Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Proposem matinar i navegar en la penombra del Llac Inle per veure l’alba del primer dia de l’any. Iniciem la ruta a la religiosa Mandalay, des d’on volem a Bagan per admirar la plana dels 2000 temples, fent un recorregut en bicicleta pels menys transitats. Continuem fins al Llac Inle per explorar la seva vida flotant i els poblats de l’estat Shan. Després de creuar el llac i les muntanyes arribem a una regió recentment oberta al turisme, Loikaw, on visitem les minories ètniques Kayah i Kayan. Acabarem el viatge a Yangon, la principal ciutat del país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / MANDALAY A bord
27 DES ARRIBADA A MANDALAY Hotel
28 DES MANDALAY. EXCURSIÓ A AMARAPURA, AVA I SAGAING E Hotel
29 DES VOL MANDALAY / BAGAN E Hotel
30 DES BAGAN. TARDA DE VISITES EN BICICLETA ELÈCTRICA E Hotel
31 DES VOL BAGAN / HEHO – LLAC INLE (NAVEGACIÓ) E / S Hotel
01 GEN LLAC INLE. EXCUSIÓ A INDEIN E Hotel
02 GEN LLAC INLE – BARCA FINS A SAGAR. TRASLLAT A LOIKAW E Hotel
03 GEN LOIKAW. EXCURSIÓ A PANPET (MINORIES KAYAH). CAMINADA E / D Hotel
04 GEN VOL LOIKAW / YANGON E Hotel
05 GEN VOL YANGON / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’origen / Mandalay
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació a Mandalay (connexions intermèdies). Nit a bord.

27 DES.- Arribada a Mandalay. Visites
Recepció a l’aeroport internacional de Mandalay. Trasllat i check in a l’hotel. City tour a Mandalay a la tarda incloent Kuthodaw Pagoda- el llibre més gran del món, Shwenandaw (Golden Palace) Monestir – el més fi de la talla de fusta. Finalment gaudir de la posta de sol al cim de Mandalay Hill, on podem admirar la bellesa de la ciutat de Mandalay, altiplà de Shan, etc.

Mandalay va ser l’última capital de Myanmar abans de la partida dels anglesos. L’edifici principal de la ciutat és la Ciutat-Palau, un recinte fortificat construït en forma d’un quadrat que té 8 metres d’alt i 2 km de llarg. Els monestirs budistes de la ciutat estan entre els més importants del país i prop del 60% dels monjos de Myanmar viuen a Mandalay. Tenen un gran prestigi en altres països budistes i molts passen grans períodes a l’estranger per dictar cursos sobre meditació.

28 DES.- Mandalay. Excursió a Amarapura, Ava i Sagaing
Esmorzar i excursió a Amarapura, antiga capital del regne birmà, on es pot veure el dia a dia dels més de 1000 monjos que hi viuen i estudien.
A continuació visita a la bella turó Sagaing amb els seus més de 700 monestirs i alguns tallers de productes locals. Després se segueix fins Ava on es farà la visita amb cotxe de cavalls al monestir Okkyaung (segle XIX), i al monestir Bargayar amb els seus 267 pilars de teca tallada. Retorn a Amarapura per gaudir de la posta de sol des del pont U Bein. Nit a Mandalay.

29 DES.- Mandalay. Vol a Bagan
Després de l’esmorzar sortida cap a l’aeroport i vol a Bagan.
Arribada i inici de les visites per la pagoda de Shwezigon, el temple de Htilominlo, el Monestir de Nathtaukkyaung, el Temple d’Ananda (l’obra mestra de Bagan), el Temple Gubyaukgyi (amb les millors pintures murals del segle XI de peu i reclinades ), el temple de Dhamayangyi (el temple de maons més gran i més fi de Bagan) el temple de Sulamani, (segle XII) i el taller de lacats (únic de Bagan).
Finalment a última hora prendrem unes barques per navegar pel riu Ayeyarwaddy i gaudir de les vistes de la posta de sol.

30 DES.- Bagan. Tarda de visites amb bicicleta elèctrica
Esmorzar i sortida per visitar la pagoda Lawkananda amb unes fabuloses vistes cap al riu Ayeyarwaddy. Continuació de les visites al temple de Payathonezu, que conté unes interessants pintures murals, el temple de Nagayon del segle XI i el temple de Apyeyadanar.
A la tarda, tour en bicicletes elèctriques passant per senders que ens permetran sortir de les rutes més transitades. Observació de la posta de sol i tornada a l’hotel.

31 DES.- Bagan. Vol a Heho i trasllat al Llac Inle (navegació)
A primera hora del dia, trasllat a l’aeroport i vol a Heho. A l’arribada, trasllat a l’llac Inle i excursió en barca pel llac, navegant entre els poblats flotants dels Intha.

El llac està situat al centre de l’estat de Shan, a 30 km de Taunggy i a 875 metres sobre el nivell del mar. Té 22 km de llarg per 10 d’ample i té un clima relativament fresc, molt diferent a les altes temperatures de les terres baixes. La petita ciutat de Yaunghwe és el punt de partida per a les excursions al llac. Per fer-les s’empra una barca que solca els estrets canals d’aigua entre les terres conreades i les típiques cases de fusta.

01 GEN.- Llac Inle. Excursió a Indein
El primer dia de l’any matinarem per navegar en penombra del Llac Inle i veure l’alba del primer dia del 2019.
Després de veure el despertar del llac ens dirigirem a un restaurant del llac per esmorzar. A continuació sortirem per visitar les pagodes de Indein, cobertes per vegetació i amb més de 500 anys d’antiguitat. De tornada a l’hotel visita d’alguns tallers d’artesania de seda natural. Tarda lliure.

02 GEN.- Inle – Navegació fins Phekhone i trasllat a Loikaw
Al matí, esmorzar a l’hotel. Navegació en barca fins al poble de Sagar, uns 60 km al sud de Nyaung Shwe, parant en algun dels mercats setmanals de l’ètnia Pa-O.
La navegació s’inicia en un extrem del llac, creuant-en tota la seva extensió fins a arribar a la seva part més estreta, on seguirem descendint fins arribar a Sagar. És una bona oportunitat per allunyar-nos de les zones més transitades del llac i tenir una idea clara de com viuen els pobles de les muntanyes i el llac. En Sagar, visita del poble i l’antiga pagoda de Tha Gaung.
Seguim descendint en barca fins Phekhone per reprendre el nostre vehicle i creuar les muntanyes fins Loikaw. Arribada a Loikaw a última hora del dia.

03 GEN.- Loikaw. Excursió a Pa Pet (caminada minories Kayah)
Al matí, esmorzar i sortida d’hora en vehicle cap a l’àrea de Pa Pet (1,30 hores), on hi ha cinc petits poblats de l’ètnia Kayah. Caminada seguint els senders que uneixen els poblats per explorar la zona i observar la forma de vida de la minoria Kayah (Padaung) a la vora de l’extinció. L’aspecte més conegut d’aquests pobles, són els anells de bronze que porten les dones en la seva vestimenta tradicional. Dinar tipus pícnic i continuació de la caminada fins al primer poblat per reprendre el vehicle.
Abans de la posta del sol, retorn a Loikaw per veure l’espectacle des de la part més alta d’alguna de les pagodes i trasllat a l’hotel. Allotjament a Loikaw.

04 GEN.- Loikaw. Vol a Yangon
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per volar a Yangon. Arribada i trasllat a l’hotel. Inici de les visites explorant el barri Colonial, amb la seva particular arquitectura, visitant la desgastada i antiga oficina de correus, el carrer Pansodan amb interessants edificis colonials i caminarem fins al pont Pansodan per obtenir unes bones vistes. Continuarem caminant fins a la Cort Suprema i el Jardí Mahabandoola, incloent el Monument a la Independència, al cor del centre de la ciutat.

La Pagoda de Kyaukhtatgyi és un animat lloc de culte amb un Buda reclinat de 70 metres de llarg com a peça central. Hi ha una mena de laberint dins de l’estupa, amb aparadors de vidre que contenen les antigues relíquies i artefactes, petites estupes de plata i or, etc.
Finalment, visitarem la pagoda de Shwedagon – una de les meravelles del món. Allotjament a Yangon.

05 GEN.- Yangon. Vol de tornada a Ciutat d’origen
Esmorzar i inici de les visites per la Little India Town, al llarg del carrer Shwebon Thar. Després de la visita ens dirigim al Bogyoke Market, on hi haurà temps lliure per recórrer les desenes de llocs i botigues d’artesanies i altres béns. Finalment passejarem per Chinatown i temps lliure per dinar. Retorn a l’hotel i trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a ciutat d’origen. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 15 persones 2.070 €
En base a grup de 11 a 15 persones (4 Primeres Places) 1.960 €
En base a grup de 6 a 10 persones 2.210 €
En base a grup de 6 a 10 persones (4 Primeres Places) 2.090 €
Suplement Habitació Individual 280 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
 GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Mandalay / Bagan / Heho i Loikaw / Yangon.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local especialista de parla anglesa en la regió de Loikaw.
Totes les visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades als monuments a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Birmània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació