Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

El viatger podrà descobrir la vitalitat excepcional dels etíops en ocasió de la celebració d’una de les seves festivitats religioses. El Timkat en el marc espectacular de Gondar, amb els fascinants banys de Fasilides adornats és, potser, la seva màxima expressió. Una visita a Lalibela ens permetrà gaudir de la bellesa de les seves famoses esglésies. El recorregut per terra ens permet viure més de prop la realitat del país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
11 GEN VOL MADRID / ADDIS ABEBA Hotel
12 GEN ADDIS ABEBA. VISITES Hotel
13 GEN ADDIS ABEBA – MERCAT DE SEMBETE – DESSIE E / S Hotel
14 GEN DESSIE – MERCAT DE BATI – WELDIYA E / S Hotel
15 GEN WELDIYA – LALIBELA E / S Hotel
16 GEN LALIBELA E / S Hotel
17 GEN LALIBELA – GONDAR E / S Hotel
18 GEN GONDAR (TIMKAT) E / S Hotel
19 GEN GONDAR E / S Hotel
20 GEN GONDAR – MTS. SIMIEN E / S Hotel
21 GEN MTS. SIMIEN – BAHAR DAR E / S Hotel
22 GEN BAHAR DAR. VOL A ADDIS ABEBA I TORNADA E / S Hotel day use
23 GEN ARRIBADA A MADRID
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

11 GEN.- Vol Madrid / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport i embarcament amb destinació Addis Abeba. Nit a bord.

12 GEN.- Addis Abeba
Arribada al matí, tràmits de visat a l’aeroport i recepció per part del nostre guia a l’aparcament adjacent a l’aeroport. Esmorzar en un cafè d’Addis Abeba, que es pot considerar la capital de l’Àfrica: seu de la Unió Africana i d’una delegació molt important de les Nacions Unides, és la ciutat d’Àfrica amb major nombre de delegacions diplomàtiques. És una ciutat jove segons l’estàndard europeu, però és una de les poques ciutats africanes que pot estar orgullosa d’un centre amb edificis històrics amb més de 100 anys. Visita del museu nacional (on es troben les restes de l’homínid ‘Lucy’) i del museu etnogràfic amb una interessant exposició d’objectes dels pobles d’Etiòpia.
Visitarem també l’església de la Trinitat, on hi ha el monumental cementiri de la ciutat on es troben les tombes de les més grans personalitats del país, entre totes destaca la de l’emperador Haile Sellassie.

13 GEN.- Addis Abeba – Mercat de Sembete – Dessie
Sortirem d’hora d’Addis cap al nord, seguint la carretera que va ser traçada pels italians durant la guerra d’ocupació al 1936, amb una infinitat de pujades i baixades en una successió d’altiplans que van guanyant alçada; tocarem els 3000 metres d’altitud en Termaber on, amb una mica de sort, podrem albirar babuins gelada. Després la carretera comença a baixar fins a la localitat de Sembete, on ens aturarem per visitar el mercat. Per la seva ubicació, entre les terres altes i la depressió del Danakil, en Sembete es donen cita gents dels Amara, els Oromo i fins i tot dels Afar provinents del Danakil. Després del mercat seguirem ruta per arribar a Dessie.

14 GEN.- Dessie – Mercat de Bati – Weldiya
Seguirem cap al nord per seguir visitant mercats. Aquest cop li toca el torn al de Bati, el mercat a l’aire lliure més gran de la banya d’Àfrica. Aquí trobarem llocs on venen la sal que s’extreu en la depressió del Danakil i que és portada a lloms de dromedaris pels Afar. Impressionant és la secció del bestiar, on podrem veure multitud de camells, vaques, ovelles i cabres.
Continuarem rumb al nord, vorejant el Llac Hayk, lloc encantador que va ser, però, escenari d’un dels capítols més dolorosos de la guerra entre Itàlia i Etiòpia. Arribada a la tarda a Weldiya on passarem la nit.

15 GEN.- Weldiya – Lalibela
Sortirem al matí cap a Lalibela on arribarem a l’hora de dinar. Ciutat situada a 2600 m. sobre el nivell del mar; a Lalibela hi ha 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII i excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món.

Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc. Dedicarem la tarda a les primeres visites d’aquesta emblemàtica població del nord d’Etiòpia.

16 GEN.- Lalibela
Al matí sortirem de la ciutat per visitar l’església de Iemrhane Kristos, magnífic exemple d’arquitectura axumita que aconseguirem després d’un passeig en pujada de 20 minuts. La tarda es pot dedicar a visitar el segon grup d’esglésies excavades a la roca i, sobretot, l’obra mestra de l’enclavament: l’església de Sant Jordi.

17 GEN.- Lalibela – Gondar
Sortida d’hora al llarg de la renovada “La Xina road”, des de la qual podrem admirar la bellesa del camp Etíop, des de la regió del Lasta fins a la regió del Gojjam. Arribada a Gondar a la tarda.

18 GEN.- Gondar (Timkat)
Matí dedicat a la visita de la ciutat de Gondar on trobem una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de gran esplendor (segles XV i XVI). Sembla a un tros d’Europa transportat a Etiòpia i reflecteix influències europees i islàmiques. A la tarda comença la cerimònia del Timkat, que celebra el baptisme de Jesucrist i és la major celebració de l’església copta ortodoxa etíop. Cada església treu en processó el Tabot, reproducció de l’arca de l’aliança, gelosament custodiada a l’Sancta Sanctorum durant tot l’any, arribant fins als banys de Fasilides, que és el lloc de trobada de totes les desfilades en què participen colorits grups de religiosos animats en balls i cants molt alegres i rítmics.

19 GEN.- Gondar
Sortirem d’hora al matí per assistir a la fi de les celebracions. Els religiosos, després d’haver passat tota la nit al voltant dels banys, realitzen el simbòlic bateig amb espelmes flotants en tota la superfície de l’aigua, en una atmosfera particularment màgica. La processó de tornada cap a les esglésies és el final de la celebració.

20 GEN.- Gondar – Mts. Simien
Des Gondar sortirem per a una jornada completa que dedicarem a la visita dels Mts. Simien. El cim de les terres altes d’Etiòpia és el Ras Dashen amb els seus més de 4.500 metres d’altura; altres cims de més de 4.000 metres s’alcen també a la zona. Paisatge d’alta muntanya i algunes espècies animals endèmiques de la regió (el babuí “gelada”, el xacal de Simien …) pararem també per visitar alguns dels poblets que esquitxen aquesta zona tan rural i apartada de les rutes turístiques clàssiques. Nit en lodge rústic però acollidor en Debark.

21 GEN.- Mts. Simien – Bahar Dar
Al matí sortida per carretera fins Bahar Dar, vorejant les ribes del llac Tana. Podrem observar grans camps d’arròs, cereals i també “xat”, planta de fulla verda amb lleugers efectes estupefaents que és molt popular a Etiòpia i en tots els països limítrofs.
A la tarda sortida cap a les cascades del Nil Blau, a 30 km. La caiguda de 100 metres amb una amplada d’uns 45 metres forma un núvol de vapor on es forma l’arc de Sant Martí. Encara que un projecte hidroelèctric hagi tret espectacularitat al cabal de les cascades, segueix sent un lloc atractiu amb bells paisatges de camp etíop.

22 GEN.- Bahar Dar. Vol a Addis Abeba i enllaç vol de tornada
Al matí excursió amb barca privada per poder visitar alguns dels monestirs de la península de Zeghié (Ura Kidane Mehret i Azwa Mariam habitualment), encara regentats per monjos devots i de significat interès històric i artístic. Es tracta de llocs remots que aconseguirem amb un passeig a peu en sender bàsicament pla, creuant un bosc semitropical i plantacions de cafè. Els interiors dels monestirs estan completament recoberts de pintures, obres mestres de l’art pictòric típic de Gondar, caracteritzat per una rica simbologia, colors vius i una gran força expressiva.
A la tarda vol a Addis Abeba, on tindrem temps per a les darreres compres. Disposarem d’habitacions per a un breu descans en hotel i gaudirem d’un sopar en un restaurant local, amenitzada per balls folklòrics. A última hora, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada.

23 GEN.- Arribada a Madrid
Arribada a l’aeroport de Madrid i final dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.190 €
Preu Base per persona (4 Primeres Inscripcions) 2.070 €
Suplement grup de 8 a 11 persones 100 €
Suplement grup de 4 a 7 persones 235 €
Suplement Habitació Individual (tota la ruta) 490 €
Suplement Habitació Individual (excepte a Gondar i Debark) 165 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Trasllats segons itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari i entrades necessàries per a les visites.
Impostos i IVA en cas de ser aplicables.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada a Etiòpia (es tramita a l’aeroport a l’arribada).
Propines i extres personals.
Begudes de ningun tipus.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació