de neu.
Taxes i pagaments a ports durant el programa.
Trasllat grupal des del vaixell fins a l’aeroport d’Ushuaia després de desembarcar.
Dossier previ a la sortida.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals o nacionals.
Taxes Aèries.
Àpats en terra.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, excés d’equipatge, etc.
Propines pel personal de servei a bord (es proveiran directrius en el vaixell).
Assegurança de viatge (obligatòria) i de cancel·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació