Àsia
Destinació
En grup
Tipus de viatge
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Corea del Nord, oficialment anomenada República Popular Democràtica de Corea, és l’últim reducte comunista autèntic del món, on el sistema d’economia de mercat encara no ha arribat. Corea del Nord és únic no només per la seva particular societat, sinó també per les moltes relíquies històriques de l’antiga Corea. L’itinerari combina les visites de les antigues capitals i mausoleus amb els memorials comunistes de Pyongyang i el retorn amb tren a Beijing, on podrem veure des de la finestra ciutats i pobles tancats al turisme. Un viatge únic al país més hermètic del món.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BEIJING / PYONGYANG S Hotel
2 PYONGYANG E / D / S Hotel
3 PYONGYANG – NAMPO E / D / S Hotel
4 NAMPO – KAESONG E / D / S Hotel
5 KAESONG – PYONGYANG E / D / S Hotel
6 PYONGYANG – MT. MYOHYANG E / D / S Hotel
7 MT. MYOHYANG – PYONGYANG E / D / S Hotel
8 TREN PYONGYANG – BEIJING E Tren
9 BEIJING
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL BEIJING / PYONGYANG
Sortida en vol regular amb destinació Pyongyang. Arribada i tràmits duaners.
Trobada amb el nostre corresponsal. Abans d’anar a l’hotel, pararem a visitar l’Arc del Triomf, que va ser construït amb més de 10.000 blocs de granit, té 60 m. d’alçada i és lleugerament superior a l’Arc de Triomf de París. Finalitzada aquesta visita ens dirigirem a l’hotel. Sopar de benvinguda al Restaurant Chongryu Hotpot.

DIA 2.- PYONGYANG
Dia dedicat a visitar la fascinant ciutat de Pyongyang.
Capital de Corea del Nord i gran metròpoli, amb una arquitectura colossal d’estil comunista que destaca per la seva autenticitat, amb un dels metres més bonics del món, d’estil antic, amb grans estadis, monuments i avingudes, separat pel Riu Taedong, i abraçant els ideals del comunisme amb emblemes com el Monument a la Idea Juche.
En el dia d’avui visitarem el Palau Memorial Kumsusan, conegut en algunes ocasions com el Mausoleu de Kim Il-Sung, on el cos embalsamat de Kim Il Sung reposa en un sarcòfag translúcid, per ser visible als visitants; el Cementiri dels Màrtirs Revolucionaris; el Temple Kwangbop, la Llibreria de Llengües estrangeres, la Porta Taedong, el Pavelló Ryongwang, la Campana de Bronze de Pyongyang. Dinar en un vaixell al Riu Taedong.

Més tard visita de la Plaça de Kim Il Sung, una plataforma de granit situada al cor de la ciutat, el parc de la Font Mansudae, el gran Monument Mansudae, la Torre Juche, un símbol de la ideologia oficial, de 170 metres de alçada; el Monument de la Fundació del Partit, Mangyongdae (lloc de naixement del president Kim Il Sung), i el metro de Pyongyang que pot presumir de tenir unes de les parades més impressionants del món. Mosaics mostrant èxits de la revolució, vidrieres, túnels amb una mitjana de 100 metres de profunditat (alguns sent encara més profunds) i vagons que semblen trets de principis del segle passat amb pisos de fusta i retrats de Kim Il Sung Kim Kim Jong. Sopar al restaurant Mangyongdae.

DIA 3.- PYONGYANG – NAMPO
Al matí, visita del Museu d’Història Central de Corea i de la Gran casa Estudi del Poble. Dinar de pícnic a la Muntanya Ryongak. Sortida en autocar fins Nampo. Es tracta d’un dels centres de producció de Corea del Nord, sobretot agroalimentària. Situada a uns 50 km. Al sud de la capital del país, Nampo compta amb diverses fàbriques de construcció naval, processament de productes del mar i lactis, producció d’automòbils, etc.

Visitarem la Granja de Chongsan i coneixerem com viuen els camperols. Sopar i allotjament a l’Hotel.

DIA 4.- NAMPO – Kaesong
Al matí visita del Barranc del Mar de l’Oest i continuació fins a la Muntanya Kuwol on prendrem el pícnic. A la tarda visitarem el Mausoleu del Rei Kongmin i la seva dona, magnífic conjunt funerari del segle XIV format per les dues tombes de l’antic monarca de Koryo i la seva dona, i envoltades de nombroses tombes que representen animals, alts càrrecs d’estat, generals i guàrdies celestials. Continuació fins a la històrica ciutat de Kaesong. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5.- ​​KAESONG – PYONGYANG
Després de l’esmorzar, sortirem cap al sud del país fins a la frontera amb Corea del Sud, visitant l’anomenada zona desmilitaritzada (DMZ) del poble de Panmunjom, just en el paral·lel 38, lloc en el qual es va signar l’encara vigent armistici de guerra entre les dues Corees. Després anirem a la històrica capital de Kaesong on visitarem el Museu Koryo, ubicat a la vella Acadèmia Songgyungwan, recinte del segle XI on s’estudiava antigament la doctrina confuciana.
En aquest bell marc coneixerem les més de mil peces artístiques i històriques sobre la societat, l’economia, la ciència i la cultura de l’antic regne de Koryo, antecessor de l’actual Corea. Dinar al Restaurant Nacional Tong’Il.
A la tarda retorn a Pyongyang on assistirem a l’espectacle del Circ (no inclòs en el preu). Sopar i allotjament.

DIA 6.- PYONGYANG – MT. MYOHYANG
Al matí visita del Museu de la Guerra de Corea, el Memorial de la Guerra, els Estudis de Cinema. Dinar a l’hotel. A la tarda visita de la factoria de Teixits de Seda de Pyongyang, el vaixell USS Poble que va ser capturat per Corea del nord el 1968 a les tropes americanes, el palau de l’escola de nens, finalitzant la visita a la Muntanya Myohyang, que és el lloc on es troba el Centre Internacional de l’Amistat. Cal cobrir-les sabates abans d’entrar a l’edifici i queda estrictament prohibit prendre fotografies o fer enregistraments dins de l’edifici. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7.- MT. MYOHYANG – PYONGYANG
Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui el dedicarem a visitar l’Exhibició Internacional de l’Amistat i el Temple Budista Pohyon. Després del pícnic, realitzarem una suau caminada per la vall de Cascades Manpok abans de tornar a Pyongyang. Visita de la botiga de records i sopar de comiat. Allotjament a l’hotel.

DIA 8.- PYONGYANG. TREN A BEIJING
Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’estació de tren.
Sortida amb el tren a les 10:10 amb destinació Beijing. El viatge dura un dia sencer i dormirem en lliteres. Durant el trajecte podrem anar veient des de la finestra diferents ciutats i pobles que estan tancats al turisme. Arribada a la tarda a l’estació de Sinuiju, ciutat fronterera amb la Xina. Tràmits fronterers i continuació fins Beijing. Nit en ruta.

DIA 9.- BEIJING
Arribada a Beijing i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 1.810 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.995 €
En base a grup de 2 a 5 persones 2.290 €
Suplement Individual 325 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vol Beijing / Pyongyang.
Tren en lliteres (cabina de 4 persones) Pyongyang – Beijing.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trasllats per terra en vehicle privat amb A/C.
Allotjament i alimentació segons quadre.
Visites especificades a l’itinerari.
Guies locals de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visats.
Alimentació no especificada en el quadre.
Activitats i visites no indicades a l’itinerari.
Entrada a l’Espectacle del Circ (20€), ram de flors com a regal a estatua de Mansudae (5€) i ascensor Torre Juche (5€).
Entrada al Show Arirang (d’agost a setembre, consultar).
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació