Europa
Destinació
En grup
Tipus de viatge
7 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge d’esquí de fons en l’àrea nord-est de la Unió Europea, a la regió finlandesa de Kainuu, just a la frontera amb Rússia. La nostra ruta passa a través de zones salvatges amb una impecable i intacta natura, acabant cada tarda en un confortable allotjament on gaudir de l’hospitalitat local així com d’un bon àpat tradicional. Per descomptat també tindrem oportunitat de relaxar-nos en una tradicional sauna finlandesa.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A MARÇ 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUUSAMO. TRASLLAT A JATKONSALMI S Cabanya
2 TRAVESSIA JATKONSALMI – RAJAKARTANO E / P / S Cabanya
3 TRAVESSIA RAJAKARTANO – KOVAVAARA E / P / S Cabanya
4 TRAVESSIA KOVAVAARA – AROLA E / P / S Cabanya
5 TRAVESSIA AROLA – MARTINSELKONEN WILDERNESS CENTER E / P / S Cabanya
6 RESERVA NATURAL DE MARTINSELKONEN E / P / S Cabanya
7 TRASLLAT A L’AEROPORT DE KUUSAMO E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 1.- Arribada a Kuusamo. Trasllat a Jatkonsalmi
Arribada a l’aeroport de Kuusamo on seran rebuts pel nostre corresponsal. Trasllat fins al refugi de Jatkonsalmi (1 hora aprox.), una cabana situada al nou Parc Nacional de Hossa, enmig del bosc.

Dia 2.- Travessa Jatkonsalmi – Rajakartano (17 km)
Esmorzar i explicació per part del guia de la zona i del programa. El nostre viatge comença al llarg dels senders d’esquí perfectament cuidats del Parc Nacional de Hossa. La regió de Hossa és coneguda per la seva natura salvatge, on abunden boscos de coníferes, petits llacs i rierols; per això també és nomenada “el Paradís del Pescador”. Dinar al centre de visitants de Hossa, on també aprofitarem per gaudir d’una exhibició sobre la història de la regió. Per als qui prefereixen esquiar durant més temps, hi ha rutes més llargues. A la tarda, visitarem el Parc de Rens de Hossa, on soparem.

Dia 3.- Travessa Rajakartano – Kovavaara (25 km)
Els primers quilòmetres del dia d’avui seran en els amplis camins de Hossa, per després continuar a través dels senders utilitzats per la guàrdia fronterera, creuant una gran quantitat de petits pantans. És possible veure grans arbres a boscos antics plens d’història, així com algunes zones talades. El guia prepararà el dinar al voltant d’una foguera. L’allotjament i la sauna seran en una casa rural a la part alta del turó de Kovavaara. No existeixen moltes comoditats a Kovavaara, però és molt interessant apreciar com la història i la forma de vida dels 1950, roman intacte en aquesta cabana.

Dia 4.- Travessia Kovavaara – Arola (19 km)
En el nostre tercer dia d’expedició seguim per la zona fronterera. La proximitat amb la frontera russa afegeix un halo de misteri i exotisme a l’atmosfera de la regió. Les marques grogues de la frontera ens indiquen el camí durant tot el trajecte. És possible veure la zona russa des de diferents punts al llarg de tot el viatge. Un cop a Arola, ens instal·larem en una casa tradicional de fusta en la qual soparem. Els nostres amfitrions prepararan un sopar amb receptes i ingredients tradicionals.

Dia 5.- Arola – Martinselkonen Wilderness Center (22 km)
Durant aquest dia el trajecte passarà a través de la Reserva Natural de Martinselkonen, esquiant sobre enormes pantans així com boscos molt cuidats, seguint en tot moment els camins fets pels rens. Es farà una parada per realitzar un picnic en una de les cabanes salvatges operades per l’Associació Forestal Finlandesa. Prendrem cafè i sopa calenta al voltant d’una foguera, acompanyats de deliciosos entrepans. L’allotjament serà en el centre de natura de Martinselkonen, on podrem gaudir també d’un merescut sopar i una vaporosa i relaxant sauna.

Dia 6.- Reserva Natural de Martinselkonen (17 km)
Durant aquest dia no serà necessari fer l’equipatge ja que la següent nit es passarà en el mateix lloc. Es farà un tour per tota la Reserva Natural de Martinselkonen, creuant una infinitat de petits llacs i pantans, tots ells coberts per les neus hivernals. Gaudirem de l’esmorzar a la cabanya Teerilampi al migdia. L’expedició es donarà per finalitzada amb la sauna i el sopar final.

Dia 7.- Trasllat a l’aeroport de Kuusamo
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport de Kuusamo per prendre el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 990 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport de Kuusamo (anada i tornada) sempre que els vols coincideixin amb els que aconsella l’organització.
Trasllats de l’equipatge en motoneu durant 4 dies (el segon dia l’equipatge serà transportat en cotxe).
Activitats segons programa.
Allotjament en cabanyes en habitacions de 2 a 4 persones amb banys a compartir. 
Alimentació especificada en el quadre.
Guia local de parla anglesa.
Sauna disponible a la zona.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Lloguer de l’equipament d’esquí (60 € aprox.). Ha de ser reservat amb anterioritat, informant obligatòriament de pes, alçada i número de calçat.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació