Europa
Destinació
Menys de 2.000€
Tipus de viatge
7 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Armènia ofereix al viatger alguna cosa especial; com velles coves, esglésies, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges muntanyencs, sòlids castells, boscos i planes fèrtils, així com la perla del país, el Llac Sevan. Tots ells ofereixen trobades increïbles al costat dels miracles de la natura. El viatge a Armènia és una aventura que ve de la nit dels segles i camina cap als segles venidors, amb els seus tresors artístics i les seves delícies culinàries. La bondat i hospitalitat del seu poble converteixen el viatge en una experiència esplèndida.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A NOVEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A EREVAN Hotel
2 EREVAN – ECHMIADZIN – ZVARTNOTS – EREVAN E Hotel
3 EREVAN – KHOR VIRAP – ARENI – NORAVANK – EREVAN E Hotel
4 EREVAN – GEGHARD – GARNI – LAGO SEVAN – EREVAN E Hotel
5 EREVAN – ASTHARAK – SAJMOSAVANK – EREVAN E Hotel
6 EREVAN. DIA LLIURE E Hotel
7 EREVAN. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Arribada a Erevan
Arribada a Erevan. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 2.- Erevan – Echmiadzin – Zvartnots – Erevan (130 km)
Esmorzar i trobada amb el nostre guia per començar la visita de la ciutat d’Erevan (durada 3 hores). Visita de Tsitsernakapert caminant a través de Parc Memorial i el Museu de les víctimes del Genocidi. Temps per dinar i a la tarda trasllat cap a Echmiadzin – el lloc on el unigènit va descendir. Echmiadzin és el centre espiritual de tots els armenis i un dels principals del cristianisme a tot el món. Retorn a Erevan fent una parada a les ruïnes del Temple de Zvartnots, la perla de l’arquitectura del segle VII, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita de Vernissage (el mercat d’arts de Erevan), un lloc perfecte per amarar del folklore i tradicions armènies i presenciar la seva fusió amb els estils contemporanis. Allotjament a Erevan.

Dia 03.- Erevan – Khor Virap – Areni – Noravank – Erevan (250 km)
Esmorzar. Sortida cap al Monestir de Khor Virap, la importància del qual està connectada amb Gregori l’Il·luminador, que va introduir el cristianisme a Armènia. És una obra mestra meravellosa situada al cim d’un turó. És un lloc de peregrinació que visiten cada any una gran quantitat de turistes i nadius. Sembla un castell on tothom té l’oportunitat de seure i somiar mentre admira la bellesa de l’església. Destaca per la vista de fons de la muntanya bíblica Ararat. A continuació farem una breu visita en un celler d’Areni, per degustar el vi de la regió. Després del dinar visitarem el Monestir de Noravank, centre religiós i cultural del segle XII. Està situat en un congost estret conegut pels seus alts i escarpats penya-segats de color vermell-castany, davant del monestir. La seva bellesa és apreciada per milers de visitants, no només per la seva arquitectura i història, sinó també per aquesta harmonia amb la natura que l’envolta. Retorn a Erevan i allotjament.

Dia 04.- Erevan – Geghard – Garni – Llac Sevan – Erevan (210 km)
Esmorzar i sortida cap al Monestir de Geghard, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. El Monestir de Geghard és l’obra mestra insuperable de l’arquitectura armènia del segle XIII. Algunes de les esglésies del complex estan magistralment tallades en una roca enorme. A causa de la seva construcció i acústica Geghard és el millor lloc per cantar cançons espirituals. El complex és ric en adorns subtils i escultòrics, a més de tenir una gran quantitat de ‘jachkars’ (creu de pedra). Sortida cap al Temple de Garni, que s’aixeca sobre una capa triangular i que és l’únic exemple de cultura pagana que va sobreviure a Armènia, un cop es va adoptar el cristianisme l’any 301. El temple pagà va perdre la seva importància i la fortalesa de Garni es va convertir en la residència d’estiu dels reis armenis. Avui en dia les ruïnes del palau reial i els banys amb mosaics impressionants es conserven prop del temple. Per la tarda, continuació cap al Llac Sevan, un dels llacs alpins d’aigua dolça més grans al món. La bellesa del paisatge i l’aigua cristal·lina són condicions agradables per a un descans excel·lent. El llac també és famós per la seva península i l’església medieval construïda l’any 874. Retorn a Erevan i allotjament.

Dia 05.- Erevan – Ashtarak – Sajmosavank – Matenadaran – Erevan (130 km)
Esmorzar i sortida cap a Ashtarak. Ashtarak (que significa “torre” en armeni) és la capital administrativa de la regió Aragatsotn, situada al voltant del congost del Riu Kasagh. La ciutat està dotada d’esglésies antigues i museus interessants. Destaca la petita església de Karmravor, una antiga i preciosa església amb teula vermella. Amb un vell pont i altres esglésies antigues, Ashtarak és un lloc molt agradable per passejar i explorar. Continuarem amb la visita de Sajmosavank, o “monestir dels salms”, que data del segon període del desenvolupament de l’arquitectura medieval armènia, al segle XIII. Temps per dinar. A continuació sortida cap al parc dedicat a les lletres armènies i tornada a Erevan. Visita de Matenadaran, el dipositari de manuscrits que conté documents històrics de tot Europa i Àsia al llarg de molts segles. També es troba la primera còpia de la Bíblia en armeni, que hipnotitza amb les seves fascinants miniatures. Allotjament a Erevan.

Dia 06. Erevan. dia lliure
Esmorzar. Dia lliure per visitar Erevan al nostre aire, gaudint dels llocs més destacats o realitzant alguna excursió opcional.

Dia 07. Erevan. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Hotels 3* 595 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 3* 120 €
Suplement Millora Hotels 4* 75 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 4* 185 €
  GRUP MÍNIM PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport (quan coincideixin amb els dies d’arribada i sortida previstos).
06 nits a Erevan en hotel de 3* en règim d’allotjament i esmozar.
Transport seogns el programa en vehicle amb A/C.
Guia cultural de parla hispana.
Entrades segons el programa.
Degustación de vi.
01 Ampolla d’aigua per persona i dia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats extres.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades pels museus opcionals.
Propines.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació