Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un itinerari per aquest país misteriós i desconegut per molts, solcat per multitud de rius que desemboquen al Golf de Bengala. Descobrirem els seus manglars i plantacions de te, a més de fantàstics temples i petites illes habitades al mig del riu, conegudes com “char”.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
24 MAR VOL CIUTAT D’ORIGEN / DACCA A  bord
25 MAR ARRIBADA A DACCA. DIA LLIURE Hotel
26 MAR EXCURSIÓ A SONARGAON E / D Hotel
27 MAR VISITES A DACCA I EMBARCAMENT EN EL BARCO “ROCKET” E / D Barco de pales
28 MAR DESEMBARCAMENT A HULARHAT – BAGERHAT – KHULNA E Hotel
29 MAR KHULNA – PHUTIA – RAJSASHI E Hotel
30 MAR RAJSASHI – PAHARPUR – MAHASTHANGARH – BOGRA E Hotel
31 MAR BOGRA – JAMUNA RIVER CHAR – DACCA E Hotel
01 ABR DACCA E Hotel
02 ABR VOL DACCA / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

24 MAR. Vol Ciutat d’origen / Dhaka
Sortida del vol amb destinació a Dhaka amb escales intermèdies. Nit a bord.

25 MAR. Arribada a Dhaka. Trasllat a l’hotel. Dia lliure a Dhaka
Arribada del vol a Dhaka, on et rebrà el guia a l’aeroport. Trasllat a l’hotel per descansar. Resta del dia lliure per visitar Dhaka.

26 MAR. Excursió a Sonargaon
Després de prendre l’esmorzar un vehicle privat et portarà fins Sonargaon (2 hores), l’antiga capital. Aquí realitzarem primer la visita de la Mesquita de Goaldi, del segle XV, seguint després amb el Museu de l’Art i l’Artesania Popular. A continuació passaràs a visitar la ciutat mercant abandonada de Panam Nagar, una escola feta de bambú per a nens disminuïts i s’acabarà amb una visita a un ‘char’ (illa en el riu) per experimentar la forma de vida d’una petit poble tradicional. Es et conduirà de tornada a l’hotel al vespre.

27 MAR. Visita Dhaka. Trasllat i embarcament al vaixell a pales ‘Rocket’
Després de l’esmorzar la visita se centrarà en el casc vell i nou de Dhaka, incloent les següent visites: la part exterior del National Assembly Building, el palau Ahsan Manzil, el carrer ‘Hindu Street’, el fort de Lalbagh, la Mesquita Tara Masjid i l’Església Armènia. Podràs anar a Rickshaw a través de la carrerons de la ciutat antiga i menjar autèntic menjar tradicional de Bangladesh. Abans de la posta de sol faràs una petita travessia en vaixell pel riu Buriganga, per finalment embarcar en el ‘Rocket’, un vaixell amb gairebé 100 anys d’antiguitat, vestigi de l’era colonial anglesa. El vaixell iniciarà la seva travessia cap al Sud i passaràs la nit a bord en la teva cabina.

28 MAR. Desembarcament a Hularhat – Bagerhat – Khulna
A primera hora del matí podràs gaudir de les agradables vistes de les ribes del riu mentre el vaixell circula lentament sortejant illes fins arribar a Hularhat, l’embarcador on finalitza la seva travessia més o menys cap a les 9 de a demà. Aquí et esperarà un transport privat per dirigir-te fins Bagerhat (1 hora), Patrimoni de la Humanitat, on podràs visitar totes les mesquites que queden en peu de la ciutat anomenada Khalifatabad, que va tenir la seva esplendor al segle XV. Les visites inclouen la Mesquita dels 60 pilars, la Mesquita dels 9 pilars i les Mesquites Rono Bijoypur i Singair. A part de les mesquites també visitaràs el mausoleu de Khan Jahan Ali, a qui se li atribueix la fundació de la ciutat i la islamització de la regió, així com el temple Hindú de Kodla Moth, del segle XVII. Finalment, a la tarda trasllat a la ciutat de Khulna (1 hora)

29 MAR. Khulna – Puthia – Rajshahi
Avui toca matinar per poder agafar el tren que surt de Khulna a les 06:30 del matí i arriba a Rajshahi a les 13:10. Des de l’estació, trasllat al teu hotel, on tindràs temps de descansar una mica per sortir després cap Puthia, localitat molt propera, on podràs visitar diversos temples i un palau. Cap al tard retorn a Rajshahi per passar la nit.

30 MAR. Rajshahi – Paharpur – Mahasthangarh – Bogra
Després de l’esmorzar sortiràs d’hora en transport privat en direcció a Paharpur (3 hores) passant primer per la Mesquita de Kusumba, pertanyent a l’època medieval. Un cop a Paharpur, podràs visitar el Sompur Mahavihar, patrimoni de la UNESCO per tractar-se a una de les restes de temple budista vijara més antics del planeta. També es realitzarà una visita al Museu de Paharpur. Després dinar en un restaurant local trasllat de nou per carretera fins a Mahasthangarh (2 hores). Aquí podràs visitar el Museu de la ciutat, la ciutadella i algun altre lloc d’interès de la ciutat antiga fins a finalment ser traslladat a Bogra (30 minuts) per passar la nit.

31 MAR. Bogra – Jamuna River Char – Dhaka
Després d’esmorzar de nou pujaràs al vehicle privat per desplaçar-te fins Sariankadi (2 hores) per gaudir de l’essència de la vida tranquil·la i pacífica dels grangers d’una petita ‘char’ (illa en el riu) del riu Jamuna. Després de la visita, toca un trajecte llarg de tornada fins Dhaka (8 hores) amb una parada intermèdia en un restaurant a la carretera per menjar. Arribaràs a Dhaka al vespre per passar l’última nit en un hotel.

01 ABR. Dacca
Esmorzar. Dia lliure a Dacca per passejar per la ciutat, els mercats, els parcs o aïllar-te de l’abrumadora Dacca mirant les aigües del Buriganga, on els taxis flotants traslladen els habitants d’un punt a un altre. Els habitants de Dacca aprofiten el matí per fer els seus rituals, o per realitzar la bugada, estesa posteriorment en llargs cordills davant del riu…lloc de negocis també, on es poden veure barques carregades de fruites exòtiques, roba, paelles, eines… aquí tot es fa de cara a l’aigua.

02 ABR. Vol Dacca / Ciutat d’origen
De matinada, trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.625 €
Suplement Individual en Hotels 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat, amb un trajecte en barco de vapor i un altre en tren.
Entrades als llocs a visitar.
Guia local de parla anglesa durant tot l’itinerari a Bangladesh (no és un guia cultural, actua com a acompanyant i traductor).
Impostos i propines (excepte pel guia i conductor).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visat (50 € aprox.).
Propines (per a guia i conductor) i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació