Àsia
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Recorrerem el territori cambodjà amb la llibertat que ens proporciona el viatjar al nostre aire tenint els trasllats en privat entre els diferents punts de la nostra ruta… Cambodja ens sorprendrà amb amabilitat de la seva gent extravertida que no dubtessin a compartir menjar i beguda amb nosaltres. Malgrat el desenvolupament que el país està patint en els darrers anys, Cambodja segueix sent un país eminentment rural i ancorat en tradicions que amb prou feines han canviat. A més de la magnitud i gran bellesa dels seus meravellosos temples el cicle del cultiu de l’arròs marca el caràcter pausat i amable del país captivant a tot aquell que viatja a aquesta destinació. Per als que vulguin allargar una mica el seu viatge podem acabar la ruta realitzant una extensió a Sihanoukville, relaxant-nos a les platges o visitant el Parc Nacional de Ream.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES DEL 01 MAIG FINS EL 30 SETEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SIEM REAP A bord
2 ARRIBADA A SIEM REAP Hotel
3 SIEM REAP E Hotel
4 SIEM REAP E Hotel
5 SIEM REAP – BATTAMBANG E Hotel
6 BATTAMBANG E Hotel
7 BATTAMBANG – SIEM REAP E Hotel
8 SIEM REAP – KOH KER – SRAEM E Hotel
9 SRAEM – STUNG TRANG – KROCHE E Hotel
10 KROCHE – PHNOM PENH E Hotel
11 PHNOM PENH E Hotel
12 VOL PHNOM PENH / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
EXTENSIÓ PLATJA DE SIHANOUKVILLE
11 PHNOM PENH – SIHANOUKVILLE E Hotel
12 SIHANOUKVILLE E Hotel
13 SIHANOUKVILLE E Hotel
14 SIHANOUKVILLE – PHNOM PENH E Hotel
15 VOL PHNOM PENH / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01. Vol Ciutat d’Origen / Siem Reap
Sortida en vol regular amb destinació Siem Reap fent escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 02. Arribada a Siem Reap
Arribada a Siem Reap, assistència i trasllat a l’hotel pel nostre representant en destinació. Siem Reap és el punt de partida per conèixer els Temples d’Angkor i lloc de sortida per realitzar altres excursions. La ciutat es va crear arran de la necessitat de pernoctar per poder visitar els temples per la qual cosa es tracta d’una ciutat plena de serveis turístics. Malgrat això, conserva dos mercats i algun temple antic.

DIA 03. Siem Reap
Esmorzar. Arribada i visita amb guia de parla castellana als Temples d’Angkor. Visita del temple de Ta Prohm i la ciutat de Angkhor Thom, el Bayon, el Baphuon, el Phimeanakas, la Terrassa dels Elefants i la Terrassa del Rei Leprós. Temps lliure per dinar. A la tarda visita de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup on esperarem fins a la posta de sol. Retorn a l’hotel.

DIA 04. Siem Reap
Esmorzar i dia lliure per visitar pel nostre compte els Temples d’Angkor. La ciutat d’Angkor, fundada l’any 889 amb el nom de Yaso-dharapura, va ser la capital de pràcticament tots els regnats Khmer, i està considerada com una de les més esplendoroses civilitzacions de l’Àsia sud-oriental. La jungla es va apoderar de la mítica ciutat i les arrels dels arbres es van fer lloc en els seus murs. Al segle passat tota l’àrea d’Angkor estava cobert per la selva. És una ciutat rogenca, a causa de la pedra sorrenca dels seus edificis, que procedeix de les pedreres de Phnom Kulen, a quatre quilòmetres de l’antiga capital. Els temples construïts aquí, constitueixen un dels universos sagrats més impressionants del món.

DIA 05. Siem Reap – Battambang
Esmorzar i sortida per carretera destí Battambang en un recorregut d’unes 3 hores aprox. Battambang és la segona ciutat de Cambodja pel que fa a extensió. Famosa pels edificis d’arquitectura colonial i les seves cases centenàries que els seus habitants han sabut conservar meravellosament. Als voltants hi ha innombrables temples d’arquitectura Khmery molts poblets on és possible veure la vida tradicional rural dels cambodjans.

DIA 06. Battambang
Esmorzar i dia lliure a Battambang. Aquest dia recomanem contractar una tuc tuc per acostar cap a l’estació del tren de bambú. Allà recomanem prendre el trasllat a la plataforma ferroviària durant 7 km travessant els camps d’arròs fins a la segona estació. Des d’allà podem contractar un altre trasllat fins al temple d’Ek Phnom i tornar posteriorment a Battambang travessant bellíssims paisatges i poblets i visitant les indústries de rotllets, fideus d’arròs, sedes i prohok (pasta de peix fermentat). A la tarda recomanem la visita del temple de Wat Banan i de Phnom Sampeu on esperarem la posta de sol per veure sortir de les coves a centenars de milers de ratpenats. Retorn a l’hotel.

DIA 07. Battambang – Siem Reap
Esmorzar i trasllat per carretera de tornada a Siem Reap. Resta del dia lliure.

DIA 08. Siem Reap – Koh Ker – Sraem
Esmorzar i trasllat fins a l’àrea de temples de Koh Ker en un trajecte d’unes 2 hores i mitja aproximadament. No es troba lluny de Siem Reap, uns 90 km però la carretera que porta a Koh Ker està en mal estat. Arribada i temps lliure per visitar. Koh Ker va ser capital de l’Imperi Khmer al segle X. en aquesta zona podem trobar uns 180 temples en una àrea de 80 km2 on destaca una piràmide esglaonada de 40 metres d’altura. Les ruïnes de Koh Ker estan totalment abandonades a la vegetació convertint-lo en un dels llocs més fascinants del sud-est asiàtic.
Continuació de la jornada destinació a Sraem. Resta del dia lliure. Recomanem la visita del temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers.

DIA 09. Sraem – Stung Trang – Kroche
Esmorzar i al matí trasllat per carretera cap a Kroche via Strung Treng on tindrem temps lliure per visitar. Situada a la confluència entre els rius Mekong i Tonle Sap, va ser un important nus de comunicacions i eix comercial a més de ser una parada obligatòria per als que creuaven la frontera laosiana, situada a 50 km.
Continuem destinació a Kroche on a la tarda es tindrà el trasllat a Kampi per poder prendre pel nostre compte una barca i contemplar a les últimes parelles de dofins d’aigua dolça del riu Mekong. Aquests dofins són també anomenats “dofins d’Irrawaddy” i es calcula que queden unes 60 parelles només.

DIA 10. Kroche – Phnom Penh
Esmorzar i trasllat per carretera cap a Phnom Penh que ens prendrà unes 6 hores aproximadament. Phnom Penh és la capital del país, situada a la confluència dels rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassac. Es tracta d’una ciutat tranquil·la i afable antany considerada com la més preuada capital d’Indoxina pels francesos. Malgrat la seva tràgic passat recent, passejar pels boulevards i admirar la seva arquitectura colonial segueix sent una experiència amb un cert encant que encara no ha aconseguit trencar l’increment del trànsit.

DIA 11. Phnom Penh
Esmorzar i dia lliure a Phnom Penh. La ciutat rep el seu nom del Wat Phnom i significa El turó de Penh. En aquesta capital trobarem influències de l’antic temple Khmer dels segles X al XV així com una dominant influència francesa a causa del colonialisme dels anys 20. Dins de les visites que no podem oblida a la ciutat hi ha el Palau Reial on molts dels edificis es poden visitar. Dins del complex hi ha la Pagoda de plata, situada en els seus jardins.
Davant del Palau real podem visitar el Museu Nacional on destaca la seva col·lecció d’art Khmer. Un altre museu de la ciutat és el Museu Tuoi Sieng o Museu Presó S21 on es pot veure el dolorós recorregut del major genocidi del país.
Una visita a la ciutat no seria completa sense visitar el Mercat o Psah thme que forma una gran X en ple centre de la capital. El Monument a la independència és semblant al que podem trobar en els temples d’Angkor amb forma de flor de lotus i els seus 20 m d’alçada. El mercat nocturn ens donarà l’oportunitat de gaudir de la gastronomia del país i amarar de la seva cultura gaudint de la música en directe que trobem en els seus carrers.

DIA 12. Vol Phnom Penh / Ciutat d’Origen
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora determinada per a realitzar el trasllat a l’aeroport. L’habitació s’ha de deixar a les 12.00 hrs pel que en cas de tenir vol nocturn, es podrà deixar l’equipatge a la sala principal de l’hotel (En cas de desitjar tenir disponible l’habitació durant el dia consulteu-nos el preu). Trasllat a l’aeroport i vol nocturn fent escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 13. Arribada a Ciutat d’Origen
Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels serveis

EXTENSIÓ A PLATGES DE SIHANOUKVILLE

DIA 11. Phnom Pehn – Sihanoukville
Esmorzar i trasllat per carretera a Sihanoukville d’unes 4 hores per carretera. Arribada i resta del dia lliure.

DIES 12 i 13. Sihanoukville
Dies lliures. Platges de sorra blanca, palmeres, illes tropicals molt poc explorades, parcs naturals … La península de Sihanoukville s’està convertint en la zona de descans més visitada del país tant pels turistes com pels cambodjans acabalats. Lloc ideal per gaudir per uns dies de les càlides aigües del golf de Siam abans de tornar a casa.
A 13 km de Sihanoukville trobem el Parc Nacional d’Ream, també anomenat Parc Nacional de Preah Sihanouk, constituït per espectaculars boscos de manglars. Hi trobem gran quantitat de fauna salvatge i platges desertes de sorra blanca. La visita es pot contractar directament en destí i es realitza amb barca i a peu.

DIA 14. Sihanoukville – Phnom Penh
Esmorzar i trasllat per carretera de tornada a Phnom Penh. Allotjament.

DIA 15. Vol Phnom Penh / Ciutat d’origen
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora determinada per a realitzar el trasllat a l’aeroport. L’habitació s’ha de deixar a les 12.00 hrs pel que en cas de tenir vol nocturn, es podrà deixar l’equipatge a la sala principal de l’hotel (En cas de desitjar tenir disponible l’habitació durant el dia consulteu-nos el preu). Trasllat a l’aeroport i vol nocturn fent escala intermèdia. Nit a bord.

DIA 16. Arribada a Ciutat d’Origen
Arribada a la nostra ciutat d’origen i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a 2 persones 1.555 €
En base a 4 persones 1.450 €
Suplement Habitació Individual 200 €
Suplement Sortides 14 al 20 de Juliol 300 €
Suplemento Sortides 21 Juliol al 15 Agost 365 €
Extensió Sihanoukville (en base a 2 persones) 200 €
Extensió Sihanoukville (en base a 4 persones) 180 €
Suplement Habitació Individual a Sihanoukville 120 €
Taxes Aèries (Aprox.) 385 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport, en privat.
Transport terrestre segons itinerari en vehicle privat i amb conductor.
Visita d’un dia a Siem Reap amb guia de parla hispana.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (pagament directe 20 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (140 USD aprox.).
Visites excepte la inclosa a Siem Reap.
Tren o tuc tuc a Battambang ni barca a Kroche.
Disposició de cotxe els dies lliures.
Visites a Sihanoukville pels clients amb extensió.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació