Europa
Destinació
12 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Us proposem un viatge a Geòrgia i Armènia per a aquest estiu. A Geòrgia trobem una terra verge que encara no ha estat envaïda pel turisme modern i que manté el seu autèntic caràcter. Armènia ofereix al viatger una cosa especial: velles coves, esglésies, pedres històriques immenses, milers de creus de pedra anomenades “Khachkar”, paisatges muntanyencs, sòlids castells, boscos i planes fèrtils, així com la perla d’Armènia, el Llac Sevan. Aquest viatge ens permetrà descobrir els tresors artístics i delícies culinàries d’aquesta regió. La bondat i hospitalitat del seu poble converteixen el viatge en una experiència esplèndida.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TIBLISI Hotel
2 TIBLISI – SADAKHLO – ODZUN E Casa local
3 ODZUN – FIOLETOVO – GOSHAVANK – DILIJAN E Hotel rural
4 DILIJAN – SEVAN – NORATUS – EREVAN E Hotel
5 EREVAN E Hotel
6 EREVAN – GARNI – GEGHARD – EREVAN E Hotel
7 EREVAN – ZVARTNOTS – ECHMIADZIN – GYUMRI E Hotel
8 GYUMRI – BAVRA – VARDZIA – AJALTSIJE  E Hotel
9 AJALTSIJE – BORJOMI – TSKALTUBO – KUTAISI E Hotel
10 KUTAISI – GORI – UPLITSIJE – MTSJETA – TIBLISI E Hotel
11 TIBLISI – STEPANTSMINDA – TIBLISI E Hotel
12 VOL TIBLISI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01.- Vol Ciutat d’Origen / Tbilisi
Sortida en vol regular amb destinació a Tbilisi. Arribada a Tbilisi i trasllat a l’hotel.

DIA 02.- Tbilisi – Sadajlo – Odzun
Esmorzar i visita de la capital de Geòrgia, Tbilisi, amb tota la seva bellesa, els seus carrers estrets amb cases de colors, balcons tallats, barris antics i excel·lents mostres d’arquitectura moderna. Comencem el recorregut des de l’Església de Meteji i gaudim de la vista espectacular del nucli antic. Passejarem per les belles carrers estrets i visitarem els principals llocs d’interès de la ciutat. Després gaudirem del panorama magnífic de la ciutat vella i passant a través de la Fortalesa de Narikala visitarem els històrics Banys de Sofre, d’on procedeix el nom de la capital. Més tard, la visita de la tresoreria atordidora del Museu de la Història ens assegurarà que Geòrgia realment és el país del famós Velló d’Or. Trasllat a la frontera Geòrgia-Armènia on canviarem de guia i de vehicle. Després de les formalitats frontereres continuarem cap a Odzun.

DIA 03.- Odzun – Fioletovo – Goshavank – Dilijan
Esmorzar. Visitarem la població de Odzún, famosa per conservar una de les més belles basíliques d’Armènia del monestir de Odzún. Sortida cap al poble Fioletovo. Farem parada a un dels pobles habitats per molokanes, minoria ètnica que deriven dels russos, per beure te de “samovar”. Continuació a Dilijan que és un dels més famosos centres turístics a Armènia. La gent diu: “Si el Paradís havia muntanyes, boscos i deus d’aigües minerals, seria Dilijan”. Visita al monestir de Goshavank considerat com un dels principals centres culturals del seu temps. Va ser fundat 1188 i conté tres capelles i una interessant biblioteca.

DIA 04.- Dilijan – Sevan – Noratus – Erevan
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al famós llac Sevan, el més gran d’Armènia. Aquest enorme llac muntanyós ocupa el 5% de l’àrea de superfície d’Armènia i està situat a 2.000 metres sobre el nivell del mar sent el segon major llac d’aigua dolça del món. El més famós monument cultural de la zona és el monestir Sevanavank, prop de la ciutat de Sevan a la costa nord-oest. Inicialment el monestir es trobava en una illa, però la caiguda del nivell d’aigua el va convertir en una península. Des d’aquí continuem cap al cementiri antic de Noratus. Continuació a Erevan.

DIA 05.- Erevan
Esmorzar a l’hotel. Comencem el viatge amb el descobriment del cor de la República de Armènia- Erevan. És una ciutat fundada l’any 782 a.C. a l’oest del que avui és Armènia, sent així una de les ciutats més antigues del món. Durant el circuit veurem la Plaça de la República que inclou la Casa del Govern, la Galeria d’Art Nacional. Juntament amb tots els monuments principals de la capital van veurem també la “Estàtua de Gat” pel famós escultor Fernando Botero, situada al museu a l’aire lliure i centre d’art modern Cafesjian en Cascada, etc. Visita del Museu de la Història d’Armènia. Aquí hi ha les importants col·leccions arqueològiques des de l’Edat de Pedra i l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Visitarem també el monument anomenat Tsitsernakapert, dedicat a víctimes del genocidi armeni. El 1995, un petit museu circular subterrani va ser obert al costat del monument, on es pot apreciar i aprendre informació bàsica dels fets ocorreguts el 1915.

DIA 06.- Erevan – Geghard – Garni – Erevan
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap al monestir de Geghard, parcialment excavada a la muntanya adjacent, envoltada per penya-segats, inclosos per la UNESCO a la llista del Patrimoni de la Humanitat.
El complex monàstic va ser fundat al segle IV per Gregorio l’Il·luminador en el lloc d’un deu sagrada a l’interior d’una caverna. Encara que hi ha inscripcions que es remunten als anys 1160, l’església principal va ser construïda en 1215. Sortida cap a Garni (a 32 km), un poble que és famós pel seu temple Garni, que va ser construït al segle I després de Crist pel rei Tiridates i d’Armènia i probablement va ser dedicat al déu hel·lenístic Mitra. Retorn a Erevan.
A Erevan visitarem el dipositari de manuscrits – Matenadaran. Aquest dia si coincideix en cap de setmana es podrà visita el Mercat d’artesania de Vernissage que més aviat sembla un museu a l’aire lliure. En cas de no coincidir en cap de setmana, si coincideix al dia anterior es canviarà la visita al mercat al dia anterior. En aquest mercat tots els dissabtes i diumenges els hàbils artesans presenten les seves obres de plata, or, pedra, fusta, ceràmica més de brodats i catifes i tota l’artesania local. També es visitarà el Mercat de fruites local.

DIA 07. Erevan – Zvartnots – Echmiadzin – Gyumri
Esmorzar a l’hotel. Comencem el dia destinació a les ruïnes de la catedral de Zvartnots, que data del segle VII. La construcció de la catedral va començar en el 642, una època en la que gran part d’Armènia estava sota el control bizantí. Zvartnots va romandre en peu fins a finals del segle X. Continuació fins Etchmiatsín visitant de camí l’Església de Santa Hripsime, considerada una de les 7 meravelles d’Armènia.
Arribada al gran complex monàstic de Etchmiatsín, seu dels catòlics d’Armènia i la primera catedral del cristianisme, que es compon de diversos edificis o grups d’edificis que daten dels segles IV, V, VI, VII i XVII. Des de l’any 2000, el complex i el jaciment arqueològic de Zvartnots són Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Continuarem la nostra jornada cap Gyumri realitzant un passeig pel barri vell i el mercat local. Gyumri és coneguda pel terratrèmol de 1988 que va destruir la ciutat podent-se apreciar les diferències en la nostra visita dels edificis antics amb els nous.

DIA 08. Gyumri – Bavra – Vardzia – Akhaltsikhé
Esmorzar a l’hotel i sortida fins Bavra. Arribada a Bavra sobre les 11:00 on travessarem la frontera de nou cap Geòrgia. Sortida per carretera per visitar Vardzia, gran complex de coves que va arribar a tenir més de 3000 i a allotjar a més de 50.000 persones. Va ser construït durant el govern de la Reina Tamar, una gran governant del país al segle XII. És sens dubte un lloc sorprenent, amb les seves coves excavades i connectades per llargs túnels, tots ells excavats a mà fa més de 800 anys, una deu natural que sorgeix de la roca, i bells frescos que encara es mostren amb el brillant colorit amb el que van ser pintats. Allotjament en Akhaltsikhé.

DIA 09. Akhaltsikhé – Borjomi – Kutaisi – Gelati – Tskaltubo – Kutaisi
Esmorzar i sortirem cap a l’oest de Geòrgia, a la terra del famós Velló d’Or. En ruta provarem l’aigua mineral Borjomi des de la deu que es troba a la ciutat balneària de Borjomi. Arribada a Kutaisi, la segona ciutat més gran de Geòrgia. Visita al monestir i acadèmia de Gelati (segle XII) establert pel gran rei georgià David IV el constructor, inclòs a la llista del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem la Catedral Bagrati (segle XI) al centre de la ciutat. Més tard prop de Kutaisi visitarem la gruta Prometeos, amb estalactites i estalagmites. Retorn a Kutaisi i allotjament.

DIA 10. Kutaisi – Gori – Uplistsije – Mtsjeta – Tbilisi
Esmorzar i sortida cap a Gori. És la ciutat natal de Stalin. Parem a prop del seu museu per fer fotos. Visita a la ciutat rupestre de Uplistsije, “fortalesa del Senyor” que és una ciutat antiga de Geòrgia oriental, tallada a la roca. Construïda sobre una alta roca al banc esquerre del riu Mtkvari, amb estructures que daten del segindo ML AC a la Baixa Edat Mitjana i es caracteritzen per la combinació única d’estils diversos de les cultures excavades i la roca. Visita a la capital antiga de Geòrgia, Mtsjeta, seu de l’Església Ortodoxa i Apostòlica Gerogiana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Veurem la Catedral de Svetitskhoveli construïda al segle XI, peça important de la història cristiana i el Monestir de Jvari (segles VI-VII), Església de Santa Creu que custodia la creu de fusta sagrada que va portar Santa Nino abans que Mtsjeta es convertís al Cristianisme. A la tarda arribada a Tbilisi.

DIA 11. Tbilisi – Stepantsminda – Tbilisi
Esmorzar. Al matí anirem al llarg de la Carretera Militar de Geòrgia visitant la Fortalesa de Ananuri. Arribada a Stepantsminda (Kazbegui), centre administratiu de la regió. Des del centre farem un agradable viatge a peu de 1,5 hores, anirem a través de belles valls i boscos que ens portaran a Guergueti, església de la Trinitat situada a 2170 m sobre el nivell del mar. Si el temps ho permet es pot fer una ullada a un dels més grans glaceres del Caucas, l’Mt Kazbegui. Després d’aquesta visita, tornada a peu fins al centre, on tornarem a fer una parada perquè un mestre del lloc ens expliqui més sobre la iconografia del lloc i la “Teka”. Retorn a Tbilisi.

DIA 12. Vol Tbilisi / Ciutat d’origen
Esmorzar i dia lliure fins a l’hora determinada per a realitzar el trasllat a l’aeroport. Vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.360 €
En base a grup de 8 a 9 persones 1.450 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.550 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.720 €
Suplement Individual 330 €
Taxes Aèries (Aprox.) 220 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en privat segons indica el recorregut.
Allotjament a Geòrgia en hotels 3 i 4*. Allotjament a Armènia en hotels 3* i cases locals.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia de parla hispana en ambdós països.
Entrades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentación no especificada en el cuadro.
Bebidas en las comidas.
Cualquier otro concepto no indicado como incluido.

Opinions del Viatge

4.67 Basat en 3 ressenyes
21 abril, 2017

La impressió general del viatge és bona, en no gaires dies m’he pogut fer una idea força acurada dels dos països visitats. Els monestirs que hem recorregut m’han agradat molt

27 abril, 2017

El viatge ha estat molt bé amb un equilibri força bo entre cultura i natura i històricament súper interessant

4 setembre, 2018

El viatge Geòrgia i Armènia ha estat sense incidències i ha complert les meves expectatives segons l’itinerari establert.
Les dues guies tant la de Geòrgia com la d’Armènia han afavorit la dinàmica del grup, aportant el seu saber històric i cultural i el seu saber fer en les relacions humanes.

Deixar un comentari

Classificació