Amèrica del Nord
Destinació
En grup
Tipus de viatge
22 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Durant aquest impressionant viatge de 22 dies entre Calgary i Whitehorse gaudirem de l’espectacular paisatge de l’oest i nord-oest de Canadà. Coneixerem els parcs de Banff i Jasper a les espectaculars Muntanyes Rocoses, la interminable tundra al llarg de l’autopista Dempster, que creua les muntanyes Tombstone, i la carretera de muntanya més famosa del continent, coneguda com “Top of the World Highway”. Després trobem el Parc Nacional de Kluane, amb enormes camps de glaceres, i les muntanyes costaneres amb cascades i arbres gegants. Gaudirem d’aquests magnífics paisatges durant les nostres caminades i descobrirem la interessant història de la regió.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A AGOST 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A CALGARY S Hotel
2 PN BANFF E / P / S Acampada
3 PN BANFF E / P / S Acampada
4 PN YOHO E / P / S Acampada
5 PN YOHO E / P / S Acampada
6 PN JASPER E / P / S Acampada
7 PN JASPER E / P / S Acampada
8 PN JASPER – CALGARY E / P Hotel
9 VOL CALGARY / WHITEHORSE Hotel
10 WHITEHORSE – DEMPSTER HIGHWAY E / P / S Acampada
11 TOMBSTONE MOUNTAINS E / P / S Acampada
12 DEMPSTER HIGHWAY – DAWSON CITY E / P / S Acampada
13 DAWSON CITY E / P / S Acampada
14 TOP OF THE WORLD HIGHWAY E / P / S Acampada
15 PN KLUANE (SHEEP MOUNTAIN) E / P / S Acampada
16 a 17 HAINES JUNCTION E / P / S Acampada
18 PN KLUANE – TATSHENSCHINI RIVER E / P / S Acampada
19 MILLION DOLLAR FALLS – HAINES (ALASKA) E / P / S Acampada
20 HAINES – SKAGWAY E / P / S Acampada
21 SKAGWAY – WHITEHORSE Hotel
22 WHITEHORSE. TRASLLAT A L’AEROPORT  –  –
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Calgary
Arribada a Calgary i trasllat a l’hotel amb en “shuttle bus”. Ens trobarem amb el guia i ens explicarà els detalls de la ruta. Sopar i allotjament en hotel.

DIA 2.- Parc Nacional Banff
Esmorzar i conducció fins al Parc Nacional de Banff, on acamparem 02 nits en els seus boscos. Farem una petita caminada per la vora del Llac Minnewanka.

DIA 3.- Parc Nacional Banff
Dia complet de trekking per explorar els paisatges naturals i prats alpins de la zona. Una de les caminades ens porta fins a un petit llac al qual arribem després de caminar uns 7,5 km amb un desnivell positiu de 725 metres. Si caminem uns 2 km més arribem a un pas de muntanya a una alçada de 2.470 m. A la tarda ens podem quedar al campament o bé caminar pels carrers concorreguts de Banff.

DIA 4.- Parc Nacional Yoho
No ens podem perdre el meravellós paisatge que envolta el Llac Louise. El guia ens suggereix una curta però empinada caminada de 7,5 km amb un desnivell de 600 metres fins a un mirador, encara que si caminem durant 2 km més arribem al cim. Conduirem pel flanc occidental de les Muntanyes Rocoses fins arribar al Parc Nacional de Yoho, on muntarem el campament sota els pins abans de visitar la Cascada Takakkaw, Espiral Tunnel i altres llocs d’interès.

DIA 5.- ​​Parc Nacional Yoho
Avui tindrem l’oportunitat de gaudir d’un ràfting pel riu Kicking Horse, que passa pel poble de Golden, a la Colúmbia Britànica. Aquesta zona és molt coneguda per la pràctica d’esports d’aventura.
Una altra alternativa és fer alguna caminada. Entre l’elecció de senders el guia els ensenyarà un circuit de 18 km a través de dos passos de muntanya plens de flors a una alçada de 1.830 m i 2.180 m, amb espectaculars vistes al Llac Emerald.

DIA 6.- Parc Nacional Jasper
Avui farem parades freqüents i excursions curtes al llarg de Icefields Parkway, de camí cap al cor de les Muntanyes Rocoses. Coneixerem llocs com el Llac Peyto i Bow Summit. En els camps de gel de Columbia grans glaceres es converteixen en rius que eventualment arriben tres oceans diferents. La Glacera Saskatchewan és el que observem millor després de caminar 2,5 km per una cresta ventosa a una alçada de 2.260 m. Acamparem a prop de la ciutat de Jasper.

DIA 7.- Parc Nacional Jasper
Avui tenim moltes possibilitats diferents: nedar i gaudir d’un pícnic a la vora del Llac Pyramid, una ruta en bicicleta de muntanya, piragüisme, etc. També podem unir-nos al guia per fer un trekking d’uns 8 km per la zona del Llac Maligne. El desnivell acumulat és de 460m si pugem cap als turons, a una altitud de 2.150m. Fins i tot es pot arribar a un pic (2.790 m) amb vista a aquest preciós llac.

DIA 8.- Parc Nacional Jasper – Calgary
Les cataractes de Mighty Athabasca són una de les majors atraccions d’aquest parc. Els senders prop dels camps de gel de Columbia comencen en la línia d’arbres i són especialment gratificants per les seves magnífiques vistes de les glaceres i els voltants. La nostra caminada d’avui és d’uns 11 km, amb un desnivell acumulat de 335 metres, a través del pas de Wilcox a 2.375 m. Després del dinar, trasllat a Calgary on ens allotjarem en un hotel.

DIA 9.- Vol Calgary / Whitehorse
Avui volarem a Whitehorse, al Territori del Yukon. Allotjament en hotel.

DIA 10.- Whitehorse – Dempster Highway
Ens dirigim amb el nostre vehicle a través de Carmacks per la Klondike Highway. Acamparem a prop de la famosa Dempster Highway. 730 km de grava uneixen l’interior del Territori del Yukon amb Inuvik, que es troba al delta del riu Mackenzie. Acamparem en un bonic càmping a la base de les muntanyes Tombstone.

DIA 11.- Tombstone Mountains
Avui farem un espectacular trekking a aquest paisatge de tundra i muntanyes, les Tombstone ofereixen un espectacular paisatge lunar. Passarem el capvespre al voltant del foc al campament.

DIA 12.- Dempster Highway – Dawson City
Viatgem cap a la famosa Dawson City, la històrica ciutat protagonista durant la febre de l’or i bressol de moltes llegendes. Després d’una dutxa visitarem el conegut casino Diamond Tooth Gerties Gambling Hall, on es fan espectacles de dansa can-can.

DIA 13.- Dawson City
Dia per descobrir Dawson City, les cabanes de Jack London i Robert Service, escriptor i poeta, així com el museu. El punt culminant del dia és la conducció fins Bonanza i Eldorado Creeks, on visitarem una mina d’or encara activa.

DIA 14.- Top of the World Highway
Avui deixem enrere els camps de Klondike, creuant el riu Yukon amb ferri. Viatjem a través de la “Top of the World Highway” cap a Alaska, a través de la tundra. Avui passarem per la frontera situada més al nord i per petites ciutats històriques com Chicken, Action Jackson o Jack Wade.

DIA 15.- Parc Nacional Kluane (Sheep Mountain)
Via l’autopista d’Alaska creuarem la frontera a Beaver Creek. Conduïm costat les ribes del escènic Llac Kluane. La Muntanya Wallace, més conegut com “Sheep Mountain” serà una de les nostres parades, on podrem detectar el rar color blanc de les ovelles. També hi ha la possibilitat de fer un sobrevol en helicòpter per una glacera.

DIES 16 a 17.- Haines Junction (Parc Nacional Kluane)
Haines Junction és la porta d’entrada al Parc Nacional de Kluane.
Establim el nostre campament base aquí per explorar l’immens escenari del parc durant els propers dies. Una caminada per les altes valls alpines del parc ens ofereix l’oportunitat d’observar la vida salvatge (ovelles, alces, caribús, etc.). Depenent del nivell d’interès del grup es pot organitzar un espectacular sobrevol per les glaceres del parc (opcional).

DIA 18.- Parc Nacional Kluane – Riu Tatshenshini
Un descens en ràfting pel impressionant Riu Tatshenshini és una altra de les meravelles d’aquest viatge. Allotjament al campament “Million Dollar Falls”.

DIA 19.- Million Dollar Falls – Haines (Alaska)
Conduïm cap al sud via Haines (Alaska). Creuarem el pas de Chilkat en un paisatge inalterat i continuarem vorejant el riu Chilkat on durant la migració del salmó milers d’àguiles majestuoses es concentren. Passarem la resta del dia davant de la serralada amb el mateix nom coberta per la neu.
Haines és conegut com un important centre de cultura nativa Tilingit; podem visitar el teatre local on es representen cerimònies natives índies.

DIA 20.- Haines – Skagway
Avui creuem el fiord de Lynn amb un ferri. Amb una mica de sort podrem veure balenes, foques, àguiles i els óssos bruns típics d’Alaska, que fan d’aquesta zona la seva llar. Skagway fa anys era el camp base per als viatgers de Chilkoot Pass. En l’actualitat segueix sent una ciutat històrica de l’època de la febre de l’or. Moltes relíquies ben conservades donen testimoni de la seva colorit passat i el pas del Chilkkot trail per la zona. A la nit ens podem relaxar i gaudir de l’atmosfera de la febre de l’or en una de les barres històriques, per exemple en “Xarxa Onion Saloon”, que en el passat va ser un bordell.

DIA 21.- Skagway – Whitehorse
Visita de Skagway al matí. Passeig opcional pel famós Whitepass-Railroad. De camí a Whitehorse pararem al desert més petit del món, el Desert de Carcross. Admirarem també el Llac Emerald, conegut també com el “llac arc de sant Martí” a causa de la seva sensacional colorit. Nit en hotel.

DIA 22.- Whitehorse. Trasllat a l’aeroport
Dia lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a Habitació Doble 2.985 €
Suplement Habitació Individual 330 €
  GRUP MÍNIM 3 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats en shuttle bus als aeroports de Calgary i Whitehorse.
Vol domèstic Calgary / Whitehorse.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en mini bus o mini van.
Ferry de Haines a Skagway.
Guia expert de parla anglesa durant la ruta.
Material d’acampada (excepte matalàs i sac de dormir).
Taxes d’acampada.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Entrades als parcs nacionals.
Entrada a Diamond Tooth Gerties i al Museo de Dawson City.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Equip personal de trekking ni sac de dormir.
Entrades als llocs a visitar no especificats.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació