Europa
Destinació
En grup
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Una autèntica aventura en trineu de gossos i raquetes a través del bosc boreal i la taiga salvatge de la Lapònia finlandesa. En els boscos boreals de Lapònia, viurem l’experiència de conduir el nostre propi trineu de gossos husky i realitzar una travessa amb raquetes de neu. A la nit descansarem en refugis tradicionals i gaudirem d’una relaxant sauna finlandesa. A la primavera, amb sort, encara és possible gaudir de l’observació d’aurores boreals.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2018: 08 i 15 ABRIL
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KUUSAMO S Alberg / Xalet
2 KUUSAMO – JATKONJARVI – PEURAPIRTTI. TRINEU DE GOSSOS E / P / S Cabanya
3 PEURAPIRTTI – LAKKUJARVI – PN DE HOSSA. TRINEU DE GOSSOS E / P / S Alberg / Xalet
4 RUTA AMB RAQUETES DE NEU E / P / S Cabanya
5 EXPLORACIÓ DE LA TAIGA EN RAQUETAS E / P / S Alberg / Xalet
6 REGIÓ DE JATKONVAARA. TRINEU DE GOSSOS E / P / S Cabanya
7 TORNADA AMB TRINEU DE GOSSOS E / P / S Alberg / Xalet
8 VOL KUUSAMO / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 01.- Vol Ciutat d’Origen / Kuusamo
Arribada a l’aeroport de Kuusamo i trasllat a la localitat de Hossa, aproximadament a una hora de camí. Hossan Lomakeskus es troba a la regió de Kainuu, al nord de Finlàndia i dins del Parc Nacional de Hossa, a la vora de l’homònim llac. Després d’instal·lar-nos i conèixer al nostre guia, gaudirem d’un sopar de benvinguda on rebrem informació sobre les activitats que realitzarem al llarg de tota la setmana.

DIA 02.- Kuusamo – Ruta en Trineu de gossos
Al matí els guies ens donaran les instruccions per conduir autònomament el nostre trineu. Cada adult liderarà un equip de 4 o 5 gossos mentre que cada nen, si n’hi ha, manejarà 2 o 3 gossos. Al començament farem un petit recorregut de 10 km i travessarem un llac per familiaritzar-nos amb la conducció. L’experiència del lliscament combinada amb el moviment dels gossos sobre el gel ens donarà una sensació de llibertat i energia veritablement inoblidable. Acabat l’assaig ens posem en marxa per dirigir-nos a Jatkonjärvi. Ens aproparem al llac i allà farem una parada per fer un picnic. Després del merescut descans seguirem la nostra ruta cap a un camí més variat. Conduirem a través de les pistes forestals del parc, en un trajecte d’aproximadament 25 Km. El nostre destí final serà la cabana d’un expert en paranys, Peurapirtti.

DIA 03.- Taiga del PN Hoss en trineu de gossos
Al matí sortirem direcció nord per dirigir-nos a Lakkujarvi, a uns 30 Km de la nostra posició. Al llarg del recorregut és probable trobar algun ramat de rens. Avançarem a través de boscos i llacs amb diferents formes i que condueixen a senders inexplorats. Els amplis camins es tornen estrets i gràcies a la força del nostre equip de gossos serpentejarem la zona en direcció al centre de la taigà salvagte del Parc de Hossa.  Finalitzarem la ruta tornant a la base. Abans de descansar, cuidarem dels gossos i els donarem les atencions necessàries per agrair-los l’esforç que han realitzat.

DIA 04.- Ruta amb Raquetes de neu
Deixarem el trineu per explorar els senders caminant amb raquetes de neu durant dos dies. Totalment allunyats de la civilització, el guia ens conduirà a llocs d’impressionant bellesa mentre una agradable sensació de llibertat ens acompanyarà durant tot el dia. Caminar amb raquetes de neu és la millor manera de penetrar en el bosc i gaudir del silenci de la natura. Passarem la nit en una cabanya on compartirem les anècdotes del dia mentre prenem la nostra sopar preparat a foc de llenya.

DIA 05.- Exploració de la Taiga en Raquetes
Avui seguirem la nostra exploració amb raquetes de la taigà. El camí ens portarà a una vista privilegiada dels boscos boreals on podríem tenir la sort de veure ants i óssos. Parada al migdia per a dinar a la vora del foc a l’estil “nòmada”. Recuperades les forces, continuarem el camí per tornar a la nostra base i gaudir d’una merescuda sauna.

DIA 06.- Regió de Jatkonvaara – Trineu de gossos
De nou en trineu de gossos i prenent rumb al sud, arribarem a la zona de Tolosenvirta. Seguint una pista serpentejant arribarem al punt més alt del parc, el turó de Jatkonvaara, des d’on tindrem una meravellosa vista del bosc boreal. Després d’un trajecte de 30 Km, al final del dia arribem a la nostra cabanya davant del llac.

DIA 07.- Retorn amb Trineu de Gossos
Un paisatge de turons, llacs i boscos on la primavera comença a despertar marcaran el dia de la nostra última aventura en trineu, assaborint cada segon de la companyia dels nostres fidels companys abans d’acomiadar-nos d’ells. L’arribada triomfal i el final de la ruta a mitja tarda o al final de la tarda, dependrà de la velocitat que portem. A la nit tindrem un sopar especial de comiat amb menjar tradicional: “Karistus” o guisat de ren amb nabius.

DIA 08.- Vol Kuusamo / Ciutat d’origen
Al matí, esmorzar i trasllat a l’aeroport de Kuusamo. Vols de tornada a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PERSONA
Preu Base per persona 2.395 €
Taxes Aèries (Aprox.) 170 – 290 €
 GRUP DE 2 A 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Kuusamo (anada i tornada).
Trasllats aeroport de Kuusamo – Hossa (anada i tornada).
Activitats descrites al programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Préstec de l’equipament polar necessari per a realitzar totes les activitats.
Guia especialista del medi polar de parla anglesa/francesa.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes Aèries i despeses d’emissió.
Equipament pel fred fora de les activitats especificades.
Trasllats des d’altres aeroports (100 € per persona i trajecte).
Propines, begudes i extres personals.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Tots els transports i excursions no especificats al programa.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació