Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem les regions rurals del nord, la seva població, el Mekong i els últims temples perduts. Passarem la nit de cap d’any en una remota població al costat del Mekong, Kroche. Al final, creuarem la frontera de Tailàndia per relaxar-nos a l’illa de Koh Chang.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 26 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / SIEM REAP Vol
27 DES ARRIBADA A SIEM REAP Hotel
28 DES SIEM REAP (TEMPLES D’ANGKOR) E Hotel
29 DES SIEM REAP (TEMPLES D’ANGKOR I TARDA DE VISITES EN BICICLETA) E Hotel
30 DES SIEM REAP – KOH KER – SRAEM E / D Hotel
31 DES SRAEM – TEMPLE DE PREAH VIHEAR – STUNG TRENG – KROCHE E / S Hotel
01 GEN KROCHE – PHNOM PENH E Hotel
02 GEN PHNOM PENH. VISITA PALAU REIAL I MERCATS E Hotel
03 GEN PHNOM PENH – CHAM YEAM – TRAT. FERRY A ILLA KOH CHANG E Hotel
04 GEN ILLA KOH CHANG E Hotel
05 GEN ILLA KOH CHANG E Hotel
06 GEN ILLA KOH CHANG. FERRY I VOLS DE TORNADA E Hotel
07 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’Origen / Siem Reap
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació a Siem Reap via Bangkok. Nit a bord.

27 DES.- Arribada a Siem Reap
Arribada a l’aeroport de Siem Reap i tràmits de visat. Trasllat a l’hotel i allotjament.

28 DES.- Siem Reap (Temples d’Angkor)
Angkor, capital dels khmers, va ser fundada l’any 900 prop del Gran Llac (el Tonle Sap). Va ser saquejada pels Xam d’Annam l’any 1177 i posteriorment va ser reconstruïda i protegida per altes muralles i fossats. Aquesta ciutat santuari (la major d’Indoxina) tenia, en la seva època d’esplendor, 80 quilòmetres quadrats en què hi havia més de 600 temples. Al matí visita als temples de Ta Prohm les parets es troben abraçades per les arrels d’enormes arbres. Continuació visitant la ciutat d’Angkor Thom incloent els temples de Bayon, Baphuon, Pimeanakas, Terrassa del Rei Leprós i Terrassa dels Elefants. Temps lliure per dinar. A la tarda visita de Prasat Kravan, Angkor Wat i Pre Rup. Retorn a l’hotel. Allotjament.

29 DES.- Siem Reap (Temples d’Angkor, tarda de visites amb bicicleta)
Al matí ens vam traslladar a 37 km de Siem Reap per visitar el temple de Banteay Srei, considerat la joia de la corona dels temples d’Angkor, per les seves minuciosos detalls en els seus relleus. Retorn a l’àrea d’Angkor visitant l’interessant museu de les mines i el temple de Banteay Kdei. Temps lliure per dinar davant l’estany de Sres Srang.
A la tarda farem un recorregut amb bicicleta que iniciarem després de la visita al temple de Bantay Samre, també anomenat “el petit Angkor Wat”. Arribarem a la base de la muntanya de Phnom Bok. Pujarem a peu per les empinades escales per contemplar des de dalt una magnífica panoràmica de tota l’àrea. Descens i continuació amb bicicleta per una carretera que discorre entre bells paisatges i poblets que semblen de la Cambodja profunda fins Ron Ta Ek on ens estaran esperant els cotxes per tornar a l’hotel.

30 DES.- Siem Reap – Àrea temples Koh Ker – Sraem (220 km)
Trasllat per carretera fins a l’àrea de temples de Koh Ker, visitant en ruta el temple de Beng Mealea. Després d’explorar Koh Ker gaudirem d’un dinar tipus picnic. A la tarda, continuació fins Sraem. Arribada a l’hotel. Allotjament.

31 DES.- Sraem – Preah Vihear – Stung Treng – Kroche (350 km)
Al matí, visita de l’espectacular temple de Preah Vihear del qual es diu que té les vistes més espectaculars de tots els temples khmers. A continuació trasllat per carretera fins Stung Treng, on creuarem el riu Mekong per seguir-lo en el seu recorregut fins Kroche. Temps lliure per dinar. Arribada a l’hotel. Allotjament i sopar.

01 GEN.- Kroche – Phnom Penh (300 km)
Al matí trasllat fins al Parc Nacional dels Dofins per recórrer la zona en una petita embarcació a la recerca dels últims dofins d’aigua dolça. Trasllat per carretera fins a Kampong Cham. Visita del temple de Wat Nokor i dels turons de Phnom Pros i Phnom Srei. Continuació per carretera a Phnom Penh. Temps lliure en ruta per dinar. Arribada a l’hotel. Allotjament.

02 GEN.- Phnom Penh (Visites al Palau Reial i mercats)
Esmorzar i dia de visites. Phnom Penh és la capital de Cambodja. Situada a la confluència dels rius Mekong, Tonle Sap i Tonle Bassac. És una ciutat tranquil·la i afable antany considerada com la més preuada capital d’Indoxina pels francesos. Malgrat la seva tràgic passat recent, passejar pels boulevars i admirar la seva arquitectura colonial segueix sent una experiència amb un cert encant que encara no ha aconseguit trencar l’increment de vehicles a motor. Visita del Palau Reial i de la Pagoda de Plata. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita al museu del genocidi o presó de Tuol Sleng (S21), al mercat central i mercat Rus. Retorn a l’hotel. Allotjament.

03 GEN.- Phnom Penh – Cham Yeam – Trat – Ferri a Koh Chang (340 km)
A primera hora trasllat fins al punt fronterer de Koh Kong. Tràmits de frontera i un cop a Tailàndia, els esperessin per traslladar fins a l’illa de Koh Chang. El guia els acompanyarà fins al check point de Cambodja. A partir d’aquest punt, hauran de traslladar l’equipatge i caminar uns 200 metres fins a les oficines duaneres de Tailàndia. Després d’omplir el formulari d’entrada, es trobessin amb el nostre representant a Tailàndia que els esperarà amb un vehicle per a traslladar-los fins a la ciutat de Trat i continuació fins al moll de Laem ngop. Deixarem el vehicle i embarcarem al ferri que ens portarà a l’illa (40 minuts). Arribada i trasllat a l’hotel.

04 i 05 GEN.- Koh Chang
Dies lliures a l’illa. Allotjament.

06 GEN.- Koh Chang – Ferri i vol a Bangkok. Vols de tornada
Esmorzar i a l’hora acordada ferri i trasllat a l’aeroport de Trat per volar a Bangkok. Un cop a Bangkok embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

07 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 1.980 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.090 €
Oferta 4 Primeres Places de Inscripció – 100 €
Suplement Habitació Individual 520 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol regional de connexió Bangkok / Siem Reap.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Traslllats segons itinerari.
Guia local de parla hispana a Camboya i guia acompanyant de parla anglesa a Tailàndia.
Excursions i visites segons itinerari (entrades no incloses).
Serveis especials a Kroche.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat Cambodja (pagament directe 30 USD aprox.).
Visites i/o excursions opcionals.
Guia a Tailàndia.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació