Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge del món des de la seva independència el 1.949 fins fa pocs anys. Bhutan està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs budistes i Dzong.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ 
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ ORIGEN / KATHMANDÚ Hotel
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 VOL KATHMANDÚ / PARO – THIMPU  E / S Hotel
4 THIMPU – PUNAKHA – WANGDUE E / D / S Hotel
5 WANGDUE – TRONGSA E / D / S Hotel
6 TRONGSA – BUMTHANG E / D / S Hotel
7 BUMTHANG E / D / S Hotel
8 BUMTHANG – LA VALL D’URA – BUMTHANG E / D / S Hotel
9 BUMTHANG – WANGDUE E / D / S Hotel
10 WANGDUE – THIMPU E / D / S Hotel
11 THIMPU- PARO E / D / S Hotel
12 VOL PARO /  KATHMANDU E Hotel 
13 KATHMANDU E Hotel 
14 VOL KATHMANDU / CIUTAT D’ ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDU

A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per la sortida del vol amb destinació Kathamdnú amb connexió a Istanbul. Nit a bord.

Dia 2.- ARRIBADA A KATHMANDU

Arribada a l’aeroport de Katmandú. Trasllat a l’Hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

Dia 3.- VOL KATHMANDU / PARO (2.280m) – THIMPHU (2.320m)

Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandu per volar a Paro. La vall de Paro,  està representada per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Visita del Museu Nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong i Kyichu Lkakhang. A continuació trasllat a Thimphu (55 kms / 1,30h aprox) i visita del Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. Nit a Thimphu.

Dia 4.- THIMPHU (2.320M) – PUNAKHA (1.300M) – WANGDUE (1.350M)

Esmorzar i sortida cap a Punakha (77kms / 3 hores aprox), antiga capital del país i ara capital religiosa. De camí, parada a Dochula Pass (3.100m) per veure les vistes més belles de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. En arribar a Punakha, visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del SVII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, només els patis, aquest és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. Dinar i visita del Monestir Chimi Lhakhang. El monestir de Chimi Lhakhang guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens. Continuació fins a la ciutat de Wangdue (13 kms / 45 min. Aprox), també coneguda com Wangdue Phodrang, la ciutat comparteix el seu nom amb el dzong, monestir-fortalesa, construït el 1638 i que domina la localitat. Hi ha tres carrers principals que donen accés a l’edificació, el pas de la Dochu a l’oest, el pas del nord que condueix al dzong de Punakha i el pas del sud cap Gangteng Gonpa i la vall Phobjika. Nit a Wangdue.

Dia 5.- WANGDUE (1.350m) – TRONGSA (2.316m)

Esmorzar i sortida cap a Trongsa. (129 km / 5-6 hores aprox.), Ciutat que data del segle XVI, la qual cosa és relativament recent a Bhutan, amb un paisatge al voltant de la població, espectacular. Des de la seva Dzong, el més gran del país, s’albiren enormes distàncies, com ho feien els antics vigilants. Arribada i visita del Monestir de Trongsa, construït el 1648, i la Torre del Rellotge. Aquest monestir va ser la llar ancestral de la dinastia regnant i és actualment l’oficina d’administració del Districte de Trongsa. Nit a Trongsa.

Dia 6.- TRONGSA (2.316M) – BUMTHANG

Esmorzar i sortida cap a Bumthang. (68 kms / 2 hores aprox). Bumthang està sobre una de les rutes de major bellesa escènica de Bhutan. Es tracta del cor espiritual de Bhutan i un dels llocs més antics i valuosos del budisme, a més de tenir una gran varietat de llocs històrics i relgiosos, així com antics palaus de les famílies governants de la regió. Visita de diversos monestirs antics i importants com: Jambay Lhakhang, Kurjey Lhakhang, Kencho Suma Lhakhang, Tamshing i Pema Samba Lhakang. Nit en Bumthang.

Dia 7.- BUMTHANG (2.600 A 4.000 M)

Esmorzar i sortida cap a la Vall de Tang. Excursió fins al Palau Ugyen Choling, convertit en un museu. De camí de tornada es pot visitar una granja suïssa on es fan tot tipus de productes com suc de poma, sidra, formatge … etc. Nit a Bhumthang.

Dia 8.- BUMTHANG – VALL D’URA – BUMTHANG (2.600 A 4.000 M)

Esmorzar i sortida fins el poble d’Ura (65 kms aprox), que encara conserva cert ambient medieval, amb la seva vall considerat un dels més sagrats de Bhutan. Passeig pel poble, que té un bell monestir budista i està envoltat de típiques cases rurals de Bhutan. També es pot observar iacs pasturant les riques pastures de la Vall d’Ura. Dinar a Ura i retorn a Bumthang a la nit. Nit en Bumthang.

Dia 9.- BUMTHANG – WANGDUE (1.350M)

Esmorzar i sortida cap a Wangdue. (180 Kms / 4 hores aprox). De camí visitarem Gangtey, un bell lloc situat a una altitud de 3.000m. Des Gangtey es pot veure de prop les pintoresques muntanyes de color fosc, així com la preciosa vall Phobjikha, que és un dels més grans i més bells valls del país. Durant l’hivern, també podem veure les famoses grues de coll negre. Arribada a Wangdue i trasllat a l’hotel. Nit a Wangdue.

Dia 10.- WANGDUE (1.350M) – THIMPHU (2.320M)

Esmorzar i sortida cap a Thimphu. (140 kms / 3 hores aprox). Dinar en ruta i continuació fins a la torre BBS, on podrem gaudir de les impressionants vistes de tota la ciutat de Thimphu. En el camí de tornada, parada al mini zoo Takin (takin és l’animal nacional de Bhutan). A la tarda visita del Monestir de Tashichodzong. Sopar i nit a Thimphu.

Dia 11.- THIMPHU (2.320M) -PARO (2.280M)

Esmorzar i sortida cap a Paro. (55 kms / 1,30h aprox). Arribada a Paro i petita excursió al Monestir Taktsang. El famós Monestir Taktsang, conegut com Monestir Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat Monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada són aprox unes 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins. (Es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al Monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2a etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2a etapa des d’aquí tenim una gran vista del Monestir. Dinar a la cafeteria de Taktshang. En el camí de tornada vam visitar la Drugyal Dzong, una fortalesa en ruïnes a 16kms de distància de la ciutat de Paro. Sopar i nit Paro.

Dia 12.- VOL PARO (2.280m) / KATHMANDU

Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Katmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’Hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Nit a Kathmandú.

Dia 13.- KATHMANDU

Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat i la seva vall. Nit a Katmandú.

Dia 14.- VOL KATHMANDU / CIUTAT D’ORIGEN

A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 3.195 €
En base a grup de 3 a 10 persones 3.315 €
Suplement Individual 535 €
Suplement 02 i 18 Juliol, 01 Agost, 03 Octubre 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
  GRUP MÍNIM 3 PERSONES

.

SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona- Kathmandú – Barcelona, conexió a Istambul, en classe turista, tarifa subjecta a condicions especials.
Recepció a l’ aeroport de Katmandú a l’arribada.
Trasllats en cotxe privat i guía de parla hispana a Nepal.
Trasllats en furgoneta privada i guía de parla anglesa a Bhután.
3 nits d’ allotjament a Kathmandú i 9 nits a Bhutan.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Alimentació especificada en el quadre.
Entrades de les ciutats i monuments.
Visat i permis de Bhutan.
Vols Kathmandú / Paro / Kathmandú, en classe turista (vols subjectes a disponibilitat en el moment de fer la reserva).
Assegurança d’ assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS Visat de Nepal. (Es tramita a l’ aeroport a l’arribada (25 usd aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no especificat a l’apartat d’inclou.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
18 agost, 2016

Bhutan es un país fantástico del cual sólo nos vamos con buenas impresiones. Los paisajes son preciosos, la gente es amable a la par que tímida, y la visita del Dzong de Taktsang es única.

3 setembre, 2016

Lo mejor del viaje son los paisajes de montaña y los valles verdes que son sólo interrumpidos por monasterios que parecen perdidos en el tiempo. La subida al Monasterio del Nido del Tigre es impresionante, totalmente recomendable, con unas vistas preciosas en todo momento.
Todo muy bien organizado, los hoteles más que correctos y los guías siempre estaban atentos a nosotros, dando explicaciones y explicando anécdotas curiosas.

Deixar un comentari

Classificació