Amèrica del Sud
Destinació
En grup
Tipus de viatge
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

En aquesta ruta tindrem l’oportunitat de descobrir diferents i variades zones d’aquest enorme país, amb diversitat de paisatges com l’Amazones o els Lençois Maranhenses, a més de gaudir de la cultura carioca i de la seva gent a Rio de Janeiro i Salvador de Bahia.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A RIO DE JANEIRO Hotel
2 RIO DE JANEIRO E Hotel
3 RIO DE JANEIRO E Hotel
4 VOL RIO DE JANEIRO / MANAUS E Hotel
5 MANAUS. EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Barco
6 EXPEDICIÓ AMAZONES E / D / S Barco
7 EXPEDICIÓ AMAZONES – MANAUS E / D Hotel
8 VOL MANAUS / SAO LUIS DE MARANHAO E Hotel
9 SAO LUIS DE MARANHAO – LENÇOIS MARANHENSES E Pousada
10 LENÇOIS MARANHENSES E Pousada
11 LENÇOIS MARANHENSES – SAO LUIS DE MARANHAO. VOL A SALVADOR DE BADIA E Hotel
12 SALVADOR DE BADIA E Hotel
13 SALVADOR DE BADIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
OPCIÓ LODGE AMAZONES
5 MANAUS. LODGE AMAZONES E / D / S Lodge
6 LODGE AMAZONES E / D / S Lodge
7 LODGE AMAZONES – MANAUS E / D Hotel
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D/ SOPAR = S

* Consultar opció Lodge Amazones i la possibilitat de realitzar una extensió al final de la ruta a Praia do Forte o a Foz do Iguaçú en la fitxa tècnica del viatge.

DIA 1.- ARRIBADA A RIO DE JANEIRO
Arribada a l’aeroport de Rio de Janeiro i trasllat a l’hotel. La ciutat carioca té una màgia especial, ofereix al viatger una gran varietat de visites turístiques i un ampli programa d’activitats d’oci.

DIA 2.- RIO DE JANEIRO
Al matí, veurem els llocs més famosos i els més bells paisatges de Rio. Visitarem la principal icona de la ciutat i una de les set meravelles del món modern, el Crist Redemptor, amb accés amb tren a través de l’exuberant bosc de Tijuca. Després d’això, anem al mirador Pa de Sucre, on gaudirem d’una de les millors panoràmiques de Rio de Janeiro. L’ascens i descens per arribar al cim del mirador es realitza a través d’un telefèric tradicional. Després tornada a l’hotel.

DIA 3.- RIO DE JANEIRO
Avui descobrirem l’estil únic de vida dels carioques. Comencem el recorregut amb una passejada fins a l’estació més propera on prendrem el metro durant 15 minuts. Caminant, visitarem el centre històric i comercial de Rio, destacant la catedral metropolitana de São Sebastião i el barri Saara. Tindrem l’oportunitat de conèixer els costums, el comerç i l’alegria de la gent Carioca. A continuació, ens aturarem per degustar un deliciós suc natural a força de fruites tropicals. Retorn a l’estació de metro per dirigir-nos a la parada més propera a l’hotel, des d’on caminarem.

DIA 4.- VOL RIO DE JANEIRO / MANAUS
Trasllat a l’aeroport de Rio de Janeiro per embarcar cap a l’aeroport de Manaus, la capital de l’amazona brasilera i centre neuràlgic de totes les excursions a la selva amazònica. El trasllat finalitzarà a l’hotel on ens allotjarem. Resta del dia lliure. Podem visitar el Teatre Amazones, el Mercat i el port de Manaus.

DIA 5.- ​​MANAUS. EXPEDICIÓ AMAZONES
Al matí, començarem l’expedició pel Riu Amazones des del port de Manaus, utilitzant un vaixell particular que ens portarà i allotjarà durant els següents 3 dies. A l’inici del viatge, arribarem al “encontro das aguas”, lloc en què s’ajunten sense barrejar-les aigües del Riu Negre i del Riu Solimoes. Després passejarem en petites embarcacions pel riu, pescant piranyes i observant caimans. Allotjament al vaixell en hamaques.

DIA 6.- EXPEDICIÓ AMAZONES
Durant la segona jornada d’expedició al Riu Amazones, continuarem rumb al Riu Negre, per arribar a la regió d’Acajatuba. Allà visitarem la comunitat Acajatuba, on observarem els costums i artesania dels nadius. Més tard ens banyarem amb dofins en un entorn natural i farem un passeig en canoa que finalitzarà a la platja per gaudir d’un rostit a la llum de la lluna (o al vaixell si el nivell del riu és alt). Allotjament al vaixell en hamaques.

DIA 7.- EXPEDICIÓ AMAZONES – MANAUS
En aquesta tercera jornada d’expedició, després d’esmorzar, farem una caminada per la selva on aprendrem els secrets per sobreviure a la selva amazònica i coneixerem les plantes medicinals de la regió. Baixarem pel riu fins trobar el museu del cautxú, on ens explicaran la importància històrica d’aquesta substància per a la regió. El trasllat finalitzarà al port de Manaus.

DIA 8.- VOL MANAUS / SAO LUIS DE MARANHAO
Al matí, trasllat cap a l’aeroport de Manaus per embarcar en el vol amb destinació Sao Luis de Maranhao, la capital de l’estat de Maranhao. Arribada i trasllat al nostre allotjament. El centre històric de la ciutat va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la seva magnífica arquitectura colonial.

DIA 9.- SAO LUIS DE MARANHAO – LENÇOIS MARANHENSES
Sortirem al matí amb destinació Barreirinhas. En ruta pararem per descansar a Rosario o Morros, abans d’arribar a Barreirinhas. Ens rebrà el guia local i sortirem en un vehicle 4×4 per començar l’excursió al Parc Nacional de Lençois Maranhenses. Retorn a Barreirinhas i allotjament.

DIA 10.- LENÇOIS MARANHENSES
Després d’esmorzar, sortida amb llanxa pel Riu Preguiças, passant per l’APA (Àrea de Protecció Ambiental) de Preguiças i pels pobles de Mandacaru (Farol Preguiças) i Caburé.

DIA 11.- LENÇOIS MARANHENSES – SAO LUIS MARANHAO. VOL A SALVADOR DE BADIA
Al matí tornada per carretera a l’aeroport de Sao Luis per volar a Salvador de Bahia. Salvador és el bressol de la cultura afro-brasilera i ofereix al visitant una gran riquesa popular gràcies a la seva cuina i música; a més de l’actitud alegre dels seus habitants. La pousada està situada al costat del Pelourinho, el centre de la ciutat de Salvador. Es tracta del major conjunt arquitectònic d’Hispanoamèrica i el punt de trobada de la gent local.

DIA 12.- SALVADOR DE BADIA
Durant el matí, farem una visita a peu al centre històric, on és possible observar diferents llocs que representen la cultura i l’art de la ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per prendre part en altres activitats opcionals, com un recorregut panoràmic per conèixer la resta d’aquesta interessant ciutat.

DIA 13.- SALVADOR DE BADIA. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.865 €
Suplement Habitació Individual 500 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 14
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en vehicle privat indicats al programa.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Allotjaments categoria standard 3* a pousadas i hotels.
Visites incloses amb guia privat de parla hispana.
Excursions i activitats indicades a l’itinerari.
Expedició en barco amb acomodació en hamacas pel riu Amazones amb guia privat, o estada en Lodge a Amazonas amb guia regular i pensió completa (begudes no incloses).
Suport telefònic d’emergència 24 hores per part del nostre corresponsal (amb Whatsapp en espanyol i anglès).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Alimentació no especificada en el quadre.
Excursions i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació