Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Bulgària és un país on la muntanya és present en la cultura i en els esperits, amb altes muntanyes com Rila i Pirin que arriben gairebé als 3000 metres. El massís de Rila té un fort caràcter alpí i magnífics boscos. Els pics de la regió de Maliovitsa competeixen per la seva grandària i bellesa amb els del massís veí, el Pirin, orgullós dels seus relleus pintorescos de marbre blanc. La part nord de Pirin és un parc nacional declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per l’excepcional riquesa dels seus ecosistemes i boscos, en els quals algunes espècies tenen més de 1000 anys. El clima continental amb influència mediterrània crea uns hiverns freds amb molta neu. En aquesta època de l’any els dos massissos es converteixen en un terreny perfecte per a la pràctica de les raquetes de neu.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA Hotel
2 PIC MUSALA – GOVEDARTSI E / P / S Hotel familiar
3 REGIÓ DE MALIOVITSA – GOVEDARTSI E / P / S Hotel familiar
4 MALIOVITSA – SET LLACS DE RILA – MONESTIR DE RILA E / P / S Hotel rural
5 MONESTIR DE RILA – DÓBARSCO – GORNO DRAGLISHTE E / D / S Casa rural
6 PIC BEZBOG – REGIÓ DEL PIC POLEZHAN – GORNO DRAGLISHTE E / P / S Casa rural
7 ESTACIÓ D’ESQUÍ SHILIGARNIKA – REGIÓ PIC VIJREN – SOFIA E / P / S Hotel
8 SOFIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Arribada a Sofia
Arribada a Sofia. Trasllat a l’hotel i allotjament. Nit a Sofia.

Dia 2.- Pic Musala – Govedartsi
Esmorzar i trasllat fins a l’estació de muntanya més antiga a Bulgària, Borovets (1.350 m). Pujada en telefèric prop del Pic Yastrebets (2.369 m). Aquí, si les condicions meteorològiques ho permeten, iniciarem l’ascensió cap al punt més alt de Bulgària i de tota la Península Balcànica, el Pic Musala (2.925 m). La pujada dels últims 150 metres és una cresta empinada i estreta, equipada amb un cable. Descens fins al refugi Yastrebets, on trobarem el telefèric per tornar fins al punt de partida. Arribada i trobada amb el nostre vehicle. Trasllat cap al poble de Govedartsi. Sopar i allotjament en un hotel familiar.

Dia 3.- Regió de Maliovitsa – Govedartsi
Jornada d’exploració pels circs glacials de Maliovitsa. Partint del centre de formació de Maliovitsa, caminada circular fins als llacs Stráshnoto i Yónchevo. Retorn a l’estació hivernal, trasllat a Govedartsi i allotjament al mateix hotel.

Dia 4.- Maliovitsa – Set llacs de Rila – Monestir de Rila
Comencem amb un trasllat d’hora al matí. Caminada cap al circ dels Set Llacs de Rila, una regió de particular bellesa alpina. Descens fins a Paníchishte. Trobada amb el nostre vehicle i trasllat fins al Monestir de Rila en les rodalies ens allotgem.

Dia 5.- Monestir de Rila – Dóbarsco – Gorno Draglishte
Després d’esmorzar, visita del santuari ortodox més important de Bulgària, fundat al segle X i classificat com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Sorprenen l’esplèndida arquitectura, els frescos expressius i els nombrosos tresors de l’art religiós: testimonis de la importància que va tenir el monestir com a centre cultural durant els segles. Caminada de 2 hores pels boscos pertanyents al parc natural del Monestir. Trasllat de 2 hores cap Dóbarsco, poble autèntic on vam visitar l’antiga església de frescs impressionants. Curt trasllat fins al poble de Gorno Draglishte on ens allotgem durant 2 nits en una casa rural.

Dia 6.- Pic Bezbog – Regió Pic Polezhan (2851m) – Gorno Draglishte
Esmorzar i trasllat fins al punt de partida de la primera ascensió de Pirin. Prendrem un telecadira que ens deixarà a les faldilles del Pic Bezbog (2645m). Caminada fins al Pic Polezhan. Es pot escollir entre diversos itineraris en funció de com estiguin les condicions de la neu. A la tarda, passeig pels carrerons del casc antic de Bansko i visita de l’església de la Santíssima Trinitat. Aquest poble amb cases d’arquitectura típica, petits museus i particular gastronomia local s’ha convertit en l’estació d’esquí més important de Bulgària. Retorn a Gorno Draglishte i allotjament a la mateixa casa rural.

Dia 7.- Estació d’esquí Shiligarnika – Regió Pic Vijren (2914m) – Sofia
Partim des de l’estació d’esquí de Shiligarnika (1.700 m) per a un passeig a la regió del pic culminant d’aquest massís, el Pic Vijren (2.914 m). Si tenim visibilitat, gaudirem de vistes irrepetibles cap als espectaculars pics de Pirin del Nord. Retorn al bus i trasllat cap a Sofia. Sopar de comiat.

Dia 8.- Sofia. Trasllat a l’aeroport
Visita de la capital (depenent de l’hora de sortida del vol internacional aquesta visita es farà el primer o l’últim dia). Sofia, amb més de 7000 anys d’història, és una de les ciutats més antigues d’Europa. Els vestigis de diferents èpoques han estat testimonis d’un passat ric i turbulent. Dinar lliure. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 12 persones 780 €
En base a grup de 8 a 9 persones 830 €
En base a grup de 6 a 7 persones 910 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.110 €
Suplement Habitació Individual 100 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en minibús o vehicle segons el número de participants.
Allotjament en hotels familiars, hotel 3* i en casa rural.
Règim de pensió completa (excepte a Sofia).
Guia de muntanya de parla hispana.
Lloguer de raquetes de neu. 
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Begudes i altres extres personals.
Entrades als llocs a visitar.
Telefèrics i telecadira.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació