Àfrica
Destinació
Setmana Santa
Tipus de viatge
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Etiòpia, coneguda en el passat com Abissínia, és un dels països més interessants de tot el continent africà. Va ser la segona nació del món en introduir el cristianisme, disposa d’un calendari únic i compta amb un important llistat de monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

L’altiplà etíop és el més gran del continent, abraçant des del Mar Roig fins a les planes del Nil Blanc. Espectaculars canons, grans barrancs i goles trenquen aquest paisatge, amb muntanyes que s’alcen per sobre dels 4000 metres.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 24 MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
24 MAR VOL CIUTAT D’ORIGEN / ADDIS ABEBA Hotel
25 MAR ADDIS ABEBA – DEBRE LIBANOS – DEBRE MARKOS E / S Hotel
26 MAR DEBRE MARKOS – BAHAR DAR E / S Hotel
27 MAR BAHAR DAR – GONDAR – KOSSOYE E / S Hotel
28 MAR KOSSOYE – GONDAR E / S Hotel
29 MAR GONDAR – LALIBELA E / S Hotel
30 MAR LALIBELA E / S Hotel
31 MAR LALIBELA – DESSIE E / S Hotel
01 ABR DESSIE – SEMBETE – ADDIS ABEBA E / S Hotel day use
02 ABR VOL ADDIS ABEBA / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

24 MAR.- Vol Ciutat d’origen / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament amb destinació Addis. Arribada a última hora de la nit. Trasllat a l’allotjament.

25 MAR.- Addis Abeba – Debre Libanos – Debre Markos
Sortirem aviat al matí cap al nord. Ens aturarem a Debre Libanos per visitar el monestir i el pont construït pels portuguesos. Aquí, si tenim sort, podrem també observar alguns babuins gelada, espècie endèmica de la zona. Seguirem el congost que crea l’Nil al llarg del seu recorregut per l’altiplà etíop fins arribar a Debre Markos, antiga capital de la regió del Gojjam, on passarem la nit.

26 MAR.- Debre Markos – Bahar Dar
Seguirem la ruta fins a Bahar Dar. Aquesta ciutat, situada a 1.800 metres d’altitud i a la vora del Llac Tana, serà la base des de la qual visitarem la font del Nil Blau que s’origina al llac. A la tarda, si la climatologia ho permet ens desplaçarem a les afores de la població per visitar les cascades de Tis Isat, salt d’aigua que forma el Nil després d’abandonar el Llac Tana. Després de la construcció d’una central hidroelèctrica la cataracta ha perdut part de la seva espectacularitat però si el camí està practicable, les vistes continuen sent interessants.

27 MAR.- Bahar Dar – Kossoye
Excursió amb barca al matí per visitar els monestirs que es troben a la vora del llac, a la península de Zeghié. A la tarda sortirem cap a Kossoye, passant per Gondar. Kossoye es troba en els contraforts del massís dels Mt. Simien. Dedicarem part de la tarda a caminar pel Parc Nacional de les Muntanyes Simien on podrem gaudir d’un espectacular paisatge marcat per cims de més de 4.000 mts, a més d’una flora i una fauna endèmiques molt peculiars.

28 MAR.- Kossoye – Gondar
Tornarem a Gondar al matí per visitar la població. Aquí trobem una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de gran esplendor (segles XV i XVI). Sembla a un tros d’Europa transportat a Etiòpia i reflecteix influències europees i islàmiques.

29 MAR.- Gondar – Lalibela
Avui tenim un dia de carretera al llac de la renovada “La Xina Road” des de la qual podrem gaudir de la bellesa del camp etíop, des de la regió del Gojjam fins a la del Lasta. Pel camí tindrem l’oportunitat de visitar l’original comunitat autogestionada de Awramba, on es viu seguint una gestió comunitària del treball, compartint totes les tasques, des de l’educació dels fills fins a les feines del camp, mantenint una obertura total a totes les religions i defensant la paritat de drets entre homes i dones i el respecte dels drets dels infants.

30 MAR.- Lalibela
Ciutat situada a 2600 m. sobre el nivell del mar. En Lalibela hi ha 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc.

31 MAR.- Lalibela – Dessie
Visitarem a primera hora el colorit mercat setmanal a Lalibela. Sortirem després cap al sud seguint una ruta molt panoràmica per arribar a la petita població de Dessie on acabarà l’etapa del dia. Si pel camí trobem algun punt d’interès ho aprofitarem per completar la jornada.

01 ABR.- Dessie – Sembete – Addis Abeba
Darrera etapa que ens portarà de tornada a la capital. Pel camí ens aturarem per visitar el peculiar Mercat de Sembete. Per la seva ubicació, entre les terres altes i la depressió del Danakil, en Sembete es donen cita gents dels Amara, els Oromo i fins i tot dels Afar provinents del Danakil. Després del mercat seguirem ruta per arribar a Addis Abeba. A la tarda, a l’arribada a Addis, disposarem d’habitacions a l’hotel i gaudirem d’un sopar en un restaurant local. A última hora, trasllat a l’aeroport.

02 ABR.- Vol Addis Abeba / Ciutat d’origen
De matinada trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada. Canvi d’avió a ciutat d’enllaç i fi del viatge.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.565 €
Preu Base per persona (4 Primeres Inscripcions) 1.470 €
Suplement grup de 4 a 7 personas 110 €
Suplement Habitació Individual 275 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Travessa en barco pel Llac Tana i visita als monestirs.
Transport per carretera en minibús.
Allotjaments i alimentació segons itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Etiòpia.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes d’aeroport.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació