Amèrica del Nord
Destinació
Al teu aire
Tipus de viatge
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Cuba, assentada en un arxipèlag banyat per aigües caribenyes, ofereix al visitant una terra rica en cultura i contrastos. Sense obviar les seves prop de 400 platges i els seus bells fons marins, aquesta terra subtropical sorprèn per les seves muntanyes de nord a sud, on es conrea el conegut tabac cubà. També destaquen els parcs naturals i reserves de la biosfera al llarg de l’illa, els quals alberguen milers d’espècies de flora i fauna, en molts casos endèmics. Tot això combinat amb la història colonial i la barreja de races, ha contribuït a la identitat alegre i musical del poble cubà.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES FINS SETEMBRE 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LA HABANA Hotel
2 LA HABANA – VIÑALES – LA HABANA E Hotel
3 LA HABANA – CIENFUEGOS E Hotel
4 CIENFUEGOS – TRINIDAD – SANCTI SPIRITUS E Hotel
5 SANCTI SPIRITUS – SANTA CLARA E Hotel
6 SANTA CLARA – CAYO SANTA MARÍA TI Hotel
7 CAYO SANTA MARÍA TI Hotel
8 CAYO SANTA MARÍA – LA HABANA E Hotel
9 LA HABANA E Hotel
10 VOL LA HABANA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / TOT INCLÒS = TI

DIA 01. VOL CIUTAT D’ORIGEN / L’HAVANA
Sortida amb vol de línia regular amb destinació a l’Havana. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

DIA 02. L’HAVANA – VIÑALES – L’HAVANA
Esmorzar i al matí recollida del cotxe de lloguer Recollida a l’hotel i sortida Viñales passant per Pinar del Río on trobarem la famosa fàbrica de Ron “Guayabita de la Pineda”. La Vall de Viñales va ser declarat Paisatge Cultural Protegit per la UNESCO i Monument Nacional Natural. Recomanem la visita a la Casa del Veguero ia més apreciar les plantacions de tabac que allí es troben conreades. Tampoc ha d’oblidar la visita a l’Mirador de Los Jazmines, lloc que ofereix una bella vista general de la Vall de Viñales.
Una altra recomanació és la visita a la Cova de l’Indi amb passeig en bot pel riu que corre al seu interior. La Visita al Mural de la Prehistòria que mostra el procés d’evolució de la vida a la Serra dels Òrgans, des del mol·lusc fins als primers habitants indígenes del lloc. Retorn a l’hotel a l’Havana.

DIA 03. L’HAVANA – CIENFUEGOS
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Cienfuegos, cridada la Perla del Sud. Destaca el traçat perfecte dels seus carrers i edificacions d’alt valor arquitectònic, que revelen l’esplendor d’una cultura amb fort accent francès. El centre històric de Cienfuegos es va inserir en l’any 2005 en la llista de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO pel seu valor històric i cultural. Conté sis edificis que daten de la primera meitat del segle XIX, 327 en 1188 i que data de la segona meitat del segle XX. És el lloc amb major nombre d’edificis neoclàssics al Carib. Cal no deixar de visitar el teatre Tomás Terry (1889), que té el nom d’un magnat del sucre d’origen veneçolà. La façana neoclàssica ha estat renovada, però el saló segueix intacte, amb les seves fileres de seients de fusta amb capacitat per a 950 espectadors. Els balcons són d’elegant senzillesa i el sostre està adornat amb un bell fresc. Els visitants poden veure l’escenari. Darrere de les escenes, una empinada escala dóna accés al terrat, amb vista sobre el parc José Martí. Continuació fins al Palau de la Vall (construït en estil neo -gótico entre 1913 i 1917).
A la tarda recomanem visitar un dels ecosistemes més singulars de Cuba. Situada al Sud-est de la bella Badia Cienfueguera on es podrà observar les colònies de Flamencs rosats, ànecs de la Florida i altres espècies migratòries. És a més el major viver de gambetes de Cienfuegos i on es podrà fer una passejada en pot per la llacuna natural i gaudir de fruites de la zona.

DIA 04. CIENFUEGOS – TRINITAT – SANCTI SPIRITUS
Esmorzar i sortida cap a Trinitat, ciutat que amb els seus carrers tancades al medi, la seva Plaça Major i la seva arquitectura sembla haver-se aturat als segles XVIII i XIX, i que va ser declarada en 1988, per la UNESCO, Patrimoni de la Humanitat. Vesteix el Museu Romàntic i el Bar la Canchánchara, on podrà degustar un glop típic de benvinguda. Continuació del viatge cap a Sancti Spíritus.

DIA 05. SANCTI SPIRITUS – SANTA CLARA
Esmorzar. Sortida en un recorregut panoràmic pel massís muntanyenc de l’Escambray, una de les més importants serralades del país; passant per Manicaragua, assentament de comunitats de cultivadors del famós tabac cubà i del ric cafè. En trànsit, es podran observar les plantacions de tabac de la zona. Recomanem realitzar un passeig pel Llac Hanabanilla, únic llac de muntanya de Cuba. Continuació del viatge cap a Santa Clara.
Santa Clara, la capital del centre de Cuba, amb un recorregut per la ruta patrimonial de la ciutat, que inclou el Parc del Carme, lloc on es va fundar la vila en 1685 i el Parc Leoncio Vidal. Visita a la Plaça Ernesto Che Guevara, lloc de trobada amb una de les més prominents i carismàtiques personalitats de la història contemporània mundial, i on es troben el Museu i el Memorial que porta el seu nom. Visiteu el monument a l’acció contra el Tren Blindat. Allotjament.

DIA 06. SANTA CLARA – CAIBARIEN – CAYO SANTA MARIA
Esmorzar i sortida de Santa Clara cap a Caibarién on creuarem a través de la llengua de terra que ens porta fins Cayo Santa Maria. Arribada a l’Cayo on ens allotjarem en règim de tot inclòs.
Al nord de Vila clara, la província més central de l’illa de Cuba i units a terra ferma per un extens camí sobre el mar, Cayo Santa Maria convida a descobrir els encants d’una natura verge.

DIA 07. CAYO SANTA MARIA
Dia en el Cayo. Batejat com “La Rosa Blanca dels Jardins del Rei” el cayo té excel·lents platges de finíssima sorra blanca, aigües tranquil·les i transparents oferint una bona infraestructura hotelera immersa en paratges exclusius i únics. Al caure podem realitzar gran varietat d’activitats esportives i nàutiques o simplement descansar. Allotjament en règim de tot inclòs.

DIA 08. CAYO SANTA MARIA – L’HAVANA
Esmorzar i retorn fins a l’Havana en un recorregut de 6 hores. Arribada i devolució del cotxe de lloguer. Allotjament.

DIA 09. L’HAVANA
Esmorzar i dia lliure. Recomanem recórrer el Centre Històric de la Havana Vella, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat. Recorregut per àrees exteriors de l’Havana moderna, Malecón, Cinquena Avinguda i Plaça de la Revolució. També disposarem de temps per caminar pels carrers de l’Havana Vella i pel mercat d’artesania. Allotjament.

DIA 10. VOL L’HAVANA / CIUTAT D’ORIGEN
Esmorzar i dia lliure fins al vespre que realitzarem el trasllat a l’aeroport per prendre el vol nocturn destinació a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 11. ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.850 €
Suplement del 01 al 14 Juliol 234 €
Suplement del 15 al 31 Juliol 359 €
Suplement del 01 al 15 Agost 484 €
Suplement del 16 al 24 Agost 375 €
Suplement del 25 al 31 Agost 250 €
Visat i Tramitació 35 €
Taxes Aèries (Aprox.) 475 €
  PREU BASAT EN 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllat privat aeroport – hotel – aeroport a La Habana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Cotxe de lloguer tipus mig amb km il·limitat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Assegurança del cotxe (pagament en destí, 20 CUC per dia aprox.).
Propines.
Entrades als llocs a visitar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació