Àfrica
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

El viatger podrà descobrir la vitalitat excepcional dels etíops en ocasió de la celebració d’una de les seves festivitats religioses. El Timkat en el marc espectacular de Gondar, amb els fascinants banys de Fasilidas adornats és, potser, la seva màxima expressió. Una visita a Lalibela ens permetrà gaudir de la bellesa de les seves famoses esglésies. El recorregut per terra ens permet viure més de prop la realitat del país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
13 GEN VOL BARCELONA / ADDIS ABEBA Hotel
14 GEN ADDIS ABEBA – MERCAT DE SEMBETE – DESSIE E / S Hotel
15 GEN DESSIE – MERCAT DE BATI – WELDIYA E / S Hotel
16 GEN WELDIYA – LALIBELA E / S Hotel
17 GEN LALIBELA E / S Hotel
18 GEN LALIBELA – GONDAR E / S Hotel
19 GEN GONDAR (FESTIVITAT DEL TIMKAT) E / S Hotel
20 GEN GONDAR (MTS. SIMIEN) E / S Hotel
21 GEN GONDAR – BAHAR DAR E / S Hotel
22 GEN BAHAR DAR – DEBRE MARKOS E / S Hotel
23 GEN DEBRE MARKOS – ADDIS ABEBA E / S Hotel day use
24 GEN VOL ADDIS ABEBA / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

13 GEN.- Vol Barcelona / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport i embarcament amb destinació Addis Abeba. Arribada i trasllat a l’allotjament.

14 GEN.- Addis Abeba – Dessie
Sortirem d’hora d’Addis Abeba cap al nord, seguint la carretera que va ser traçada pels italians durant la guerra d’ocupació al 1936, amb una infinitat de pujades i baixades en una successió d’altiplans que van guanyant alçada. Tocarem els 3000 metres d’altitud a Termaber on, amb una mica de sort, podrem albirar babuins gelada. Després, la carretera comença a baixar fins a la localitat de Sembete, on ens aturarem per visitar el seu famós mercat. Per la seva ubicació, entre les terres altes i la depressió del Danakil, a Sembete es donen cita membres dels Amara, els Oromo i fins i tot els Afar, provinents del Danakil. Després del mercat seguirem ruta per arribar a Dessie.

15 GEN.- Dessie – Mercat de Bati – Weldiya
Seguirem cap al nord per seguir amb les visites. Aquest cop visitarem el Mercat de Bati, el mercat a l’aire lliure més gran del país. Aquí trobarem llocs on venen la sal que s’extreu en la depressió del Danakil i que és portada a lloms de dromedaris pels Afar. És impressionant la secció de bestiar, on podrem veure multitud de camells, vaques, ovelles i cabres. Continuarem rumb al nord, vorejant el Llac Hayk, un lloc encantador que va ser, però, escenari d’un dels capítols més dolorosos de la guerra entre Itàlia i Etiòpia. Arribada a la tarda a Weldiya on passarem la nit.

16 GEN.- Weldiya – Lalibela
Sortirem al matí cap a Lalibela on arribarem a l’hora de dinar. Aquesta ciutat situada 2600 metres sobre el nivell del mar és famosa per les seves 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII i excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc. Dedicarem la tarda a les primeres visites d’aquesta emblemàtica població del nord d’Etiòpia.

17 GEN.- Lalibela
Al matí sortirem de la ciutat per conèixer l’església de Iemrhane Kristos, magnífic exemple d’arquitectura axumita que visitarem després d’un ascens de 20 minuts. La tarda es pot dedicar a visitar el segon grup d’esglésies excavades a la roca i, sobretot, l’obra mestra de l’enclavament: l’Església de Sant Jordi.

18 GEN.- Lalibela – Gondar
Sortida d’hora al llarg de la renovada “Xina Road”, des de la qual podrem admirar la bellesa del camp etíop, des de la regió de Lasta fins a la regió de Gojjam. Arribada a Gondar a la tarda, quan comença la cerimònia del Timkat, que celebra el baptisme de Jesucrist i és la major celebració de l’església copta ortodoxa del país. Cada església treu en processó el ‘Tabot’, una reproducció de l’arca de l’aliança gelosament custodiada a la Sancta Sanctorum durant tot l’any, arribant fins als banys de Fasílides, que és el lloc de trobada de totes les desfilades, en què participen colorits grups de religiosos animats en balls i cants molt alegres i rítmics.

19 GEN.- Gondar (Timkat)
Sortirem d’hora al matí per assistir a la fi de les celebracions. Els religiosos, després d’haver passat tota la nit al voltant dels banys, realitzen el simbòlic bateig, amb espelmes flotants en tota la superfície de l’aigua, en una atmosfera particularment màgica. La processó de tornada cap a les esglésies és el final de la celebració. Tarda dedicada a la visita de la ciutat de Gondar on trobem una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de gran esplendor (segles XV i XVI). Sembla un tros d’Europa transportat a Etiòpia, encara que reflecteix tant influències europees com islàmiques.

20 GEN.- Gondar – Mts. Simien
Des de Gondar sortirem per a una jornada completa que dedicarem a la visita dels Mts. Simien. El cim de les terres altes d’Etiòpia és el Ras Dashen, amb els seus més de 4.500 metres d’altura, encara que hi ha altres cims de més de 4.000 metres a la zona. Gaudirem del preciós paisatge d’alta muntanya i d’algunes espècies animals endèmiques de la regió (el babuí “gelada”, el xacal de Simien, etc). Pararem també per visitar alguns dels poblets que es troben en aquesta zona rural tan apartada de les rutes turístiques clàssiques. Tornada a l’allotjament a Gondar.

21 GEN.- Gondar – Bahar Dar
Al matí sortida per carretera fins a Bahar Dar, vorejant les ribes del Llac Tana. Podrem observar grans camps d’arròs, cereals i també “xat”, planta de fulla verda amb lleugers efectes estupefaents que és molt popular a Etiòpia i en tots els països limítrofs. A la tarda sortida cap a les cascades del Nil Blau, a 30 quilòmetres. La caiguda de 100 metres amb una amplada d’uns 45 metres forma un núvol de vapor on es forma l’arc de Sant Martí. Encara que un projecte hidroelèctric hagi tret espectacularitat al cabal de les cascades, segueix sent un lloc atractiu amb bells paisatges de camp.

22 GEN.- Bahar Dar – Debre Markos
Aquest matí realitzarem una excursió amb barca privada per poder visitar alguns dels monestirs de la península de Zeghié (Ura Kidane Mehret i Azwa Mariam habitualment) encara regentats per monjos devots i de significatiu interès històric i artístic. Es tracta de llocs remots que assolirem mitjançant una caminada a peu per senders generalment plans, creuant boscos i plantacions de cafè. Els interiors dels monestirs estan completament recoberts de pintures, obres mestres de l’art pictòric gondariano, caracteritzat per una rica simbologia, colors vius i una gran força expressiva. A la tarda sortirem camí cap al sud per arribar fins a la petita ciutat de Debre Markos, antiga capital de la regió del Gojjam.

23 GEN.- Debre Markos – Addis Abeba
Últim dia de recorregut per la regió del nord del país. Sortirem cap al sud-est creuant el congost creat pel Nil en recórrer l’altiplà etíop. Ens aturarem a Debre Libanos per intentar albirar els babuins gelada; el lloc destaca també per les vistes al congost del Riu Muller, afluent del Nil. Arribada a Addis Abeba a la tarda. Visitarem el Museu Nacional, on es conserven les restes de Lucy, l’exemplar d’Australopithecus Afarensis que va ser trobat en els anys setanta, sent un element clau en la definició de les teories sobre l’evolució de l’home. Temps per a les darreres compres. Disposarem d’habitacions per a un breu descans a l’hotel i gaudirem d’un sopar en un restaurant local, amenitzada per balls folklòrics. A última hora, trasllat a l’aeroport.

24 GEN.- Vol Addis Abeba / Barcelona
Embarcament en vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA                            Preu Base         Oferta 4 primeres places
Preu Base per persona 1.890 € 1.780 €
Suplement grup de 6 a 9 persones 95 €
Suplement Habitació Individual 375 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Trasllats segons itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari i entrades necessàries per a les visites.
Impostos i IVA, en cas de ser aplicables.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada Etiòpia (es tramita a l’aeroport a l’arribada).
Propines a conductors, guies, maleters, etc.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació