Àfrica
Destinació
En grup
Tipus de viatge
9 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Costa d’Ivori, que rep el seu nom del gran comerç d’ivori que es va practicar en el passat, ofereix al visitant belles platges atlàntiques amb un gran passat colonial, poblets pesquers construïts en bambú a l’estil tradicional i moltes vegades situats entre manglars i deltes, a més d’una important diversitat ètnica, destacant les famílies del grup dels ‘akanes’.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ABIDJAN. TRASLLAT A GRAND BASAM Hotel
2 GRAND BASAM – GRAND LAHOU E Hotel
3 GRAND LAHOU – SASSANDRA E Hotel
4 SASSANDRA E Hotel
5 SASSANDRA – SAN PEDRO – DALOA E Hotel
6 DALOA – YAMASUKRO E Hotel
7 YAMASUKRO – ABIDJAN – GRAND BASAM E Hotel
8 GRAND BASAM – ABIDJAN. TRASLLAT A L’AEROPORT E Hotel de dia
9 VOL ABIDJAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Abidjan. Trasllat a Grand Basam
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Abidjan, amb connexió intermèdia. Arribada de matinada a Grand Basam, assistència pel nostre personal a l’aeroport i trasllat a un allotjament a la propera Grand Basam.

DIA 2.- Grand Basam – Grand Lahou
Esmorzar. Sortida amb destinació a Grand Lahou. En arribar, visitarem l’illa dels micos i passejarem pel bosc tropical que es troba a la desembocadura del riu Bandama. Visita de la part antiga del poble, on trobarem als pescadors que habiten en aquesta població, situada entre la llacuna i l’oceà, en cases construïdes amb bambú.

DIA 3.- Grand Lahou – Sassandra
Esmorzar. D’hora, sortirem per carretera cap a Sassandra. Aquesta petita ciutat va ser fundada al segle XV pels portuguesos amb el nom de Sant Andrea. Després d’un temps, el nom va ser deformant fins quedar-se a Sassandra, al mateix temps que altres colonitzadors europeus s’establien a la ciutat. Avui dia, aquesta petita ciutat de pescadors, situada a la desembocadura del riu Sassandra, posseeix el mercat de peixos de major importància del país.

DIA 4.- Sassandra
Després d’esmorzar, explorarem la regió costanera propera a Sassandra, plena de manglars. També podrem visitar el parc natural de Gaoulou. Disposarem també de temps per gaudir d’algunes de les platges més belles de l’Àfrica occidental, com són Batelebre, Niezeko, Labrega i, especialment, Poliplage.

DIA 5.- ​​Sassandra – Sant Pere – Daloa
Esmorzar. Partirem amb destinació Daloa, però farem una parada en la nostra ruta a Sant Pere. Visitarem la ciutat, de majoria cristiana en les seves múltiples vessants. A continuació, seguirem el viatge fins Daola. Tercera ciutat en importància del país, rep el seu nom d’un notable caçador que vivia en el que abans era un llogaret situada a la selva. A principis del segle XX, a causa de la política colonial i la seva importància estratègica militar, es va començar a construir la ciutat moderna. Avui dia, una intensa activitat comercial relacionada amb la indústria del cacau, dóna una intensa vida a la ciutat.

DIA 6.- Daola – Yamasukro
Esmorzar. Continuarem el nostre recorregut per Costa d’Ivori per arribar a Yamasukro.
El llogaret natal del primer president del país després de la independència, Félix Houphouët-Boigny, va ser convertida per aquest en una ciutat moderna. També anomenada Yamaoussokro, és una ciutat amb grans avingudes i edificis moderns i, també, la capital política del país.
Destaca la visita del llac dels cocodrils que envolta el palau presidencial, el museu i, especialment, la basílica de Notre Dame, referència del culte catòlic a l’Àfrica i edificada a semblança de la basílica de Sant Pere del Vaticà.

DIA 7.- Yamasukro – Adidjan – Grand Basam
Esmorzar. Tornem al dia d’avui a la capital econòmica del país per la gran autopista que uneix les dues ciutats. Arribada a Abidjan i visita de la ciutat.
Abidjan és l’orgull de tots els ivorians, però també un exemple de desenvolupament urbanístic caòtic i desigual. La ciutat es divideix en barris, entre els quals destaquen el “Plateaux”, en el qual trobarem moderns gratacels, grans hotels i “malls” totalment d’acord amb l’estètica del món occidental. També destaca l’elegant barri de “Cocody” i el animós barri popular de “Tresville”. Després de la visita de la ciutat, trasllat a l’hotel a la propera Grand Basam.

DIA 8.- Grand Basam – Abidjan. Trasllat a l’aeroport
Després de l’esmorzar, dedicarem el nostre temps a visitar Grand Basam, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Capital del país en temps de la colonització francesa, el seu barri colonial és un magnífic exemple de ciutat colonial de finals del s.XIX, planificada al voltant de barris especialitzats i diferenciats. El que avui es coneix com a barri colonial conté nombrosos edificis abandonats, però que encara destil·la un encant especial.
A última hora del dia, trasllat a l’aeroport.

DIA 9.- Vol Abidjan / Ciutat d’origen
De matinada, embarcament en el vol de tornada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.630 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 240 €
Visat i Tramitació 70 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Recepció a l’aeroport de Abidjan.
Trasllats especificats.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat amb conductor local, amb capacitat variable segons tamany del grup.
Gasolina.
Guia local de parla hispana i guies locals de suport (a Sassandra i Grand Lahou).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Visites i activitats no especificades o opcionals.
Entrades no especificades com a incloses.
Visats.
Propines.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
18 juliol, 2016

El país no té grans atraccions turístiques però tot i així ens ha agradat. El millor sens dubte són els petits pobles de pescadors, els seus mercats de peix i les precioses platges de l’Atlàntic.
També és curiós fixar-se amb les influències colonials de cada ciutat, que són força diferents.

Deixar un comentari

Classificació