Amèrica del Nord
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge a Costa Rica a través de les seves reserves naturals espectaculars. Seguint la nostra filosofia de viatges, hem inclòs diferents caminades pels senders de les reserves naturals, banys en cascades i aigües termals, snorkel a les aigües del Carib i l’observació del quetzal, amb la possibilitat de visitar la comunitat indígena Bribri de Yorkín, navegant en canoes pel riu Sixaola, o albirant balenes a Manuel Antonio.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAN JOSÉ Hotel
2 SAN JOSÉ – PN DE TORTUGUERO E / D / S Lodge
3 PN DE TORTUGUERO. NAVEGACIÓ PELS CANALS E / D / S Lodge
4 PN DE TORTUGUERO – PN CAHUITA E / D Hotel
5 PN CAHUITA. RESERVA INDÍGENA BRIBRI YORKÍN (opcional) E Hotel
6 PN CAHUITA – PN VOLCÀ ARENAL E Hotel
7 PN VOLCÀ ARENAL. CAMINADES E Hotel
8 PN VOLCÀ ARENAL – PN VOLCÀ TENORIO – PN RINCÓN DE LA VIEJA E Hisenda
9 PN RINCÓN DE LA VIEJA. CAMINADES E Hisenda
10 PN RINCÓN DE LA VIEJA – MONTEVERDE E Hotel
11 RESERVA BIOLÒGICA DE MONTEVERDE. CAMINADES E Hotel
12 MONTEVERDE – RESERVA MARINA MANUEL ANTONIO. CAMINADES – DOMINICAL E Hotel
13 DOMINICAL – AVISTAMENT BALENES (opcional) – SAN GERARDO DE DOTA E Hotel
14 SAN GERARDO – RESERVA PRIVADA DE SAVEGRE. CAMINADES E  Hotel
15 SAN GERARDO – AEROPORT. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E A bord 
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAN JOSÉ
Embarcament en vol amb destinació a San José Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 2.- SAN JOSÉ – PARC NACIONAL DE TORTUGUERO
A primera hora trasllat per terra a través del Parc Nacional Braulio Carrillo i les plantacions de bananers cap a l’embarcador situat a la finca ramadera de Caño Blanco. Embarcament en llanxa i navegació a través dels canals fins al lodge. A la tarda visita del poble de Tortuguero. A la nit, opcionalment es pot observar la fresa de les tortugues (temporada òptima de Juliol a Setembre). El PN de Tortuguero, situat a les planes del Carib Nord, està travessat per una xarxa de canals i llacunes navegables paral·leles a la costa. És de gran bellesa escènica, i la seva densa vegetació hi ha un gran nombre d’espècies animals aquàtiques i terrestres.

DIA 3.- PN DE TORTUGUERO. NAVEGACIÓ PELS CANALS
Al matí, caminada pels senders que envolten el lodge. Després de dinar, excursió amb llanxa pels canals per observar la riquesa de la flora i fauna (tortugues, cocodrils, micos, mandrosos, lloros, pegellides, tucans…).

DIA 4.- PN DE TORTUGUERO – PN CAHUITA
Després de l’esmorzar navegació amb llanxa fins a l’embarcador principal i trasllat per terra fins al poble de Guapiles. Dinar i continuació a Cahuita, a la costa Caribenya. Arribada a l’hotel a mitja vesprada. El poble de Cahuita compta amb una acolorida barreja de cultures de Costa Rica i Jamaica.

DIA 5.- ​​PN CAHUITA. RESERVA INDÍGENA BRIBRI (opcional)
Visita a peu del parc nacional. L’element més atractiu del parc és la biodiversitat marina. Els boscos aquàtics, on floreix el corall cervell i una gran gamma de peixos tropicals de colors brillants i cridaners. Esquals, rajades i anguiles també són residents permanents.
Excursió opcional ‘snorkel’ o reserva de Bribri Yorkín: trasllat per terra fins a la població de Bambú, on ens estaran esperant unes rústiques canoes per remuntar el riu Sixaola, frontera natural amb Panamà, fins a arribar al riu Yorkín, on es troba la reserva indígena bribri. Es faran caminades guiades, entre boscos de selva primària i ens explicaran les característiques de la flora i la fauna de la zona. Acabarem amb un refrescant bany a les gorgues naturals. Visita d’una hisenda de plantació de cacau per seguir el seu procés des de la recol·lecció del gra fins a la seva degustació.
Excursió opcional reserva de Manzanillo: trasllat en transport local a Port Vell de Talamanca. Caminada a la reserva de Manzanillo (2 hores) fins al poble. Temps per gaudir de la platja i dinar lliure. Caminada fins a Port Vell i trasllat en bus privat a l’hotel. El poble costaner de Manzanillo, dedicat a la pesca, es troba al final de la carretera, i permet l’accés a diferents caminades per l’àrea.

DIA 6.- PN CAHUITA – PARC NACIONAL DEL VOLCÀ ARENAL
Esmorzar i sortida cap a la zona Nord del país, per conèixer l’imponent Volcà Arenal, amb la seva con gairebé perfecte a 1.633 metres d’altura i sense activitat des de fa pocs anys. Situat a les planes de San Carlos, famoses per la bellesa dels seus paisatges, els seus pobles pintorescos i clima particular. Parada a la comunitat de Moll on reposen les iguanes. Arribada a l’allotjament.

DIA 7.- PARC NACIONAL DEL VOLCÀ ARENAL. CAMINADES
Pocs llocs a Costa Rica inspiren més respecte i admiració que el volcà Arenal. Després d’esmorzar acompanyats pel guia, visitarem el parc i els Ponts Penjants de l’Arenal. Comprenen una àrea de 600 acres conservats com una reserva forestal. Caminada de 3,1 quilòmetres de longitud creuant 15 ponts dissenyats especialment per a l’observació del paisatge, variada vegetació, flora i fauna.
Excursió opcional: Visita als deus ecotermales naturals del Volcà Arenal.

DIA 8.- PN VOLCÀ ARENAL – PN VOLCÀ TENORIO – PN RINCÓN DE LA VIEJA
Esmorzar i visita de l’Arbre de la Pau, ceibo de grans dimensions de gran importància en la cultura maleku, situat al Guatuso de San Carlos. Sortida cap al PN Tenorio, en ruta cap a Rincón de la Vieja, ubicat a la serralada de Guanacaste.
Una espectacular caminada per les faldilles del Volcà Tenorio, seguint el Riu Celeste i la Llacuna Blava. El seu nom es deu al color de les aigües cristal·lines blavoses, produït per una reacció química volcànica.
Continuació de la ruta fins a Rincón de la Vieja. A les 14.000 hectàrees del PN Rincón de la Vieja trobem grans atractius naturals: un volcà actiu, estanys de fang bullint, fonts termals, boscos litorals secs, boscos nuvolosos i molta vida salvatge. El parc és un paradís per als excursionistes, amb més de 100 quilòmetres de senders ben marcats.

DIA 9.- RINCÓN DE LA VIEJA. CAMINADES
Després d’esmorzar, iniciarem una llarga caminada per alguns dels majestuosos paratges del Volcà Rincón de la Vieja. Podrem banyar-nos en les cristal·lines aigües d’alguna de les cataractes, com la de Chorreras. Retorn i tarda lliure per descansar a la hisenda.
Els que prefereixin seguir caminant, poden triar la ruta que més els convingui per dificultat i durada, a qualsevol de les cataractes. Els senders i pistes estan ben assenyalats.

DIA 10.- RINCÓN DE LA VIEJA – MONTEVERDE
Després de l’esmorzar visitarem el poble de Libèria. Sortida cap a la Reserva Biològica de Monteverde. En ruta farem una parada a Llanos de Corts, una cascada de de 20 metres d’alt i 40 metres de llarg situada al Riu Potrero. Administrada per una associació local, les donacions d’entrada permeten sostenir els projectes de l’escola local. No és estrany veure els micos jugant en els arbres propers a la cataracta.

DIA 11.- RESERVA BIOLÒGICA DE MONTEVERDE
Visita de la Reserva Biològica de Monteverde. Hàbitat natural on es va descobrir el famós Gripau Daurat i l’àrea de reproducció del esplendorós Quetzal, a més d’una àmplia varietat de fauna en aus com trogones, colibrís, l’ocell campana, tucancillo, insectes, mamífers, rèptils, així com lloc de flora rica en epífites, orquídies, bromelias, molses, falgueres; arbres com el higuerón, Ocotea, guarumo, etc.
Opcional Sky tram (telefèric) o Sky Trek (tirolines).

DIA 12.- MONTEVERDE – RESERVA MARINA DE MANUEL ANTONIO. CAMINADES – DOMINICAL
Després de l’esmorzar trasllat cap a Quepos. En ruta parada sobre el riu Tárcoles per observar cocodrils de fins a 6 metres de llarg i aus aquàtiques com agrons, espàtules i falcons. Arribada al Parc Nacional Manuel Antonio. Aquest parc protegeix zones de bosc primari, bosc secundari, manglar, vegetació de platja, ambients marins, illes i una llacuna de 14 hectàrees. Entre la seva fauna trobem micos caputxins, cara blanca i tití; óssos rentadors; pizotes (coatimundis); guatusas; mandrosos i felins de considerable grandària. Trasllat fins Dominical per a l’allotjament.

DIA 13.- DOMINICAL – AVISTAMENT BALENES (opcional) – SAN GERARDO DOTA
Matí lliure per gaudir de la platja o realitzar caminades pels senders de la zona. Les 330 hectàrees (815 acres) tenen una varietat fantàstica d’habitants, des dels mangles i selva secundària fins a la selva-pluvial primària de la fila de les terres altes. Set quilòmetres de camins de vianants i tres quilòmetres de platja prístina per explorar. Tour opcional d’albirament de balenes. A la tarda trasllat a San Gerardo de Dota. Arribada i acomodació al lodge.

DIA 14 – SAN GERARDO DOTA – RESERVA PRIVADA DE SAVEGRE. CAMINADES.
Després de l’esmorzar farem una caminada fins a la Cataracta del Riu Savegre, que constitueix l’últim corredor biològic que comunica la Serralada Centroamericana amb el Pacífic, de manera que la regió és rica per la seva biodiversitat. En la seva conca habiten 71 espècies endèmiques del país, destacant-se el bejuco Passiflora gilbertiana, l’arbust Bartlettina silvicola, els palmells Chamaedorea piscifolia i Chamaedorea incrustata, i els arbres Matisia tinamastiana i Lacmellea zamorae. Allotjament al lodge.

DIA 15 – SAN GERARDO DOTA – AEROPORT INTERNACIONAL DE SAN JOSÉ
Sortida molt d’hora al matí a la recerca del resplendent Quetzal, una de les aus més cridaneres del món. Aquesta zona és l’hàbitat primari del Quetzal. Continuem la caminada a la reserva biològica privada de gairebé 400 hectàrees d’extensió, amb una xarxa de 6 senders que sumen aproximadament 30 quilòmetres. Aquesta reserva alberga una espectacular biodiversitat que atreu les mirades de tot el món, funge com camp d’investigacions científiques i aconsegueix provocar un profund sentiment de pau i tranquil·litat. Més tard baixem a la ciutat de Cartago, visitant la plaça central i la Basílica de la Mare de Déu dels Àngels, que segons el costum religiosa és lloc de peregrinació de molts creients. Trasllat a l’aeroport Internacional de San José per embarcar en el vol de tornada. Nit a bord.

DIA 16 – ARRIBADA CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 9 a 16 persones 2.695 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.795 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Suplement Habitació Individual 590 €
Suplement Aeri Sortides 06 Juliol i 04 Agost 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 365 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats privats d’entrada i sortida d’aeroports.
Trasllat per terra en minibús amb A/C durant tota la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Excursions guiades en barca pels canals de Tortuguero.
Entrades i caminades guiades en tots els parcs i reserves.
IVA i impostos hotelers.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxa de sortida a San José (29 € aprox. per persona).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions opcionals: Reserva Bribri de Yorkín (64 €), Reserva de Manzanillo (4 €) des de Cahuita, avistament de balenes a Manuel Antonio (105 € aprox.).
Excursió nocturna d’observació de desou de tortugues a Tortuguero.
Opcional Ecotermales (PN Volcà Arenal). Entrada 35 USD aprox.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació