Europa
Destinació
En grup
Tipus de viatge
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta ens porta fins als boscos de la zona de l’extrem nord-est de Finlàndia a la regió de Koillismaa. Aquesta regió escassament poblada és un lloc ideal per relaxar-se i gaudir de la natura intacta. Diversos animals salvatges habiten l’àrea i, encara que solen ser esquius, segur que podrem veure rens i bastantes petjades a la neu. Amb una mica de sort serà possible gaudir també del magnífic espectacle de les aurores boreals. La setmana inclou diverses activitats hivernals d’un nivell de dificultat baix. Cada nit gaudirem de l’autèntica sauna finlandesa així com d’un bon àpat tradicional.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2018: 03 FEBRER / 17 MARÇ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUUSAMO. TRASLLAT A KYLMALUOMA AREA S Cabanya
2 KYLMALUOMA AREA. ESQUÍ DE FONS E / D / S Cabanya
3 KYLMALUOMA AREA – HUKANTUPA. RAQUETES DE NEU E / P / S Cabanya
4 KYLMALUOMA AREA. RAQUETES DE NEU E / P / S Cabanya
5 KYLMALUOMA AREA. CONSTRUCCIÓ D’IGLÚ E / D / S Cabanya
6 KYLMALUOMA AREA. ACTIVITATS OPCIONALS E / D / S Cabanya
7 KYLMALUOMA AREA. GRANJA DE HUSKIES E / D / S Cabanya
8 TRASLLAT A L’AEROPORT DE KUUSAMO E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1. Arribada a Kuusamo. Trasllat a Kylmaluoma
Arribada a Kuusamo per compte del client. Recepció per part del corresponsal i trasllat a Kylmaluoma (45 min). Sopar i allotjament.

Dia 2. Kylmaluoma Area. Esquí de Fons
Al matí es farà una presentació de la zona i del programa. Després de dinar tindrem l’oportunitat d’aprendre l’esquí de fons, un dels esports més practicats a Finlàndia. Per començar l’activitat es podrà obtenir coneixements bàsics sobre la tècnica d’esquí de fons (estil clàssic).
Després tindrem l’oportunitat de posar en pràctica el que s’ha après i farem una excursió a les pistes de Kylmaluoma. A Kylmaluoma ha una gran quantitat de pistes d’esquí, també il·luminades. La majoria de les pistes són fàcils sense gran diferència d’altitud però hi ha més exigents també. Després de l’excursió en grup és possible aprofitar l’oportunitat d’esquiar una estona més durant el temps lliure.

Dia 3. Kylmaluoma Àrea – Hukantupa. Raquetes de neu
Esmorzar. Avui comencem la nostra aventura amb les raquetes de neu. Després d’una breu introducció sobre aquesta pràctica, iniciem l’excursió de dia complet des de les cabanes. El camí ens porta a través de bonics boscos nevats de pi, avet i bedoll. A meitat de ruta pararem per fer un dinar tipus picnic al voltant d’una foguera. A la tarda arribarem a Hukantupa, on ens allotjarem en una cabana sense electricitat. L’allotjament serà en dormitoris.

Dia 4. Kylmaluoma Àrea. Raquetes de neu
Després de l’esmorzar ens equiparem de nou amb les raquetes seguint les crestes de les muntanyes i els llacs. Informació de la zona d’aquests boscos estan plens d’animals com llops, linxs, llebres i alces (difícils de veure) i óssos (que estan hivernant en aquesta època). Farem una pausa per gaudir d’un picnic a l’hora de dinar, i més tard tornarem a les cabanes.

Dia 5. Kylmaluoma Àrea. Construcció d’Iglú
Avui dedicarem part del dia a la construcció d’un iglú, amb l’ajuda de pales farem una gran pila de neu fins a fer un iglú. És possible dormir a l’iglú si algú ho desitja.

Dia 6. Kylmaluoma Àrea. activitats opcionals
Dia lliure per realitzar activitats opcionals segons les preferències personals de cadascú. Podem fer una altra excursió d’esquí de fons, raquetes de neu o bé pescar als llacs propers a l’allotjament. Hi ha la possibilitat de participar en un safari de huskies o motos de neu (segons disponibilitat i amb suplement, el guia els informarà en destí).

Dia 7. Kylmaluoma Àrea. Granja de huskies
Després de l’esmorzar anirem a una granja de huskies on els grangers ens estaran esperant amb els seus meravellosos gossos. Després d’una petita introducció sobre el maneig dels trineus, farem un safari de 10 Km. Per cada dues persones hi haurà un trineu de quatre gossos i el conduiran per torns, llevat que desitgin només seure al trineu i gaudir del paisatge. Passarem a través de boscos i llacs congelats gaudint de la tranquil·litat dels paisatges hivernals. Dinar durant la ruta. Després del safari tornarem a les cabanes, no sense abans fer una breu parada al poble de Taivalkoski, on podem fer compres i passejar. A la nit gaudirem d’un sopar espcial de comiat.

Dia 8. Trasllat a l’aeroport de Kuusamo
Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport de Kuusamo. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.195 €
Suplement Habitació Individual 150 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport de Kuusamo (anada i tornada) sempre que els vols coincideixen amb els que aconsella l’organització.
Desplaçaments segons programa.
Activitats segons programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla anglesa.
Sauna disponible a la zona.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Lloguer de mono d’hivern, amb botes i guants (40 € aprox., informar amb antel·lació).
Activitats opcionals (dia 6 itinerari).
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació