Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Birmània és el país del somriure, de gent humil i hospitalària amb ganes de conversa i que observen sense dissimular ni malícia. Ens encantarà la tranquil·litat dels carrers de les seves ciutats i pobles, el seu paisatge ple de pagodes i arrossars, i els seus rius cabalosos on es pot veure els nens jugant i les seves mares rentant la roba.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2018 DEL 01 MAIG AL 21 SETEMBRE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY Vol
2 ARRIBADA A MANDALAY Hotel
3 MANDALAY  E Hotel
4 MANDALAY E Hotel
5 MANDALAY – BAGAN E Hotel
6 BAGAN E Hotel
7 BAGAN E Hotel
8 VOL BAGAN / HEHO. TRASLLAT AL LLAC INLE E Hotel
9 LLAC INLE E Hotel
10 LLAC INLE E Hotel
11 LLAC INLE – HEHO. VOL HEHO / YANGON E Hotel
12 VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN E Vol
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Vol Ciutat d’Origen / Mandalay
Sortida en vol regular amb destinació Mandalay fent escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Mandalay
Arribada i trasllat a l’hotel. Entrar al país per Mandalay és tota una experiència de sensacions.
Disposarem de la resta del dia lliure per passejar per la ciutat i conèixer les seves principals monuments: la Pagoda Mahamuni, amb la imatge de Rakhine Buda, el més sagrat del país; la Pagoda Kuthodaw, amb 729 monòlits de marbre alineats; la Pagoda Shew Nandaw Eyaung, el monestir negre de fusta, etc.
Recomanem acabar la jornada a la part alta del turó, des d’on podrem gaudir de la posta de sol amb la vista de la ciutat de Mandalay.

Dies 3 i 4.- Mandalay
Dies lliures a Mandalay. Els clients podran realitzar visites per la zona pel seu compte. Recomanem prendre la barca que els portarà a Mingun en 1h a través del Riu Ayeryarwaddy. Durant el trajecte, es pot gaudir de l’ambient quotidià al llarg del riu. Una altra excursió recomanada és la de Pyin Oo Lwin, una antiga estació de muntanya situada a 1.040 metres sobre el nivell del mar. Des d’allà, podrem observar els arbres de pi, eucaliptus i roure, a més de les plantacions de cafè, hortalisses i maduixes que es conreen en els vessants dels turons. També destaca el mercat local, el Parc Nacional d’Kandawgyi (antic Jardí Botànic), la Cascada de Pwekaku i les Coves de Peikchinmyaing.
És obligada la visita de Amarapura, Ava i Sagaing. Amarapura es troba a 1 hora aproximadament de distància. És l’antiga capital de Myanmar, on es troba el Monestir de Mahagandayon, amb els més de 1000 monjos que hi viuen i estudien. Des d’allà recomanem continuar fins a la bella turó de Sagaing, on es té una fantàstica i bella vista del Riu Ayeryarwaddy, i dels més de 700 monestirs que hi ha a la zona. Després procedim cap a Ava, on recorrem un tram en cotxe de cavalls fins al Monestir Okkyaung del segle XIX, i el monestir Bargayar, amb els seus 267 pilars de teca tallada. Després de la visita recomanem tornar a Amarapura, per recórrer a peu el pont U Bein (el pont de teca més llarg del món) i poder gaudir del capvespre des d’ell.

Dia 5.- Mandalay – Bagan
D’hora al matí, trasllat fins a l’embarcador (esmorzar tipus picnic), on agafarem el vaixell que ens portarà fins a Bagan. Durant el trajecte es realitzen diferents parades en petits pobles, on es recullen a passatgers locals.

Dies 6 i 7.- Bagan
Dies lliures per poder realitzar visites pels temples i pagodes més destacades de Bagan. En un dels capvespres, podem gaudir des de dalt de la Pagoda Mingalazerdi d’una bonica posta de sol.

Dia 8.- Vol Bagan / Heho. Trasllat al Llac Inle
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Heho. Arribada i trasllat a l’Llac Inle. Resta del dia lliure. Nit al Llac Inle.

Dies 9 i 10.- Llac Inle
Dies lliures al Llac Inle per poder fer activitats per la zona. A les ribes del llac, viuen els Intha, “homes del llac”, que conreen vegetals sobre illes flotants i remen amb les cames. Un espectacle impressionant i ple de misticisme. La població Intha ha ideat una original forma de cultiu que aprofita la vegetació lacustre per crear veritables vergers flotants sobre l’aigua. En l’actualitat la comunitat està formada per unes 70.000 persones, instal·lades en els llogarets i illes del llac, i viuen sobre aquest en les seves cases construïdes sobre de puntals, els seus cultius flotants i la seva activitat pesquera. Recomanem recórrer en barca al llac per poder veure els seus mercats i granges flotants, i observar a més la vida dels seus habitants i la seva curiosa forma de navegar. També és recomanable la visita a la Pagoda Phaungdaw Oo, la més venerada del llac, o el Temple dels gats.

Dia 11.- Llac Inle – Heho. Vol Heho / Yangon
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Yangon. Arribada a Yangon i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Recomanem la visita de la Pagoda de Chaukhtatgy, on es troba la imatge gegant de Buda, de més de 60 metres de llarg i la visita a la Pagoda de Shwedagon, un dels centres sagrats més destacats.

Dia 12.- Vol Yangon / Ciutat d’Origen
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport, per sortir en destinació a la nostra ciutat d’origen fent escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 13.- Arribada a Ciutat d’Origen
Arribada a la nostra Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.680 €
Suplement Individual 320 €
Suplement Sortides Juliol i Agost 280 €
Taxes Aèries (Aprox.) 55 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals amb Singapur Airlines.
Vols domèstics Bagan / Heho i Heho / Yangon.
Barco de Mandalay a Bagan (o bitllet de bús si el barco es cancel·lés).
Tots els trasllats segons itinerari en cotxe amb A/C i conductor.
Guies locals de parla anglesa en servei regular.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites guiades.
Cotxe a disposició (només els trams de trasllat especificats).
Visat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
23 maig, 2016

Un país fabuloso y una forma de visitarlo muy cómoda, almenos así lo hemos sentido nosotros. Lo mejor, las sonrisas de los más pequeños y conocer la forma de vida de la gente en el Lago Inle, además de los templos de Bagan.

Deixar un comentari

Classificació