Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una ruta que permet descobrir la realitat de Botswana, un país ocupat en la seva major part pel desert del Kalahari, excepte la zona nord del país, i travessat pel riu Okavango. Conegut com el riu perdut, ja que es perd en el desert, el delta que forma abans d’arribar al Kalahari és un oasi natural on troben refugi milers d’animals i és la llar d’espècies endèmiques de la zona.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2018 DES DE JOHANNESBURG
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 JOHANNESBURG – KALAHARI Tenda
2 BOSQUIMANS DEL KALAHARI E / D / S Tenda
3 KALAHARI – DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
4 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
5 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
6 DELTA DE L’OKAVANGO – MAUN E / D / S Bungalow
7 MAUN – RN MOREMI E / D / S Tenda
8 RN MOREMI E / D / S Tenda
9 RN MOREMI – RN SAVUTI E / D / S Tenda
10 RN SAVUTI E / D / S Tenda
11 RN SAVUTI – MAUN E / S Bungalow
12 MAUN – MAKGADIKGADI PANS B / S Tenda
13 MAKGADIKGADI PANS – RIU CHOBE – VICTORIA FALLS E / D / S Lodge
14 VICTORIA FALLS E Lodge
15 VICTORIA FALLS – FRANCISTOWN E / D / S Tenda
16 FRANCISTOWN – JOHANNESBURG E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / BRUNCH = B / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Johannesburg – Kalahari
Trobada del grup al Johannesburg lodge i sortida cap a Lobatse a la frontera amb Botswana a les 06.30 hores. Un cop realitzats els tràmits fronterers, passarem per una zona que presumeix d’una important història, ja que arribarem a les vastes planes del Kalahari. Cobrirem força distància en el dia d’avui abans d’arribar al nostre campament, situat en les rodalies de Kang. Un cop muntades les tendes de campanya i la resta del campament, gaudirem d’un passeig per les planes. Allotjament. Dinar i sopar per compte propi.

Dia 2.- Boiximans del Kalahari
Després de l’esmorzar Ens despertarem d’hora per contemplar un espectacular alba al Kalahari, per, a continuació, gaudir d’un magnífic bufet al campament abans de continuar a la ciutat fronterera de Ghanzi. Ghanzi és la llar d’alguns dels últims boiximans tradicionals, i és aquí on anem a gaudir aprenent sobre el desert al costat d’aquestes persones tan fascinants. La nostra experiència inclou una caminada per la zona (bush walk).

Dia 3.- Kalahari – Delta de l’Okavango
Esmorzar. Recorrerem la distància que ens separa fins a l’inici del delta de l’Okavango. Després, continuarem fins al nostre campament mitjançant la navegació primer en llanxes i, a continuació, en els tradicionals “mokoros”. Arribada al campament, on passarem els propers dies explorant l’àrea, i situat en una zona exclusiva del parc.

Dies 4 a 5. Delta de l’Okavango
Dies dedicats a l’exploració del delta de l’Okavango mitjançant els mokoros i a peu. Aquesta regió és realment una de les meravelles de la naturalesa que alberga una àmplia varietat de flora i fauna en autèntic estat natural, ja que la mà de l’home gairebé no ha influït en ella. Opcionalment, els clients que ho triïn poden realitzar amb l’avioneta un sobrevol del parc, en qualsevol de les successives parades que realitzarem a Maun. Pagament directe d’aquesta activitat, preguem ens consultin tarifes en cas d’estar interessats.

Dia 6.- Delta de l’Okavango – Maun
Abandonarem el Okavango amb destinació a Maun, realitzant el trajecte al revés, primer els “mokoros” per, a continuació, agafar les llanxes de tornada. Un cop a Maun, ens traslladarem al Lodge per gaudir d’una tarda de relax.

Dia 7.- Maun – RN Moremi
Abans de marxar de Maun, abasteceremos el vehicle especialment preparat per a safaris, ja que en els pròxims dies realitzarem la part de la ruta més destinada al safari pròpiament dit, en aquesta àrea de reserva encadenades i on habita una gran varietat d’animals. En el dia d’avui acamparem a la zona coneguda com “3rd Bridge”.

Dia 8.- RN Moremi
Dia destinat a la realització de game drives a la reserva de Moremi, un al matí i un altre a la tarda. Acampada en un paratge situat a prop de la porta nord de la reserva.

Dia 9.- RN Moremi – RN Savuti
Un dia més destinat a la realització de games drive al matí i tarda, aquesta vegada recorrent la reserva de Savuti. Acamparem en una zona on hi haurà oportunitat d’albirar animals d’hàbits nocturns.

Dia 10.- RN Savuti
Un dia més destinat a la realització de game drive a Savuti.

Dia 11.- RN Savuti – Maun
Abandonarem al matí la zona, realitzant el nostre últim game drive a l’àrea. Acabarem el recorregut d’avui al Lodge de Maun, per relaxar-nos novament després de tants dies immersos en la naturalesa salvatge. En el dia d’avui el dinar serà lliure a la ciutat de Maun.

Dia 12.- Maun – Makgadikgadi
En el dia d’avui no tindrem pressa a abandonar el nostre allotjament; gaudirem de les instal·lacions que ofereix el Lodge i reposarem forces gràcies a un copiós “Brunch”. Més tard, partirem en direcció a l’est amb destinació al salar de Makgadikgadi. A més del paisatge auster, podrem admirar aquestes fantàstiques depressions, ben conegudes per l’abundància d’aus i altres animals adaptats a la vida al desert. Explorarem la regió a la recerca de Sprinboks, Gemsbkos i altres espècies úniques. Acampada al mig del salar, on podrem admirar una espectacular nit estrellada.

Dia 13.- Makgadikgadi – Riu Chobe – Victoria Falls
Continuarem la nostra travessia en direcció nord, deixant enrere les depressions àrides per assolir al poderós riu Chobe. L’àrea del Chobe és conegut per les rajades d’elefants més multitudinàries d’Àfrica, que baixen a beure al riu de la mateixa manera que molts altres animals. Gaudirem a la tarda d’un creuer en vaixell, lliscant a prop dels bancs amb els que esperem ser capaços d’apropar-nos a aquests animals des del riu per a la seva visualització. Després del nostre creuer en vaixell, creuarem la frontera i seguirem el nostre camí fins al Lodge de Victoria Falls, que està situat al centre, a prop de les cataractes i d’altres atraccions.

Dia 14.- Victoria Falls
Dia complet per visitar les cataractes i poder participar opcionalment en alguna de les múltiples activitats que s’ofereixen al visitant; ràfting, salt de pont, sobrevol panoràmic, etc. són algunes de les més populars. Ja sigui explorant un mateix a peu o llogant una bicicleta, la capital de l’aventura a l’Àfrica no deixarà indiferent a ningú.

Dia 15.- Victoria Falls – Francistown
A l’hora acordada, sortida de tornada a Botswana, amb destinació a Francistown. Completat el cercle imaginari en el mapamundi, acamparem per última vegada amb el grup.

Dia 16.- Francistown – Johannesburg
Retorn a Johannesburg, amb arribada prevista al vespre. Arribada a Johannesburg i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.995 €
Suplement Sortides Acomodació Superior 700 €
Suplement Temporada Alta (Juliol a Desembre) 100 €
  GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recorregut en vehicle 4×4 adaptat per a llargues travessies i safaris amb capacitat per a 17 passatgers i preparat com a campament mòvil.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle 4×4 obert per a les activitats descrites.
Visites i excursions detallades a l’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Game Drives en mokoros al Delta de l’Okavango.
Conductor-guia i cuiner.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, taules, cadires, material de cuina…).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals. 
Trasllats aeroport – punt de trobada o finalització – aeroport.
Nits d’hotel a l’inici o final del programa, en cas de no conexionar amb els horaris dels vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades o opcionals.
Sac de dormir ni tovallola (obligatoris) i coixí (opcional).
Visats.
Propines.
Taxes locals ni taxes d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
21 setembre, 2016

Botswana permite disfrutar de fauna salvaje en cada rincón. Es una experiencia fantástica, no sólo poder ver tantísimos animales, sino hacerlo en paisajes preciosos como el Delta del Okavango o el Río Chobe.

17 març, 2017

Ha estat un viatge fantàstic!
Botswana és natura en estat pur. El Kalahari, el Delta de l’Okavango, el Riu Chobe on vam veure molts elefants a la vora de l’aigua, les increïbles Cascades Victòria… un viatge recomanable per qui li agradi la natura i els animals

Deixar un comentari

Classificació