Amèrica del Sud
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Els Andes divideixen Equador en dues meitats, separant l’Amazònia de les planes costaneres. En un sol viatge és possible ascendir als volcans de l’altiplà, veure nedar a les balenes i endinsar-se en la selva tropical .. Aquesta ruta recorre de nord a sud la serralada a través de l’Avinguda dels Volcans: Quito, Otavalo, PN Cotopaxi fins a conca, per trobar-se la Reserva Cuyabeno a la conca de l’Amazones. Ja en el Pacífic les Illes Galápagos i el Parc Nacional de Machalilla a la costa, ens acosten a la riquesa de la seva fauna.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / QUITO Hotel
2 QUITO E Hotel
3 VOL QUITO / LAGO AGRIO – CUYABENO E / S Cabanyes
4 RESERVA DE CUYABENO E / D / S Cabanyes
5 RESERVA DE CUYABENO E / D / S Cabanyes
6 VOL LAGO AGRIO / QUITO E Hotel
7 QUITO – OTAVALO – IBARRA E Hosteria
8 IBARRA – LAGUNAS DE MOJANDA – QUITO E Hotel
9 QUITO – PN VOLCÀ DE COTOPAXI E Hacienda
10 PN VOLCÀ DE COTOPAXI – LAGUNA QUILOTOA – BAÑOS E Hotel
11 BAÑOS: EXCURSIÓ CASCADES DE PAILÓN DEL DIABLO – RIOBAMBA E Hotel
12 RIOBAMBA – OPCIÓ TREN DELS ANDES – CUENCA E Hotel
13 CUENCA E Hotel
14 CUENCA – PN EL CAJAS – GUAYAQUIL E Hotel
15 VOL GUAYAQUIL / CIUTAT D’ORIGEN E
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar opció Extensió Illes Galápagos o PN Machalilla a la fitxa tècnica adjunta

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Quito
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada per sortir en vol amb destinació Quito (connexions intermèdies). Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament

Dia 2.- Quito
Dia lliure per visitar la ciutat colonial. Situada a 2.850 m. sobre el nivell del mar i a 22 kms. al sud de la línia de l’Equador, la ciutat està envoltada de muntanyes i volcans nevats.
Amb una arquitectura molt ben conservada, va ser declarada per la UNESCO en 1.978 com a Patrimoni Cultural de la Humanitat el que va obligar als nous edificis de la ciutat antiga a adaptar-se al color blanc de les parets i el vermell de les teules. Són d’especial interès el Monestir de Sant Francesc (S. XVI), la catedral, l’antiga via colonial de la Ronda, el turó del Panet, on es troba l’estàtua de la Verge de Quito, amb més de 30 mts. d’alt i unes vistes espectaculars. A més, museus, esglésies colonials, places i un mercat indígena a l’aire lliure. A la petita ciutat “Meitat del Món” es troba el monument a la Línia de l’Equador i el museu etnològic.

Dia 3.- Vol Quito / Lago Agrio. Reserva Cuyabeno (Amazònia)
Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació a Lago Agrio. Arribada i recepció.
Navegació en canoa de motor riu avall al llarg del Riu Aguarico fins arribar a la desembocadura amb el Riu Cuyabeno, d’aigües més fosques fins al lodge. Dinar (box lunch) durant el trajecte. Després del sopar el nostre guia natiu ens farà una xerrada sobre la zona i de les excursions que farem durant la nostra estada

Dia 4.- Reserva Cuyabeno (Amazònia)
Sortida d’hora al matí en canoa. És l’hora ideal per observar aus. Retorn al lodge per esmorzar. Caminada pel bosc primari amb el nostre guia naturalista i el natiu, que explicaran sobre la flora i fauna de la zona, així com de l’ús de les plantes medicinals. Després de dinar navegarem pel riu i mirarem de trobar diverses espècies de micos i dofins. Després del sopar caminada nocturna per observar insectes i amb sort algunes serps i granotes.

Dia 5.- Reserva Cuyabeno (Amazònia)
Després de l’esmorzar, navegarem riu amunt. La nostra primera visita és el saladero de periquitos i lloros; a la vora del riu hi ha un lloc on aquestes aus recullen l’argila per neutralitzar els àcids en el seu organisme de les fruites tendres que poden ser perjudicials per a ells. Retorn al Lodge per esmorzar. Caminada pel bosc primari amb el nostre guia naturalista per aprendre més sobre aquest fràgil ecosistema, la seva gent i tradicions que es transmeten de generació en generació. Després de dinar navegarem al llarg del riu Cuyabeno, on amb sort podrem observar dofins rosats (Inia geoffrensis and Somàlia fluviatilis). Pujarem a la torre d’observació per apreciar diverses espècies d’aus com tucans, lloros, etc. Després del sopar excursió nocturna per observar caimans i aus nocturnes.

Dia 6.- Vol Lago Agrio / Quito
Després de l’esmorzar, a primera hora, navegarem de tornada al pont i des d’allí via terrestre fins a l’aeroport a Lago Agrio per embarcar en el vol a Quito. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure.

Dia 7.- Quito – Otavalo (110 kms – 2 hrs)
Sortida per la carretera Panamericana cap Otavalo. En aquesta zona i els voltants de la Llacuna de Sant Pau, al peu del volcà Imbabura, viuen els indígenes otavaleños, que encara conserven els seus costums i vestimenta tradicionals. Visita del mercat dels indígenes otavaleños, considerats com magnífics artesans. S’estén al llarg de tres places, amb centenars de parades dedicades a la venda de productes artesanals, principalment teixits en llana multicolor de tota mena, a la part central. Una segona plaça dedicada a la venda de tot tipus de productes de la terra i una tercera zona en la que es compra i ven al bestiar. A la tarda podem optar per visitar algun altre dels pobles artesanals com ara Zuleta:
brodats; Cotacachi: articles en cuir; Sant Antoni de Ibarra: articles en fusta. Continuació cap a l’hostal a Ibarra.

Dia 8.- Ibarra – Llacunes de Mojanda (senderisme) – Quito (140 km – 2,30 h)
Sortida cap a les Llacunes de Mojanda. Bell conjunt lacustre situat a 3.800 msnm. Farem una caminada d’unes 3 hores per la zona. Retorn a Quito.

Dia 9- Quito – Parc Nacional del Volcà Cotopaxi (120 kms – 2 hores)
Sortida cap al sud travessant la Vall de l’Avinguda dels Volcans. Arribada al Parc Nacional del Cotopaxi, al peu del volcà més alt del món (5.897 m). Visita del parc. La zona del refugi i glacera està restringida causa de l’increment d’activitat volcànica del Cotopaxi. Trasllat a la hisenda i temps lliure.

DIA: 10 – Parc Nacional del Volcà Cotopaxi – Laguna Quilotoa – Baños (300 kms – 5h)
Sortida cap a un dels conjunts lacustres més bells de l’Equador: “La Llacuna del Quilotoa”. D’aigües sulfuroses i color verd maragda. En els seus voltants viuen els indígenes del mateix nom que es coneixen per les seves pintures elaborades sobre la pell dels animals i les seves acolorides màscares. Trasllat a banys.

DIA: 11 – Baños – Cascades de Pailón del Diablo – Riobamba (180 km. – 3 hrs.)
Després de l’esmorzar excursió per la ruta de les Cascades entre les que es destaquen El Mantell de la Núvia i el Pailón del Diable. Temps lliure fins l’hora del trasllat a Riobamba. Allotjament.

DIA: 12 – Riobamba – Cuenca (350 km – 5,30 h.) Opcional tren dels Andes
A primera hora sortida cap a la ciutat colonial de Conca. Durant la ruta i coincidint amb els dijous, visitarem en Guamote el mercat més autòcton i colorit de l’Equador, on setmanalment els indígenes de la zona surten a vendre els seus animals, productes agrícoles i altres. Opcional Tren dels Andes: un impressionant trajecte al llarg del famós Vall del Nas del Diable.
Abans d’arribar a Conca i si el temps ho permet, es visita el lloc arqueològic de la cultura Inca-Cañari, conegut com “Ingapirca”. Continuació a Cuenca.

DIA: 13 – Cuenca
Dia lliure per recórrer la ciutat colonial.

DIA: 14 – Cuenca – Parc Nacional de Caixes (senderisme) – Guayaquil (300 km 4h30)
Sortida a primera hora en direcció oest cap al Àrea Protegida de Caixes. Situada davant del
Golf de Guayaquil i a només mitja hora en vehicle de Conca, recull entre les seves muntanyes més de 200 llacunes d’origen glacial.
Caminada durant 2-3 hores per les senderes de la reserva i continuació cap a Guayaquil, motor econòmic de l’Equador i que ha sofert profundes transformacions urbanístiques en els últims anys.

DIA: 15 – Guayaquil. Vol a ciutat d’origen
A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada. Nit a bord

DIA: 16 – Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 2.700 €
En base a grup de 7 a 9 persones 2.800 €
Descompte 4 Primeres Inscripcions – 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 544 €
Suplement Habitació Individual 415 €
Extensió PN Machalilla 530 €
Extensió Illes Galàpagos 1.985 €
Taxes PN Galàpagos 100 $
  GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Quito / Lago Agrio / Quito.
Transport privat en minibús.
Transport en canoa a motor o rems en la Reserva de Cuyabeno.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllats especificats.
Visites i excursions segons itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta i guies indígenes en la zona de Amazònia.
Assegurança d’assistència en viatge.
Consultar serveis inclosos concrets de cada extensió en la fitxa tècnica.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades a museus, parcs, reserves i llocs arqueològics.
Propines i extres personals.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Excursió en tren dels Andes (35 USD aprox.).
Control d’ Immigració 20 USD (Galàpagos).
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació