Amèrica del Nord
Destinació
22 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Durant aquest impressionant viatge entre Calgary i Whitehorse gaudirem de l’espectacular paisatge de l’oest i nord-oest de Canadà. Els parcs de Banff i Jasper a les espectaculars rocoses, la interminable tundra al llarg de l’autopista Dempster amb les muntanyes Tombstone, la carretera de muntanya més famosa a Amèrica del Nord coneguda com “Top of the World Highway to Alaska” … Després trobem el Parc Nacional de Kluane amb grans camps de glaceres i les muntanyes costaneres amb cascades i arbres gegants. Gaudirem d’aquests magnífics paisatges durant les nostres caminades i acampades.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A CALGARY S Hotel
2 CALGARY – PN BANFF E / P / S Acampada
3 PN BANFF E / P / S Acampada
4 PN BANFF – PN YOHO E / P / S Acampada
5 PN YOHO E / P / S Acampada
6 PN YOHO – PN JASPER E / P / S Acampada
7 PN JASPER E / P / S Acampada
8 PN JASPER – CALGARY E / S Hotel
9 CALGARY. VOL A WHITEHORSE Hotel
10 WHITEHORSE – DEMPSTER HIGHWAY E / P / S Acampada
11 TOMSTONE MOUNTAINS E / P / S Acampada
12 DEMPSTER HIGHWAY – DAWSON CITY E / P / S Acampada
13 DAWSON CITY E / P / S Acampada
14 DEMPSTER – TOP OF THE WORLD HIGHWAY E / P / S Acampada
15 KLUANE SHEEP MOUNTAIN E / P / S Acampada
16 a 17 HAINES JUNCTION (PN KLUANE) E / P / S Acampada
18 PN KLUANE – RIU  TATSHENSHINI E / P / S Acampada 
19 CAMPING MILLION DOLLAR FALLS – HAINES (ALASKA) E / P / S  Acampada
20 HAINES – SKAGWAY E / P / S Acampada 
21 SKAGWAY – WHITEHORSE E / P / S  Acampada
22 WHITEHORSE  –  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A CALGARY
Arribada, recepció i trasllat a l’hotel amb el “shuttle bus”. Ens trobarem amb el guia i ens explicarà detalls de la ruta. Sopar a l’hotel.

DIA 2.- CALGARY – PN BANFF
Esmorzar i conducció fins al parc nacional on acamparem 02 nits en els seus boscos. Farem una petita caminada per la vora del Llac Minnewanka.

DIA 3.- PN BANFF
Dia complet de caminada per explorar la zona. Una de les caminades ens porta fins a un petit llac al qual vam arribar després de caminar aprox uns 7,5 km amb un desnivell positiu de 725 metres. Si caminem uns 2 km més arribem a un pas de muntanya a una alçada de 2.470 m.
A la tarda ens podem quedar al campament o bé caminar pels carrers concorreguts de Banff.

DIA 4.- PN BANFF – PN YOHO
No ens podem perdre el meravellós paisatge que envolta el Llac Louise. El guia ens suggereix una curta però empinada caminada de 7,5 km amb un desnivell de 600 metres fins a un mirador, però si caminem durant 2 km més arribem al punt més alt.
Conduirem un curt trajecte en el flanc occidental de les Rocoses, fins arribar al PN Yoho, on muntarem el campament sota els pins abans de visitar Takakkaw Falls, Espiral Tunnel i altres atraccions.

DIA 5.- ​​PN YOHO
Avui tindrem l’oportunitat de gaudir d’un ràfting pel riu Kicking Horse, a l’àrea de Golden a British Columbia, zona on es practiquen molts esports d’aventura.
Caminar és una alternativa sinó volem fer ràfting, entre l’elecció de senders el guia els proposarà un trek de 18 km a través d’uns passos de muntanya plens de flors a una alçada de 1.830m i 2.180m amb una espectacular vista del llac Emerald

DIA 6.- PN JASPER
Parades freqüents i excursions curtes al llarg de la Icefields Parkway de camí cap al cor de les Muntanyes Rocalloses, com Peyto Lake i Bow Summit.
En els camps de gel de Columbia grans glaceres es converteixen en rius que eventualment arriben març oceans diferents. La glacera Saskatchewan és el que observem millor després de caminar 2,5 km per una cresta ventosa a una alçada de 2.260 m. Acamparem a prop de la ciutat de Jasper.

DIA 7.- PN JASPER
Jornada amb moltes possibilitats des nedar, picnic al llac Pyramid, bici de muntanya, piragüisme, etc. També podem unir-nos al guia per fer un trekking per la zona del Llac Maligne: uns 8 km amb un desnivell de 460m si pugem cap als turons, a una altitud de 2.150m. Es pot arribar a un pic de 2.790m amb vistes a aquest magnífic llac.

DIA 8.- PN JASPER – CALGARY
Les cataractes de Mighty Athabasca són una de les atraccions d’aquest parc. Els senders prop dels camps de gel de Columbia comencen en la línia d’arbres i són especialment gratificants gràcies a les seves magnífiques vistes de les glaceres i els voltants.
La nostra caminada d’avui és d’uns 11 km, amb un desnivell de 335 metres, a través del pas de Wilcox a 2.375m. Després del dinar ens vam traslladar a Calgary on passarem la nit en un hotel.

DIA 9.- CALGARY – WHITEHORSE
Avui volarem a Whitehorse (Yukon), on farem nit en un hotel.

DIA 10.- WHITEHORSE – DEMPSTER HIGHWAY
Ens dirigim amb el nostre vehicle a través de Carmacks i per la Klondike Highway. Acamparem a prop de la famosa Dempster Highway. 730 km de grava uneixen l’interior del territori del Yukon amb Inuvik, que es troba al delta del riu Mackenzie. Acamparem en un bonic càmping a la base de les muntanyes Tombstone.

DIA 11.- TOMBSTONE MOUNTAINS
Avui farem un espectacular trekking a aquest paisatge de tundra, les Tombstone ofereixen un espectacular paisatge lunar. Passarem el capvespre al voltant del foc.

DIA 12.- DEMPSTER HIGHWAY – DAWSON CITY
Deixem aquesta àrea notable i vam viatjar cap a la famosa ciutat de Dawson, la històrica ciutat de la febre de l’or i bressol de moltes llegendes. Després d’una dutxa visitarem el conegut casino Diamond Tooth Gerties Gmbling Hall, on es fan espectacles de can can.

DIA 13.- DAWSON CITY
Dia per descobrir Dawson City, les cabanes de Jack London i Robert Service, escriptor i poeta, així com el museu.
El punt culminant del dia és la conducció fins Bonanza i El daurat Creeks, on visitarem una mina activa.

DIA 14.- DEMPSTER – TOP OF THE WORLD HIGHWAY
Avui deixem enrere els camps de Klondike, creuant el riu Yukon amb ferri. Vam viatjar via la “Top of the world highway” cap a Alaska, a través de la tundra. Avui passarem per la frontera situada més al nord i per històriques i alhora petites ciutats com Chicken, Action Jackson o Jack Wade.

DIA 15.- KLUANE – SHEEP MOUNTAIN
Via l’autopista d’Alaska creuarem la frontera a Beaver Creek. Conduïm costat les ribes del escènic Llac Kluane. La Muntanya Wallace, més conegut com “Sheep Mountain” serà una de les nostres parades, on podrem detectar el rar color blanc de les ovelles; també hi ha possibilitat de fer un sobrevol en helicòpter per una glacera.

DIES 16 a 17.- HAINES JUNCTION (KLUANE NP)
Haines Junction és la porta d’entrada al Parc Nacional de Kluane.
Establim el nostre campament base aquí i explorarem l’immens escenari del parc durant els pròxims dies. Una caminada per les altes valls alpines del parc ens ofereix l’oportunitat d’observar la vida salvatge (ovelles, ants, caribús, etc.).
Depenent del nivell d’interès del grup es pot organitzar un espectacular sobrevol per les glaceres del parc (opcional).
Haines Junction és la base de diverses alternatives, aquesta àrea és simplement una aventura en si mateixa.

DIA 18.- KLUANE NP – RIU TATSHENSHINI
Un descens en ràfting pel impressionant Riu Tatshenshini és una altra de les meravelles d’aquest viatge. Acampada a “Million Dollar Falls Campground”.

DIA 19.- MILLION DOLLARS FALLS – HAINES (ALASKA)
Conduïm cap al sud via Haines (Alaska). Creuarem el pas de Chilkat en un paisatge inalterat i continuarem vorejant el riu Chilkat on durant la migració del salmó milers d’àguiles majestuoses es concentren. Passarem la resta del dia davant de la serralada amb el mateix nom coberta per la neu.
Haines és conegut com un important centre de cultura nativa Tilingit; oodemos visitar el teatre local on es representen cerimònies índies.

DIA 20.- HAINES (ALASKA) – SAKGWAY
Avui creuem el fiord de Lynn amb un ferri, i amb una mica de sort podrem veure balenes, foques, àguiles i els óssos bruns d’Alaska que fan d’aquesta àrea casa seva.
Sakgway fa anys era el camp base per als viatgers de Chilkoot Pass, avui dia segueix sent una ciutat històrica de la febre de l’or. Moltes relíquies ben conservades testimonien la seva colorit passat i el pas del Chilkkot trail per la zona.
A la nit ens podem relaxar i gaudir de l’atmosfera de la febre de l’or en una de les barres històriques, per exemple el “Xarxa Onion Saloon”, que en el passat havia estat un bordell.

DIA 21.- SKAGWAY – WHITEHORSE
Visita de Skagway al matí. Passeig opcional pel famós Whitepass-Railroad.
A l’regresso a Whitehorse pararem al desert més petit del món, Carcross Desert. Admirarem també el Emerald Lake, anomenat en ocasions llac arc de Sant Martí causa de la seva sensacional colorit. Nit en hotel.

DIA 22.- WHITEHORSE
Dia lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Habitació Doble 2.795 €
Suplement Habitació Individual 400 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en Shuttle bus en els aeroports.
Guia expert de parla anglesa durant el viatge.
Allotjaments i àpats segons quadre d’itinerari.
Material comú d’acampada (excepte sac de dormir). Taxes d’acampada.
Vol domèstic Calgary / Whitehorse.
Transport en mini bus o mini van.
Activitats i visites especificades a l’itinerari..
Entrades als parcs nacionals.
Entrada a Diamond Tooth Gerties i al museu de Dawson City.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats o visites no especificades.
Entrades als llocs a visitar no mencionats.
Extres personals como begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació