Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Bhutan és un dels països més aïllats del món i s’ha conservat al marge del món des de la seva independència en 1.949 fins fa uns pocs anys. Bhutan està travessat per la serralada de l’Himàlaia i en les seves valls es troben bells pobles, on s’aixequen monestirs budistes i Dzong. En aquest viatge, coneixerem de manera express, Atur, Punakha i Timphu a Bhutan, i ho combinarem amb una estada a Kathmandu per conèixer pel nostre compte la ciutat i la Vall, o ens endinsaremos per Nepal coneixent Pokhara, la base de molts trekkings de l’Himàlaia, i la Selva de Chitwan.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ 
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ Vol
2 ARRIBADA A KATHMANDÚ Hotel
3 VOL KATHMANDÚ / PARO  – THIMPHU  E / S Hotel
4 THIMPHU E / D / S Hotel
5 THIMPHU – PUNAKA E / D / S Hotel
6 PUNAKA – PARO E / D / S Hotel
7 PARO E / D / S Hotel
8 VOL PARO / KATHMANDÚ E Hotel
9 a 13 KATHMANDÚ E Hotel
14 VOL KATHMANDU / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar Extensió opcional Pokhara i Selva de Chitwan a la fitxa tècnica adjunta

Dia 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / KATHMANDÚ
A l’hora prevista, presentació a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Kathamdnú amb connexió a Istanbul. Nit a bord.

Dia 2.- ARRIBADA A KATHMANDÚ
Arribada a l’aeroport de Kathmandú. Trasllat a l’Hotel i dia lliure per gaudir de la ciutat de Kathmandú i la seva vall. Nit a Kathmandú.

Dia 3.- VOL Kathmandu / PARO (2.280m) – THIMPHU (2.320m)
Esmorzar. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport de Kathmandu per volar a Atur. El bell vall de Paro està representat per una rica cultura, una bellesa escènica i centenars de mites i llegendes. És la llar de molts dels temples més antics de Bhutan i és també una de les valls més fèrtils, amb les seves famoses terrasses d’arròs vermell. Arribada i dinar en Atur. A continuació, trasllat a Thimphu (55 km / 1,30h aprox). Uns 6 km abans d’arribar a Thimphu, vam visitar Simtokha Dzong (Dzong significa fortalesa). Simtokha Dzong és un dels antigos Dzong de Bhutan que va ser construït l’any 1629 per Shabdrung Ngawang, el fundador de Bhutan i va ser el primer Dzong construït per ell. Arribada a Thimphu i trasllat a l’Hotel. En Thimpu, farem una passejada per la ciutat. Nit a Thimphu.

Dia 4.- THIMPHU (2.320m)
Esmorzar. Visita de la ciutat que inclou el Memorial Chorten, la Biblioteca Nacional de Bhutan, el Museu del Patrimoni Folklòric i el Museu Tèxtil. A continuació, conduirem fins al mirador, on gaudirem de la vista de la ciutat de Thimphu. Abans de tornar a l’hotel, farem una parada al mini Takin Zoo (Takin és l’animal nacional de Bhutan). A la tarda visitarem el Tashicho Dzong, i Handicraft Emporium. Nit a Thimphu.

Dia 5.- THIMPHU (2.320m) – PUNAKHA (1.300m)
Esmorzar i sortida cap a Punakha (77kms / 3 hores aprox), antiga capital del país i ara capital religiosa. En el camí, parada a Dochula Pass (3.100m) per veure les vistes més boniques de la zona oriental de l’Himàlaia. A més, es poden veure les 108 stupas en miniatura. En arribar a Punakha, visita del Dzong (monestir), fortalesa monàstica que data del SVII, té la forma de navili ancorat a la riba de dos rius i com passa amb altres no es pot visitar el seu interior, (només els patis), aquest és a més la casa d’hivern del líder espiritual i els seus monjos. Dinar i visita del Monestir Chimi Lhakhang. El monestir de Chimi Lhakhang guarda encara el fal·lus de fusta que Kunley portar del Tibet, el qual és utilitzat per beneir a la gent que visita el monestir a la recerca d’ajuda per poder engendrar nens. Nit a Punakha.

Dia 6.- PUNAKHA (1.300m) – PARO (2.280m)
Esmorzar i sortida per carretera de tornada a Paro. (190 kms aprox). Arribada a Paro i dinar. A la tarda visita del museu nacional (Ta-Dzong), Ringpung Dzong, i Kyichu Lhakhang i farem una passejada per la ciutat d’Atur. Nit a Paro.

Dia 7.- PARO (2.280m)
Esmorzar i petita excursió al Monestir de Taktsang, (10 kms aprox). El famós Monestir Taktsang, conegut com Monestir Niu del Tigre, és un dels llocs més venerats de peregrinació a l’Himàlaia, on la gent local ha de visitar-com a mínim un cop a la vida. El bell i sagrat Monestir és una visita obligada a Bhutan. La pujada són aprox unes 2-3 hores caminant, a través de pobles i de boscos de pins. (Es pot llogar un cavall per la pujada). El camí al Monestir es pot dividir en 3 etapes. El sender acaba en la primera etapa on trobem una cafeteria per descansar abans de continuar amb el camí a la 2a etapa. Els cavalls poden viatjar fins al final de la 2a etapa des d’aquí tenim una gran vista del Monestir. Dinar a la cafeteria de Taktshang. En el camí de tornada vam visitar la Drugyal Dzong, una fortalesa en ruïnes a 16kms de distància de la ciutat de Atur. Sopar i nit en Atur.

Dia 8.- VOL PARO (2.280m) / KATHMANDÚ
Esmorzar i trasllat a l’aeroport de Paro per volar amb destinació a Kathmandú. Arribada a Kathmandú i trasllat a l’Hotel. Tarda lliure per visitar la ciutat. Nit a Kathmandú.

Dies 9 a 13.- KATHMANDÚ
Esmorzar i dia lliure per visitar la ciutat i la seva vall. Nit a Katmandú.

Dia 14.- VOL KATHMANDÚ / CIUTAT D’ORIGEN
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol de tornada a la ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 11 persones 2.485 €
En base a grup de 5 a 10 persones 2.570 €
Suplement Individual 470 €
Suplement 02 i 16 Juliol, 01 Agost, 03 Octubre 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
Extensió Pokhara i Chitwan (mínim 3 persones) 455 €
Suplement Individual amb Extensió 515 €
  GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona- Kathmandú- Barcelona, connexió a Estambul.
Recepció a l’aeroport de Katmandú a l’arribada.
Trasllats especificats en cotxe privat i guia de parla hispana a Nepal.
Trasllats en furgoneta privada i guia de parla anglesa a Bhutan.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i activitats especificades a l’itinerari.
Entrades de las ciutats i monuments a Bhutan.
Visat i permís de Bhutan.
Vols Kathmandú / Paro / Kathmandú.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Nepal. Es tramita a l’aeroport a l’arribada (25 USD aprox. i 2 fotografies).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades.
Extres personals.
Propines.
Taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
18 agost, 2016

Bhutan es un país fantástico del cual sólo nos vamos con buenas impresiones. Los paisajes son preciosos, la gente es amable a la par que tímida, y la visita del Dzong de Taktsang es única.

3 setembre, 2016

Lo mejor del viaje son los paisajes de montaña y los valles verdes que son sólo interrumpidos por monasterios que parecen perdidos en el tiempo. La subida al Monasterio del Nido del Tigre es impresionante, totalmente recomendable, con unas vistas preciosas en todo momento.
Todo muy bien organizado, los hoteles más que correctos y los guías siempre estaban atentos a nosotros, dando explicaciones y explicando anécdotas curiosas.

Deixar un comentari

Classificació