Àsia
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge del món des de la seva independència el 1949 fins fa uns pocs anys. Bhutan està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs budistes i Dzongs.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 23 MARÇ 2018 
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
23 MAR VOL BARCELONA / KATHMANDÚ Vol
24 MAR ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
25 MAR VOL KATHMANDÚ / PARO E / D / S Hotel
26 MAR PARO – THIMPHU E / D / S Hotel
27 MAR THIMPHU E / D / S Hotel
28 MAR THIMPHU – PUNAKHA E / D / S Hotel
29 MAR PUNAKHA – PARO E / D / S Hotel
30 MAR PARO (TAKTSANG) E / D / S Hotel
31 MAR VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel
01 ABR KATHMANDÚ E Hotel
02 ABR VOL KATHMANDÚ / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

23 MAR.- VOL BARCELONA / KATHMANDÚ
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathmandú amb connexió intermèdia. Nit a bord.

24 MAR.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a l’aeroport de Kathmandú. Trasllat a l’hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

25 MAR.- VOL KATHMANDÚ / PARO (2.280 m)
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandu per volar a Paro. Arribada a Paro, i trasllat a l’hotel. La bella vall de Paro està representada per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. A continuació xerrada informativa amb detalls sobre el viatge per Bhutan. Dinar a Paro i visita del museu nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong, Kyichu Lhakhang. A la tarda, passeig per la ciutat. Sopar i nit a Paro.

26 MAR.- PARO (2.280 m) – THIMPHU (2.320 m)
Esmorzar i sortida cap a Thimphu. Uns 6 km abans d’arribar Thimphu, visitarem Simtokha Dzong (Dzong significa la fortalesa). Simtokha Dzong és un dels antics Dzong de Bhutan que va ser construït l’any 1629 per Shabdrung Ngawang, el fundador del país, i va ser el primer Dzong construït per ell. Arribada a Thimphu. Check in a l’hotel, i passeig per la ciutat de Thimphu. Sopar i nit a Thimphu.

27 MAR.- THIMPHU (2.320 m)
Esmorzar. Visita de la ciutat que inclou el Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. A continuació, conduirem fins al mirador, on gaudirem de la vista de la ciutat de Thimphu. Abans de tornar a l’hotel, farem una parada al mini Takin Zoo (Takin és l’animal nacional de Bhutan). A la tarda visitarem el Tashicho Dzong, i Handicraft Emporium. Nit a Thimphu.

28 MAR.- THIMPHU (2.320 m) – PUNAKHA
Esmorzar i sortida cap a Punakha, antiga capital del país i ara capital religiosa. En el camí, parada a Dochula Pass (3.050 m) per veure les vistes més boniques de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. En arribar a Punakha, visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del SVII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, (només els patis), aquest és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. Dinar i visita del Monestir Chimi Lhakhang. El monestir de Chimi Lhakhang guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens. Nit a Punakha.

29 MAR.- PUNAKHA (1.300 m) – PARO (2.280 m)
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Paro (190 kms aprox). Dinar a Thimphu. Arribada a Paro i trasllat a l’hotel. Nit a Paro.

30 MAR.- PARO (TAKTSANG)
Esmorzar i petita excursió al Monestir de Taktsang (10 km aprox). El famós Monestir Taktsang, conegut com Monestir Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar-com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat Monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada són aprox unes 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins (es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2ª etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2ª etapa; des d’aquí tenim una gran vista del Monestir. Dinar a la cafeteria de Taktshang. En el camí de tornada visita de la Drugyal Dzong, una fortalesa en ruïnes a 16 km de distància de la ciutat de Paro. Sopar i nit en Paro.

31 MAR.- VOL PARO (2.280 m) / KATHMANDÚ
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Nit a Kathmandú.

01 ABR.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure. Nit a Kathmandú.

02 ABR.- VOL KATHMANDÚ / BARCELONA
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 3 persones 2.490 €
Suplement en base a 2 persones 270 €
Suplement Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Kathmandú / Barcelona, amb connexió a Estambul, en classe turista, tarifa sotmesa a condicions especials.
Recepció a l’aeroport de Kathmandú a l’arribada.
Trasllats en furgoneta privada i guia de parla anglesa a Bhutan.
3 nits d’allotjament a Kathmandú i 6 nits a Bhutan.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Alimentació especificada en el quadre.
Entrades de las ciutats i monuments a Bhutan.
Visat de Bhutan.
Vols Kathmandú / Paro / Kathmandú, en classe turista (vols sotmesos a disponibilitat en el moment de fer la reserva).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Guia de parla hispana.
Visites i activitats no especificades.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació