Europa
Destinació
En grup
Tipus de viatge
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Una ruta per conèixer la Lapònia finlandesa en una variada i completa aventura hivernal. Envoltats d’infinits boscos boreals, podrem admirar l’aurora boreal, conduir un trineu de gossos, passejar amb raquetes, viatjar en moto de neu i descansar en una relaxant sauna finlandesa.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE DESEMBRE 2017 A ABRIL 2018
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KUUSAMO S Alberg
2 TRINEU DE GOSSOS E / D / S Alberg
3 RUTA EN MOTONEU E / D / S Alberg
4 PASSEIG AMB GOSSOS EN EL PARC DE HOSSA E / D / S Alberg
5 PESCA EN EL GEL I GRANJA DE RENS E / D / S Alberg
6 RECORREGUT EN RAQUETES A LA PENÍNSULA DE SEIPINIEMI E / D / S Alberg
7 DIA LLIURE E / D / S Alberg
8 VOL KUUSAMO / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Kuusamo
Arribada a l’aeroport de Kuusamo i trasllat a Hossa (aproximadament 1 hora). Hossan Lomakeskus es troba a la regió de Kainuu, al nord de Finlàndia i dins del Parc Nacional de Hossa, a la vora de l’homònim llac. A l’arribada al nostre allotjament a Hossa els guies ens rebran i ens facilitaran més informació sobre les activitats del viatge. Sopar a l’allotjament de Hossa.

Dia 2. Trineu de gossos
Al matí els guies ens donaran les instruccions per conduir autònomament el nostre trineu. Utilitzarem un trineu d’entre 6 i 10 gossos per cada dues persones. Al començament farem un petit recorregut i travessarem un llac gelat per familiaritzar-nos amb la conducció. L’experiència del lliscament, combinada amb el moviment dels gossos sobre el gel, ens donarà una sensació de llibertat i energia veritablement inoblidable. Acabat el primer entrenament, al final del matí ens posarem en marxa per fer una ruta a través de llacs i pistes forestals. La durada aproximada de l’activitat serà d’entre 4 i 5 hores i tornarem al final de la tarda al nostre allotjament per descansar.

Dia 3. Ruta en moto de neu
Avui és el dia d’un emocionant viatge en moto de neu. Allunyant-nos de la civilització, seguirem al guia per aconseguir llocs perduts d’impressionant bellesa. Una agradable sensació de llibertat ens acompanyarà durant tot el trajecte. L’activitat, que no presenta cap dificultat tècnica, es realitzarà amb dos participants en cada moto de neu. Parada al migdia per a un dinar, al costat del foc, en un autèntic estil “nòmada”. Al menú s’inclou graella i una sopa lapona que ens farà recuperar forces.

Dia 4. Passeig amb gossos al Parc de Hossa
Aquest dia farem un recorregut amb raquetes de neu acompanyats per gossos. Igual que els esquimals feien en un altre temps, lligarem un gos a la nostra cintura i ell ens mostrarà el camí. És una sensació única de confiança entre l’home i el seu millor amic, el gos. Avançant a través de la taigà i els llacs gelats, ens anirem alternant els gossos perquè tots puguem provar aquesta singular experiència i combinar caminades més lentes i relaxants (sense gossos) amb la marxa més ràpida, amb l’ajuda dels gossos. Per a una major comoditat dels participants, el nombre de gossos serà menor que el nombre de participants.

Dia 5. Pesca en el gel i granja de rens
Avui descobrirem l’antic mode de vida dels experts en paranys i ens iniciarem en les tècniques de supervivència polar. El nostre guia ens ensenyarà les nocions bàsiques indispensables d’un explorador polar, com seguir petjades i pescar a llacs gelats. Aprendrem a fer forats en el gel i a traçar les línies per capturar la presa. Amb una mica de sort tindrem el plaer de degustar el que pesquem. El guia també ens donarà unes nocions sobre les tècniques de fumat de peix i aprendrem a construir un iglú o un refugi. Finalment, visitarem la nostra gossera per gaudir de la companyia dels nostres fidels companys. Al final del dia tindrem ocasió de visitar una granja local de rens (opcional).

Dia 6. Recorregut amb raquetes a la península de Seipiniemi
El dia d’avui el dedicarem a fer una ruta de descoberta, amb raquetes de neu, a la Península de Seipiniemi. Al llarg de tot el camí el nostre guia especialista de l’Àrtic ens desvetllarà els misteris d’aquest territori salvatge. Es tracta d’un circuit a l’abast de tots, de 4 o 5 hores de durada, en el qual ens orientarem a la manera tradicional, usant brúixola i mapa. A partir d’abril hi ha la possibilitat d’observar nombrosos animals del nord, com per exemple rens.

Dia 7. Dia lliure
Avui podrem gaudir d’un dia de descans, o bé, aquells que ho prefereixin, podran participar de diferents activitats opcionals com són l’esquí de fons, trekking amb raquetes o motos de neu (segons disponibilitat). A la nit gaudirem d’un sopar especial de comiat amb menjar tradicional: “Karistus” o guisat de ren amb nabius.

Dia 8. Vol Kuusamo / Ciutat d’origen
Al matí, esmorzar i trasllat a l’aeroport de Kuusamo per tornar a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.975 €
Suplement del 4 al 18 de Març 75 €
Suplement 23 Desembre i Febrer 225 €
Suplement 30 Desembre 325 €
Taxes Aèries (Aprox.) 170 – 290 €
GRUP DE 5 A 12 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Kuusamo (anada i tornada).
Trasllats aeroport de Kuusamo a Hossa (anada i tornada).
Activitats especificades al programa.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Préstec de l’equipament polar necessari per a realitzar totes les activitats.
Guia especialista del medi polar de parla anglesa / francesa.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes Aèries i despeses d’emissió.
Trasllat des d’altres aeroports (100€ / persona i trajecte).
Visita a la granja de rens (10€, consumició no inclosa).
Equipament pel fred fora de les activitats especificades.
Propines, begudes i despeses personals.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Tots els transports i excursions no especificades en el programa.
Qualsevol altre concepte no especificat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació