Àfrica
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Burkina Faso és també l’anomenada Pàtria dels homes dignes. Situats al cor de l’Àfrica Occidental, en aquest itinerari ètnic podem admirar la diversitat de paisatges, cultura i ètnies que ofereix aquest singular país. Coneixerem l’enigmàtic país Lobi, enclavat en paratges de suaus turons, Els Senuf, dignes hereus de la seva cultura animista, recorrerem els llogarets mossi i gaudirem de l’espectacle visual de les multicolors cases-fortalesa dels gourountsi.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / OUAGADOUGOU Hotel
28 DES OUAGADOUGOU – BOBO DIOULASSO E Hotel
29 DES BOBO DIOULASSO E Hotel
30 DES BOBO DIOULASSO – BANFORA E Hotel
31 DES BANFORA – GAOUA E Hotel
01 GEN GAOUA E Hotel
02 GEN GAOUA – OUAGADOUGOU E Hotel
03 GEN OUAGADOUGOU – TIEBELE – OUAGADOUGOU E Hotel
04 GEN VOL OUAGADOUGOU / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES. Vol Ciutat d’origen / Ouagadougou
Sortida en vol regular amb destinació Ouagadougou fent escala intermèdia a Casablanca o Brussel·les. Arribada, recepció per part del nostre representant en destinació. Trasllat a l’hotel, presentació del grup i explicació de la ruta. Allotjament.

28 DES. Ouagadougou – Bobo Dioulasso
Esmorzar i sortida cap a la capital econòmica del país. Abans d’arribar podrem visitar el llac sagrat dels cocodrils i el Palau Reial de Kokologho. Bobo Dioulasso significa Casa dels Diulas. Ens trobem davant d’una ciutat agradable i tolerant on destaca l’amor que senten per la música de percussió. Allotjament.

29 DES. Bobo Dioulasso
En aquesta ciutat entranyable i cosmopolita destaquem el barri antic, dividit en quatre zones: la zona musulmana, la zona dels forjadors, la animista i la zona dels griot (trobadors). Destaca la casa més antiga del barri, del segle XI, i de la mesquita de tova. Així mateix l’estació de tren del mateix estil sudanès que la mesquita a la plaça Tiéfo Amoro. Els voltants de la ciutat són al seu torn molt interessants amb pobles com Koro, amb els seus fetitxes, l’elaboració artesanal de la ceràmica i els draps tenyits. Allotjament.

30 DES. Bobo Dioulasso – Banfora
Esmorzar i sortida cap a Banfora. Situada entre camps de canya de sucre, palmeres i ceibes trobem aquesta petita ciutat, capital dels senufos. Des Banfora es podrà visitar l’Cascada de Kafiguela, el Llac dels singlots i algun llogaret Senufo. Allotjament.

31 DES. Banfora – Gaoua
Esmorzar. Abans d’arribar a la capital Lobi podrem visitar les enigmàtiques ruïnes de Lopeni. Arribada a Gaoua i visita al museu per poder començar a conèixer a aquest mític poble dels Lobi. Els Lobi conformen una ètnia guerrera que va viure segons les seves pròpies tradicions animistes fins gairebé la meitat del segle XX. Els seus rituals han perdurat fins als nostres dies. Allotjament.

01 GEN. Gaoua
Recorrerem el país Lobi per visitar les “sukalas” o cases castell. Els seus temples i altars de fetitxes són inigualables i si volem podrem parlar amb un “sanador” o amb un sacerdot animista. Allotjament.

02 GEN. Gaoua – Ouagadougou
Esmorzar i sortida cap a Ouagadougou. Avui tindrem temps per visitar la capital de burkina a través del seu museu i la seva village artesanal. Visitarem el Museu Nacional, el Museu de la Música i diversos mercats d’artesania. Allotjament.

03 GEN. Ouagadougou – Tiebele – Ouagadougou
Esmorzar i sortida cap al país Gurunsi. Aquesta zona destaca per les seves úniques construccions de formes cilíndriques i suaus pintades amb dibuixos abstractes que acostumen a ser comparades amb l’arquitectura de Gaudí. Allotjament.

04 GEN. Vol Ouagadougou / Ciutat d’origen
Al matí, sortida del vol de tornada fent escala intermèdia. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.620 €
Suplement grup de 4 a 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 220 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 – 380 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals fent escala intermèdia.
Recorregut en 4×4 per a grups de 4 persones i furgoneta a partir de 5 persones.
Allotjament en hotels i campaments amb esmorzar.
Guia natiu de parla hispana i guies locals a Lobi i Bobo.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Visats (consultar apartat corresponent en la fitxa tècnica).
Entrades.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació