Àsia
Destinació
Nadal
Tipus de viatge
10 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una curta estada a Dubai ens permetrà descobrir el Golf Pèrsic i les seves riqueses, visitant diferents basars, mesquites i palaus, mentre contemplem alguns dels edificis més alts del planeta. Oman va ser en el passat un important centre de comerç marítim, usant els “dhow”, els coneguts vaixells tradicionals del país. Oman ens enamorarà per la seva bellesa i diversitat de paisatges. Els seus precioses costes, les interminables dunes del desert, altes muntanyes i impressionants canons converteixen la visita a Oman en una cosa màgica.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 27 DESEMBRE 2017
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES ARRIBADA A DUBAI (VISITES). TRASLLAT A AL AIN Hotel
28 DES AL AIN (VISITES). TRASLLAT A MASCAT E Hotel
29 DES MASCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ E Hotel
30 DES RUSTAQ – WADI BANI AWF – BILAD SEYT – AL HAMRA – WADI GHOL – JEBEL SHAMS E / S Lodge
31 DES JEBEL SHAMS – BAHLA – JABREEN – NECRÒPOLIS DE BAT o AL AYN – NIZWA E Hotel
01 GEN NIZWA – JEBEL AL AKDHAR – NIZWA E Hotel
02 GEN NIZWA – SINAW i IBRA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA E / S Campament
03 GEN TRAVESSIA DESERT DE WAHIBA – RECORREGUT PER LA COSTA – RESERVA RAS EL HADD – SUR E Hotel
04 GEN SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT E Hotel
05 GEN MASCAT. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES.- ARRIBADA A DUBAI (VISITES). TRASLLAT A AL AIN
Arribada a Dubai, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure per visitar de la zona antiga de Dubai, els mercats tradicionals i el barri de Bastakiya. Creuant el Creek en barcasses-taxi o “abbara” arribarem a l’altre costat de la ria, on es pot visitar l’altra meitat antiga de la ciutat, on destaca la Madrassa Museu Al Ahmedia. Temps per recórrer els mercats de l’or i de les espècies. Tour panoràmic per la ciutat moderna i trasllat a Al Ain. Allotjament a Al Ain.

28 DES.- AL AIN (VISITES). TRASLLAT A MASCAT
Esmorzar. Després d’una vista panoràmica des de dalt de la muntanya on se situa l’hotel, iniciem la visita de d’Al Ain, la ciutat més tradicional del país dels set emirats. Visita de l’oasi i el seu palmerar, el museu d’història, les tombes de l’Edat de Bronze i el mercat de camells, el més important de tot el país. A primera hora de la tarda encreuament de fronteres i trasllat creuant l’interior del país fins a la capital d’Oman, a l’Oceà Índic, Mascat. Allotjament a Mascat.

29 DES.- MASCAT – BARKA – NAKHAL – RUSTAQ
Esmorzar. Sortida en ruta des de la capital en direcció nord, no sense deixar de veure abans la Gran Mesquita del Sultà Qabus. Visita exterior i interior d’aquesta espectacular obra moderna (2001) que constitueix la mesquita més important del país, amb les seves llums, cúpules, minarets i catifes de dimensions extraordinàries. Parada a la població de Barka per veure el mercat de peix i el seu petit fort, rellevant durant l’expulsió dels perses. Continuació cap a la població interior de Nakhal, on destaca la imponent fortalesa envoltada pel palmerar i la font sulfurosa d’Ayn Ath-Thawara al costat d’un interessant wadi on podem endinsar-nos. Acabem el dia a Rustaq, una població situada al peu de la serralada Hajjar i famosa per tenir un dels majors forts del país, a més dels seus populars banys sulfurosos.

30 DES.- RUSTAQ – WADI BANI AWF – BILAD SEYT – AL HAMRA – WADI GHOL – JEBEL SHAMS
Esmorzar. Agafem la carretera de la muntanya cap a les muntanyes de Hajjar, per on discorre el Wadi Bani Awf, que ens portarà fins al peu del Jebel Shams. El wadi només és accessible per a vehicles 4×4 i ens mostra algunes de les vistes naturals més belles de tot el país, destacant algun congost interessant i la població principal de Bilad Seyt, enmig del camí, un oasi de verdor perdut en el temps i envoltat de inexpugnables muntanyes. Després d’assolir els 2.000 metres d’altitud baixem cap a la població d’Al Hamra, ja en les planes interiors i amb un gran palmerar als seus peus, que protegeix una ciutat semi-abandonada amb gran quantitat de construccions en tova. Un passeig per les seves antigues i deixades carrers, mercats i cases de tova ens retrotrau a un passat molt recent en vies d’extinció. Posteriorment i envoltant el Wadi Ghol, pujarem fins a Jebel Shams per pernoctar a la part alta d’una de les seves cims a 2.000 metres d’altitud.

31 DES.- JEBEL SHAMS – BAHLA – JABREEN – NECRÒPOLIS DE BAT o AL AYN – NIZWA
Esmorzar. Al matí possibilitat de fer una interessant caminada de 2 hores per la zona alta del Gran Canó, conegut pels seus precipicis de fins a 1.000 metres, fins arribar al poblat de Khaym. Els qui ho prefereixin, poden quedar-se al lodge, gaudint de la tranquil·litat i les vistes.
A continuació descens fins a Wadi Ghol per fer una incursió en tot terrenys per l’interior del Gran Canó. Continuació cap a Bahla, població històrica coneguda per la seva ceràmica artesanal, on una parada ens permet conèixer el mercat i el fort envoltat per restes de l’antiga població de tova i el seu palmerar. A la població veïna de Jebreen visitarem un dels forts més interessants i ben restaurats del país. Continuació en direcció oest fins arribar a la població d’Ibri, per visitar a pocs quilòmetres la Necròpolis de Bat o Al Ayn, de l’Edat de Bronze, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si el temps ho permet es farà una altra parada a la ciutat fortalesa de Suleyf. Trasllat després del capvespre fins a Nizwa i allotjament.

01 GEN.- NIZWA – JEBEL AL AKHDAR – NIZWA
Esmorzar. Visita de la històrica ciutat comercial de Nizwa, antiga capital del país, amb les seves imponents muralles i les seves torres circulars. A més podrem gaudir d’un dels mercats urbans tradicionals més interessants, amb artesania (joieria, dagues, ceràmica, etc.) i mercats de verdures, carn i peix.
Excursió a Jebel Al Akhdar, un paratge preservat de les grans rutes amb poblacions penjades a la part alta de les muntanyes. Possibilitat de realitzar un passeig breu entre pobles gaudint del paisatge i de la frescor d’aquesta regió agrícola i tradicional. Una breu parada ens permetrà conèixer el mil·lenari sistema d’irrigació de Falaj Daris.

02 ENE.- NIZWA – MERCAT DE SINAW i IBRA – MUDEYREB – WADI BANI KHALED – DESERT DE WAHIBA
Esmorzar. Descens cap al sud parant en els mercats rurals de Sinaw i Ibra, centres de compravenda per a la població rural i beduïna dels voltants. Aturada a Misnifieh, antiga parada de les rutes comercials. Continuació fins a la població de Mudeyreb per veure les torres encarregades del control de les rutes comercials, amb excel·lents vistes sobre el desert i l’oasi local. Procedim a entrar al Wadi Bani Khaled, un dels típics wadis del país, amb precioses vistes de les muntanyes i palmerars de la zona. Podem fer fer un breu passeig per la part estreta del wadi al llarg del curs del riu. Trasllat a la tarda al Desert de Wahiba per pernoctar en un dels seus campaments, en habitacions amb bany privat.

03 GEN.- TRAVESSIA DESERT DE WAHIBA – RECORREGUT COSTA – RESERVA RAS EL HADD – SUR
Esmorzar. Sortida del campament per travessar el Desert de Wahiba. Durant més de mitja jornada avançarem pel desert de sorra a través de les seves dunes i pistes solitàries. Finalment arribarem a la costa de l’Oceà Índic, on veurem petits poblets de pescadors al llarg d’una costa gairebé inalterada per l’home. Trasllat al capvespre fins a la ciutat costanera de Sur. A la nit possibilitat d’anar a la Reserva Natural de Ras al Hadd per intentar veure com les tortugues verdes fresen en un dels seus santuaris naturals. Si hi ha sort també podem veure el naixement de les cries. Nit a la històrica ciutat portuària de Sur.

04 GEN.- SUR – WADI TIWI – WADI SHAAB – SINK HOLE – MASCAT
Esmorzar. Breu visita del port de Sur. Aquesta ciutat eminentment marina i comercial compta amb un immens passat a l’esquena i una meravellosa ubicació enfront de l’Oceà Índic. Als seus carrers i ports es construeixen vaixells des de fa més de 3000 anys, sent el més conegut el “dhow”, un tradicional vaixell de fusta que va tenir un paper essencial unint les rutes de l’Índic i Àfrica Oriental amb la Península Aràbiga i les seves rutes terrestres cap a la Mediterrània. Sortida cap al petit i fràgil Wadi Tiwi, que ofereix un interessant camí d’accés i la possibilitat d’endinsar-se una mica a contra corrent evitant l’aigua. Posterior trasllat a Wadi Shaab, el més bonic de tots els wadis del país. Després d’accedir amb barca al camí principal, un passeig de 2 hores ens permet acostar-nos a llocs paradisíacs i solitaris amb vegetació i piscines naturals que permeten un bany reparador en un marc inoblidable. Dirigint-nos a Mascat parem en l’anomenat Sink Hole, un pintoresc lloc natural causat per la caiguda d’un cometa.

05 ENE.- MASCAT. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.945 €
Suplement Individual 305 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en minibús els dos primers dies fins a Mascat.
Transport en vehicles 4×4 durant tot el trajecte a Oman (4 a 6 persones per vehicle).
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Allotjament en hotels 3 i 4* amb esmorzar inclòs a Dubai, Al Ain, Mascat, Rustaq, Nizwa i Sur.
Allotjament en Lodge 3* a Jebel Shams en habitacions amb bany privat en règim de mitja pensió.
Allotjament en Campament Resort en el Desert de Wahiba en habitacions amb bany privat en règim de mitja pensió.
Visites i activitats segons itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat d’Oman (48 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats no especificades a l’itinerari.
Entrades a forts, museus i Reserva Ras el Hadd (25 € aprox.).
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Propines.
Taxes Aèries.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació